Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 28

Lief dagboek en lezeressen week 28

Het is alweer week 29 jongens, dat houdt in dat we alweer over de helft van het jaar heen zijn! Deze week had ik vooral een gezellige week en was ik niet helemaal in mijn hum. Ik ben veel moe, het weer werkte niet echt mee en had gewoon weinig puf in alles. Gelukkig hielp heel wat gezelligheid en leuke dingen doen me de week door. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Maandagochtend werk ik eerst thuis en daarna besluit ik even bij de Action en IKEA langs te gaan voor een aantal handige dingen te halen. Ik wil onder andere gordijnen voor onze openslaande deuren maar dat is nog niet zo makkelijk te vinden. Ik ga met een vriendinnetje naar de Action voor wat schoonmaakmiddelen enzo en hoop dat ze bij de IKEA mooie gordijnen hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 28

Maar helaas vind ik daar geen mooie gordijnen dus ik troost mezelf maar met deze balletjes, vervelend hè? Eenmaal thuis werk ik weer verder, doe dingen in het huishouden en maak het huis aan kant voor een spelletjes avond bij ons thuis.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Ik jaag Danny maandagavond naar boven omdat hij niet tussen al die meiden wil zitten en de volgende ochtend zie ik ineens een nieuw programma op mijn computer staan. Goh, wat zal die jongen toch gedaan hebben?

Lief dagboek en lezeressen week 28

Mila! Mijn aller liefste, mooiste, knapste en leukste poesje!

Lief dagboek en lezeressen week 28

Maar ineens schrok ik me wild, dit bakje stond ineens leeg op het dressoir. Ik dacht dat ze het hele bakje stiekem had leeggegeten, maar blijkbaar hadden we ook nog een bijna leeg bakje in de lade liggen die Danny de avond daarvoor had opgemaakt. De rest van de dag ben ik lekker thuis aan het werk.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Lief dagboek en lezeressen week 28

Woensdag is het echt troosteloos weer en verveel ik me kapot. Ik heb al mijn werk klaar en voel me niet helemaal vrolijk dus heb eigenlijk nergens zin in. Tot een vriendin met het idee komt om naar de Orchideeën Hoeve te gaan. Daar was ik maar één keer eerder geweest en het leek me best een goed idee. Dus we stapten in de auto en reden richting Emmeloord.

Lief dagboek en lezeressen week 28

Kijk nou! Ik vond het eigenlijk doodeng en de andere foto’s zijn om te lachen, maar uiteindelijk vond ik het hartstikke leuk. En de vogels ook want die poepen je heerlijk onder!

Lief dagboek en lezeressen week 28

Lief dagboek en lezeressen week 28

Prachtige vlinders in de vlindertuin!

Lief dagboek en lezeressen week 28

Kijk hoe gaaf dit is, dit is nieuw hier. Alle planten hangen aan het plafond en de kas is ingericht in Franse stijl. Je kunt hier ook je bruiloft houden, gaaf hè?

Lief dagboek en lezeressen week 28

Cheaten met red velvet cake, dat is zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 28

Vanaf Emmeloord rijden we weer terug naar Zwolle maar rijden een klein eindje om via IJsselmuiden om naar Kalter te gaan, een grote aardbeien kwekerij. We kopen natuurlijk verse aardbeien – die hier echt mega lekker zijn – en kijken even bij de varkentjes.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Donderdag werk ik de hele ochtend bij de Albert Heijn en moet daarna naar huis voor een telefonische afspraak. Snel daarvoor eet ik even deze heerlijke salade met meloen! De rest van de middag werk ik lekker thuis.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Omdat het toch klote weer is ga ik met een vriendinnetje Stratego doen. Ik heb dat ooit een keer op de camping gespeeld als kind met een vriendje daar en heb dus eigenlijk geen tactiek. Dat was te zien want ik verloor elke keer.

Lief dagboek en lezeressen week 28

Daarna gaan we nog even de stad in omdat we wat nodig hebben en naar nieuwe bordspellen kijken. Jongens, ik ben echt verslaafd aan nieuwe spellen. Ik heb nu ook Marktplaats ontdekt dat je daar ook zo goed als nieuwe spellen voor veel minder kunt kopen. Ik hou echt van spelletjes spelen!

Lief dagboek en lezeressen week 28

Hebben jullie onze mooie nieuwe container stickers al gezien, haha! Zo zijn ze in ieder geval herkenbaar. Ik vind containers in de tuin er zo lelijk uitzien, daar moeten we echt nog iets op vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 28

’s Avonds ga ik naar de bioscoop met een paar vriendinnen, Dispicable Me 3 wordt het! En ik lig de hele film dubbel van het lachen, wat een leuke film is dit!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Zaterdag ben ik weer vroeg aan het werk bij de Albert Heijn en ’s middags doen Danny en ik even een rondje Zwolle. We bestellen onder andere deze gordijnen voor in de woonkamer, gaan langs een nieuwe Kattenkliniek in Zwolle waar Mila waarschijnlijk ook heen gaat, halen een spelletje van Marktplaats op en daarna is het alweer bijna avond.

Lief dagboek en lezeressen week 28

En ’s avonds spelen we natuurlijk een spelletje met vrienden, hoe kan het ook anders.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 28

Zondag begint de dag goed want om 9 uur staan we in het park om te bootcampen. Ik baal nog steeds dat ik niet echt lekker mee kan doen vanwege mijn scheenpijn. Ik sla het hardlopen naast de oefeningen dus even over, maar doe wel lekker mee met de losse oefeningen. ’s Middags fietsen we naar de andere kant van Zwolle voor de verjaardag van ons neefje. Nou, ik kan je vertellen dat je dat wel voelt in je benen na zo een bootcamp. Na een tocht van 25 minuten met de wind tegen was ik blij dat ik er was.

Lief dagboek en lezeressen week 28

Ineens scheert een vliegtuigje over Stadshagen heen met deze boodschap, Lies wil je met me trouwen? Wat ontzettend romantisch! Volgens Facebook heeft ze ja gezegd!

Lief dagboek en lezeressen week 28

Ik. Moet. Echt. Opruimen. Men, dit kan echt niet toch?

Lief dagboek en lezeressen week 28

’s Avonds gaan we nog naar vrienden toe waar we met een grote groep poker spelen. En je raadt het nooit, maar ik heb gewonnen!

Deze week heb ik niet zo een boeiende week, het zal vanaf nu sowieso wat rustiger worden allemaal. Vandaag komt iemand voor onze nieuwe voordeur, dinsdag en woensdag ben ik vrij en werk ik thuis. Donderdag en vrijdag werk ik bij de Albert Heijn, zaterdag ben ik lekker vrij en zondag werk ik weer de hele dag bij de Albert Heijn. Geen spannende week dus maar gelukkig kan ik wel lekker van het weer genieten. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

    1. Ja dat klopt, ik stop op 26 augustus! Ik ben er dus voorlopig nog even. Zo kon ik mooi de rustige zomer overbruggen met bloggen en in de supermarkt kunnen ze me dan goed gebruiken :).

  1. Aranka! Welk gezelschapsspel MOET ik nu echt hebben?! Ik vind spellen best wel duur en vind het zonde als ik weer eens iets koop waar ik niks aan vind. Dus mocht jij nog tips hebben, dan zijn die zeker welkom!

  2. Ondanks ’t slechte weer zag je week er fijn uit. Spelletjes, een leuk uitje (die bloemenkas is prachtig zeg!) en lekker eten. Oh, en wat is je kat toch een lief knuffeltje. Ze ziet er zo lief en zacht uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *