Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Het was een rustige week want qua werk is het nu echt komkommertijd. Ik maak mijn artikelen en dat is het wel zo een beetje. Ik krijg misschien drie mails per dag binnen en nieuwe lanceringen zijn er ook niet echt. Ik kan dus lekker genieten van de vrije tijd naast het maken van artikelen. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en dat doe ik lekker op de laptop. Ik heb geen zin om boven op mijn warme kantoor te zitten dus we doen het lekker beneden aan de eettafel.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

’s Avonds spelen Danny en ik een spelletje, Codenames Duet, speciaal voor twee spelers. Ik vind Codenames echt geweldig, maar ik moet zeggen dat ik Duet wat minder leuk vind. Misschien is het toch de groep en het raden wat het spel zo leuk maakt. Hij is alsnog zeker wel leuk met z’n tweeën, maar met meerdere personen is het leuker.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Het is dinsdagochtend dus ik ga gezellig met mijn moeder mee naar mijn oma waar mijn tante ook is. Goede gelegenheid om mijn kokoscake met blauwe bessen te ‘dumpen’.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

’s Middags eet ik een bolletje met tonijn, avocado en tomaat, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

’s Avonds heb ik eindelijk weer eens met vrienden afgesproken om een spelletje te doen. Een vriendin heeft een nieuw spel, Meeple Circus. Het is geen Nederlands spel maar echt geweldig. Je moet binnen een bepaalde tijd een circusact bouwen en er liggen allemaal opdrachten waar je punten mee moet scoren.

Ik kende het spel helemaal niet maar het is echt geweldig en heel frustrerend (het valt steeds om en het circus muziekje op de achtergrond). Dit spel wil ik echt nog veel vaker spelen, zo leuk! En 999 Games, ik zou dit spel overkopen voor in Nederland ;). Oja mocht je hem willen hebben, de spelregels zijn in het Engels en het spel zelf is alleen plaatjes nabouwen dus dat is simpel.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Woensdag is een bioscoopdagje ik ga onder andere naar Yesterday en The Lion King. Voor mij de eerste keer The Lion King in mijn leven, dat was nou net de videoband van Disney die we niet hadden.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Daarna gaan we nog wat lekkers eten bij de Gillende Keukenmeiden, met natuurlijk het proeverijtje aan taart!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Donderdag is weer een spannende dag, want ik heb mijn derde gesprek! Hopen dat het goed gaat!

Later deze week hoor ik dat het verlossende antwoord en daar kan champagne op gedronken worden. Ik kan er verder nog niet heel veel over vertellen wat het precies is omdat er eerst goede afspraken gemaakt en contracten getekend moeten worden. Maar jullie zaten tijdens het gokken op Instagram heel erg goed ;).

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Kijk nou hoe schattig Mila hier ligt! <3

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Op donderdag kijk je natuurlijk ook The Handmaids Tale, maar ik moet zeggen dat ik dit seizoen een beetje saai en gek vind, het bouwt niet echt spanning op.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Vrijdag ben ik overdag aan het werk, haal ik mijn nieuwe bril op bij de Hans Anders en doe wat dingen in het huishouden. ’s Avonds komen vrienden langs om te kaarten.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Beetje een vage foto, maar dit is mijn outfit! Broek van de H&M, shirt van Costes (uit de sale, kan hem niet meer op de site vinden) en bril van Ray-Ban.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

We besluiten omdat het toch slecht weer is naar Veenendaal te gaan, op familie bezoek. Mijn ouders zijn aan het kamperen en daar rijden we ook langs en maken even een foto.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Maar in Veenendaal is het blijkbaar hartstikke mooi weer!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Aangezien we spontaan naar Veenendaal gingen en nog geen boodschappen hadden gedaan besloten we maar spontaan uit eten te gaan bij de Beren. Ik nam de carpaccio en quiche die erg lekker waren!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

En als toetje de aardbeien bavarois. Jummie.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Daarna besluiten we nog de stad in te gaan om een drankje te doen, maar dat wordt best een beetje laat…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2019

Dus ik slaap zondag tot 12 uur uit (dat gebeurt nooit) en daarna doen we de hele dag rustig aan en kijken het nieuwe seizoen van La Casa De Papel. Super goed seizoen vind ik, alleen balen dat het maar 8 afleveringen zijn. Kan niet wachten op seizoen 4.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik helemaal niets op de planning staan behalve gezellig uit eten met vriendinnen. Mijn werk is zo goed als af en voor de rest zal ik wel veel aan het zwembad te vinden zijn met die tropische temperaturen (helemaal geen zin in). Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Tineke
  22 juli 2019 at 12:20

  Weer lekker veel foodfoto`s, honger!! Wij hebben La casa de papel ook alweer bijna uit.
  Liefs

 • Reply
  Marjolein
  22 juli 2019 at 14:38

  Gefeliciteerd! Hoe vond je The Lion King? Ik heb de originele wel gezien (lang, lang geleden) en ik ben wel benieuwd naar de nieuwe versie!

 • Reply
  Mariska
  22 juli 2019 at 19:25

  NU ben ik ook wel erg benieuwd wat je gaat doen! Ging gelijk even naar je Insta pagina, maar daar werd ik niet wijzer uit, haha.

 • Laat een reactie achter