Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Het is maandagochtend en ik zweet nu al weg in mijn kantoor, met deze temperaturen is het gewoon niet leuk om te werken of uberhaupt iets te doen. Gelukkig wordt het deze week maar 33 graden dus ik kan mijn lol niet op! Afgelopen week had ik een hele leuke en gezellige week met afspraken, veel zwemmen en andere gezelligheid. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag sta ik om 10 uur op de stoep bij een vriendinnetje om te gaan baantjes trekken… alleen het zwembad blijkt nog niet open te zijn… Dus we gaan eerst weer terug naar haar huis, drinken een kopje thee en gaan dan alsnog die kant op. Even een foto met lieve Scarrie! De rest van de dag zwem ik baantjes en heb ik de stad een leuke fotoshoot voor een boetiekje hier in het centrum.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

’s Avonds krijg ik het op mijn heupen en gaan we sporten! Lekker bezig of niet?

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Cynthia zag op mijn Instagram dat ik vrijwel elke dag bij het zwembad te vinden ben om baantjes te trekken en ze vroeg of ze een keer mocht (je kan alleen naar binnen met een abonnement of als introducé) en dat mocht zeker! Dinsdagochtend trekken we dus enthousiast een aantal baantjes.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

En als echte bloggers moet je dan natuurlijk ook even een fotootje maken!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Met dit warme weer heb ik echt nergens zin in qua eten. Ik maak een pan soep en doe daar zo een tosti wrapje bij. Lekker simpel, heb toch geen zin in uitgebreide maaltijden.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Woensdagmiddag ga ik naar Elise toe om gezellig te lunchen. Ik ga dus eerst naar de visboer om kibbeling op te halen omdat we daar zin in hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Lief vriendinnetje <3 Daarna ga ik een straat verder naar mijn schoonzus en zwager want hun zoontje is jarig! Handig als heel je familie en vriendenkring in Zwolle woont, kun je lekker makkelijk alles combineren!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

’s Avonds gingen Danny en ik nog ‘simpel’ uit eten. Ik kocht een deal op Social Deal voor € 8,00 bij Kletsen en Proeven. Lekker en dan hoeven we zelf niet te koken met dit weer. Ik ben trouwens groot fan van Social Deal, zoveel leuke acties staan er op!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Ontbijt!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Ik kreeg van de week van Danny een bosje bloemen, zo lief!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Weet met vriendinnetjes lunchen! Ook deze lunch komt weer van Social Deal voor een paar euro. (Dit is trouwens geen spon, ik ben uit mijzelf heel enthousiast over die app).

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Na de lunch en een korte shoppingsessie hebben we dorst en kunnen we taartenproeverij niet laten bij De Gillende Keukenmeiden. Veel te veel natuurlijk en we laten de helft staan maar het was zó lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Op vrijdagochtend rij ik al vroeg (en alleen, overwinning!) in de auto naar Utrecht. Ik heb hier met twee anderen een SEO cursus (site optimalisatie voor Google) en had hiervoor er amper verstand van. Maar na een aantal intensieve maar zeker hele leuke uren ben ik helemaal bij en ga ik het nu ook maar eens toepassen op mijn site!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

De gastvrouw zorgt goed voor ons, kijk deze heerlijke lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Fotootje met lieve Josine!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

’s Avonds ben ik net op tijd om nog even te gaan baantjes trekken dus dat doe ik met een vriendinnetje. Ook maak ik nog snel een foto voor de NIVEA Love Sunshine voor op Instagram.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Zaterdag zijn Danny en ik de hele dag op pad om te kijken naar een leuke stoel voor in onze tuin maar vinden helaas niets. Daarna spreken we met vrienden af te barbecueën en canasta te spelen. Niet echt een boeiende dag dus.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

Het is warm dus wij liggen zondag lekker de hele dag aan het zwembad!

Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2018

En aangezien we geen zin in koken hadden en de barbecue toch nog buiten stond gooiden we wat groente en frikandellen op de barbecue, lekker makkelijk!

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik niet zo een drukke week maar dat vind ik ook wel fijn met dit hete weer. Ik heb nog niets op de planning staan behalve rustig aan doen, baantjes trekken en tussendoor wanneer het niet zo heet is werken. Gelukkig heb ik al aardig wat content klaar staan dus kan ik ook van het weer genieten.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  23 juli 2018 at 09:07

  Leuke en fijne week ;-)
  Jij bent zo goed bezig en lekker sportief!

  Xoxo

 • Reply
  racheltjuh
  23 juli 2018 at 09:29

  wat een heerlijke week weer meis en super samen met Cynth :D

 • Reply
  Jessica J.
  23 juli 2018 at 09:44

  Lijkt me heerlijk, lekker baantjes trekken met dit hete weer. Tof dat je een keertje samen met Cynthia geweest bent! Wat ben je sportief bezig! :-)

 • Reply
  Chantal
  23 juli 2018 at 10:09

  Leuke week! Ik ga ook echt slecht op dit weer! Doe mij maar max 25 graden ? ben meer een najaarsmens

 • Reply
  creanientjenl
  23 juli 2018 at 16:25

  Weer een leuke week zo te zien! En ik ga ook maar eens kijken op Social Deal, het ziet er allemaal zo lekker uit en het is niet eens duur :)

 • Reply
  aboutsbstyle
  23 juli 2018 at 19:53

  Heerlijke week zeg. En wat super dat je zo aan het zwemmen bent, en ook alleen. Ik doe het liefst niet eens alleen een snelle boodschap bij de winkels. Liefs soraya

 • Reply
  Veronique
  25 juli 2018 at 06:56

  Leuke week!

 • Reply
  Sanne
  25 juli 2018 at 16:01

  Wat een leuke plog weer. Je doet het super goed, je staat voor mij in groot contrast met bloggers die steeds commercieler worden. Yellowfeeds, dikke clickbaits etc. Blijf maar gewoon en zoals je bent!

  • Reply
   Aranka
   25 juli 2018 at 16:54

   Aaaaah heel erg lief, dankjewel!

  • Reply
   Jenny
   25 juli 2018 at 18:15

   Amen!

  Laat een reactie achter