Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Lief dagboek en lezeressen week 29

Goedemorgen allemaal, na een week van vrijwel radiostilte rondom mij ben ik er weer. Ik was deze week heerlijk twee dagen naar de Ardennen met Chaudfontaine, een dagje in Amsterdam voor afspraken en voor de rest was ik aan het werk het hele weekend en lekker druk met van alles en vooral van het lekkere weer genieten. Deze week is het weer niet zo aanlokkelijk dus is het tijd gewoon weer aan de bak te gaan.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Maandag begint chaotisch, want ik moet nog van alles regelen, maar dan eindelijk zitten we om 11 uur in de auto richting de Ardennen. Ik vond het best spannend want zelf heb ik nog nooit zo een stuk auto gereden, maar gelukkig is het helemaal goed gekomen! Om half 4 kwamen we aan in het prachtige plaatsje Chaudfontaine in een prachtig spa resort.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Waar je met dat warme weer natuurlijk meteen gebruik van maakt. Het resort is van het merk Chaudfontaine zelf en dit zwembad is echt gevuld met Chaudfontaine water, super tof! Maar binnenkort vertel ik jullie veel meer over dit tripje!

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds hadden we een korte presentatie en een heerlijk diner. Super tof is dat we andere soorten water gingen proeven, want al het water smaakt echt niet hetzelfde. Dit was echt super gek, zwart water. Je zou denken dat het heel anders smaakt, maar het smaakt exact hetzelfde.

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds na het eten maakte mijn moeder en ik nog even een wandeling, prachtig hoe het hotel erbij lag!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Goedemorgen vanuit de hotelkamer, wat een prachtig uitzicht hier zeg!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Ontbijt! Daar kan je me altijd gelukkig mee maken in een hotel of op vakantie.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Vandaag staat op het programma de fabriek van Chaudfontaine bezoeken. We lopen er met een prachtige wandeling heen. Kun je je trouwens voorstellen dat deze plek vlak naast de (sorry voor de oneerbiedigheid) smerige stad Luik ligt?

Lief dagboek en lezeressen week 29

Kijkje in de fabriek! Ik vind het altijd zo leuk een kijkje achter de schermen te nemen en alles te zien hoe het gaat en werkt.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Na het dagprogramma hebben we nog vrije tijd tot 8 uur ’s avonds om van alle faciliteiten gebruik te maken, even heerlijk relaxen in de zon dus, want het was ontzettend warm die dag!

Lief dagboek en lezeressen week 29

En binnen natuurlijk even een duik nemen in een ijskoud bad! Rond 6 uur vertrekken we weer richting Nederland en om 9 uur zijn we weer thuis. Het was een super weekend!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Ik heb helemaal vergeten foto’s te maken van de dag overdag. Ik ging naar Amsterdam en had een zakelijke afspraak. Als een gesmolten ijsje kwam ik daar aan want wat was het warm! Eenmaal thuis had Danny de ‘barbecue’ alvast aangedaan. We doen het niet op kolen want dat vinden we niet zo vriendelijk voor onze balkon buren ;).

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds gaan we nog even naar de Media Markt om een nieuwe pc uit te zoeken, mijne is echt aan vervanging toe. Ik heb deze al vanaf mijn 18e verjaardag en doet het niet helemaal lekker meer. Ik ben dus opzoek naar een goede opvolger, maar wat ik zoek is behoorlijk duur en ik weet niet zo goed of het wel genoeg is, haha.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Donderdag wilde ik de hele dag thuis werken maar het weer trok veel meer mijn aandacht. Toen de plannen boven water kwamen te gaan zonnen en zwemmen aan de plas was ik verkocht! Die middag hebben we dus heerlijk liggen bakken aan de Agnietenplas.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Ik ben zo een schijtluis die liever niet in natuurwater zwemt, je weet wel vissen en modder en plantjes. Dus ik ging even lekker met mijn voeten in het water om af te koelen.

Lief dagboek en lezeressen week 29

En thuis geniet ik van mijn favoriete biertje. Ik zou eigenlijk geld van Liefmans moeten krijgen, ik smeer iedereen dit drankje aan, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Daarna ga ik alleen op pad voor bijzondere Pokémon, ik loop zeker 1,5 uur wanneer ook nog een vriendin aanhaakt. Ik heb geen vruchtbaar rondje maar mijn eieren komen wel uit met bijzondere Pokémon!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Vrijdag besef ik me dat het huis wel een beetje een bende is, opruimen dus maar. En ik begin aan een klusje waar ik al weken tegenop zie en steeds meer wordt, de schone sokken sorteren…

Lief dagboek en lezeressen week 29

Klaar! En deze lade was eerst leeg, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Oké en nog een groot rondje lopen dan om Pokémon te vangen, in totaal zijn we 2,5 uur onderweg. Ik beloon mezelf met een lekker ijsje, haha. Daarna ga ik snel naar huis en maak me klaar om te gaan werken tot sluit.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Zaterdagochtend begin ik mijn dag met een rondje markt en koop nog wat leuke jurkjes in de stad bij de C&A en Steps. Om 1 uur moet ik werken en laat mijn vriendengroep even deze toffe nieuwe muur in ons kantoor zien op het werk. Ja mijn vrienden zijn allemaal Zwolle fan (kan ook niet anders als iedereen hier woont (en bijna allemaal geboren en getogen is)).

Lief dagboek en lezeressen week 29

Om half 10 ben ik klaar en ga ik snel even naar Elise haar huis toe om Bo te voorzien van vers water en brokjes!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Daarna snel door naar de verjaardag van Vera, gezellig! Daar wordt het veel te laat en val bijna in slaap op de bank oeps! De mannen duiken de stad nog in en ik fiets door naar mijn eigen bedje.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Goedemorgen Bo, wil jij nieuwe brokjes?

Lief dagboek en lezeressen week 29

Van half 2 tot half 7 ben ik weer aan het werk bij de AH, gezellig Albert Heijn weekend heb ik!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Na het werk ga ik naar mijn ouders om daar te barbecueën, alweer (maar een mens kan nooit te vaak barbecueën). We blijven daar tot een uurtje of 10 en daarna is het tijd om naar huis te gaan. Heel flink zetten we nog Orange Is The New Black aan, maar na een half uur val ik plots in slaap, tijd voor bed!

Deze week heb ik een rustige week qua afspraken maar werk wel rond de 30 uur. Maandag ben ik vrij, dinsdag tot donderdag werk ik, vrijdag ben ik de hele dag in Amsterdam en zaterdag werk ik ook de hele dag. Zondag heb ik lekker vrij en ga ik maar eens wat leuks met Danny doen neem ik mezelf voor! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Die laptop is echt prima! Snelste processor die intel heeft! Lekker veel ram en rom geheugen etc. Ik zou hem kopen als je het geld hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *