Lief dagboek en lezeressen week 28

Het is alweer week 29 jongens, dat houdt in dat we alweer over de helft van het jaar heen zijn! Deze week had ik vooral een gezellige week en was ik niet helemaal in mijn hum. Ik ben veel moe, het weer werkte niet echt mee en had gewoon weinig puf in alles. Gelukkig hielp heel wat gezelligheid en leuke dingen doen me de week door. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Maandagochtend werk ik eerst thuis en daarna besluit ik even bij de Action en IKEA langs te gaan voor een aantal handige dingen te halen. Ik wil onder andere gordijnen voor onze openslaande deuren maar dat is nog niet zo makkelijk te vinden. Ik ga met een vriendinnetje naar de Action voor wat schoonmaakmiddelen enzo en hoop dat ze bij de IKEA mooie gordijnen hebben.

Maar helaas vind ik daar geen mooie gordijnen dus ik troost mezelf maar met deze balletjes, vervelend hè? Eenmaal thuis werk ik weer verder, doe dingen in het huishouden en maak het huis aan kant voor een spelletjes avond bij ons thuis.

Dinsdag

Ik jaag Danny maandagavond naar boven omdat hij niet tussen al die meiden wil zitten en de volgende ochtend zie ik ineens een nieuw programma op mijn computer staan. Goh, wat zal die jongen toch gedaan hebben?

Mila! Mijn aller liefste, mooiste, knapste en leukste poesje!

Maar ineens schrok ik me wild, dit bakje stond ineens leeg op het dressoir. Ik dacht dat ze het hele bakje stiekem had leeggegeten, maar blijkbaar hadden we ook nog een bijna leeg bakje in de lade liggen die Danny de avond daarvoor had opgemaakt. De rest van de dag ben ik lekker thuis aan het werk.

Woensdag

Woensdag is het echt troosteloos weer en verveel ik me kapot. Ik heb al mijn werk klaar en voel me niet helemaal vrolijk dus heb eigenlijk nergens zin in. Tot een vriendin met het idee komt om naar de Orchideeën Hoeve te gaan. Daar was ik maar één keer eerder geweest en het leek me best een goed idee. Dus we stapten in de auto en reden richting Emmeloord.

Kijk nou! Ik vond het eigenlijk doodeng en de andere foto’s zijn om te lachen, maar uiteindelijk vond ik het hartstikke leuk. En de vogels ook want die poepen je heerlijk onder!

Prachtige vlinders in de vlindertuin!

Kijk hoe gaaf dit is, dit is nieuw hier. Alle planten hangen aan het plafond en de kas is ingericht in Franse stijl. Je kunt hier ook je bruiloft houden, gaaf hè?

Cheaten met red velvet cake, dat is zó lekker!

Vanaf Emmeloord rijden we weer terug naar Zwolle maar rijden een klein eindje om via IJsselmuiden om naar Kalter te gaan, een grote aardbeien kwekerij. We kopen natuurlijk verse aardbeien – die hier echt mega lekker zijn – en kijken even bij de varkentjes.

Donderdag

Donderdag werk ik de hele ochtend bij de Albert Heijn en moet daarna naar huis voor een telefonische afspraak. Snel daarvoor eet ik even deze heerlijke salade met meloen! De rest van de middag werk ik lekker thuis.

Vrijdag

Omdat het toch klote weer is ga ik met een vriendinnetje Stratego doen. Ik heb dat ooit een keer op de camping gespeeld als kind met een vriendje daar en heb dus eigenlijk geen tactiek. Dat was te zien want ik verloor elke keer.

Daarna gaan we nog even de stad in omdat we wat nodig hebben en naar nieuwe bordspellen kijken. Jongens, ik ben echt verslaafd aan nieuwe spellen. Ik heb nu ook Marktplaats ontdekt dat je daar ook zo goed als nieuwe spellen voor veel minder kunt kopen. Ik hou echt van spelletjes spelen!

Hebben jullie onze mooie nieuwe container stickers al gezien, haha! Zo zijn ze in ieder geval herkenbaar. Ik vind containers in de tuin er zo lelijk uitzien, daar moeten we echt nog iets op vinden.

‘s Avonds ga ik naar de bioscoop met een paar vriendinnen, Dispicable Me 3 wordt het! En ik lig de hele film dubbel van het lachen, wat een leuke film is dit!

Zaterdag

Zaterdag ben ik weer vroeg aan het werk bij de Albert Heijn en ‘s middags doen Danny en ik even een rondje Zwolle. We bestellen onder andere deze gordijnen voor in de woonkamer, gaan langs een nieuwe Kattenkliniek in Zwolle waar Mila waarschijnlijk ook heen gaat, halen een spelletje van Marktplaats op en daarna is het alweer bijna avond.

En ‘s avonds spelen we natuurlijk een spelletje met vrienden, hoe kan het ook anders.

Zondag

Zondag begint de dag goed want om 9 uur staan we in het park om te bootcampen. Ik baal nog steeds dat ik niet echt lekker mee kan doen vanwege mijn scheenpijn. Ik sla het hardlopen naast de oefeningen dus even over, maar doe wel lekker mee met de losse oefeningen. ‘s Middags fietsen we naar de andere kant van Zwolle voor de verjaardag van ons neefje. Nou, ik kan je vertellen dat je dat wel voelt in je benen na zo een bootcamp. Na een tocht van 25 minuten met de wind tegen was ik blij dat ik er was.

Ineens scheert een vliegtuigje over Stadshagen heen met deze boodschap, Lies wil je met me trouwen? Wat ontzettend romantisch! Volgens Facebook heeft ze ja gezegd!

Ik. Moet. Echt. Opruimen. Men, dit kan echt niet toch?

‘s Avonds gaan we nog naar vrienden toe waar we met een grote groep poker spelen. En je raadt het nooit, maar ik heb gewonnen!

Deze week heb ik niet zo een boeiende week, het zal vanaf nu sowieso wat rustiger worden allemaal. Vandaag komt iemand voor onze nieuwe voordeur, dinsdag en woensdag ben ik vrij en werk ik thuis. Donderdag en vrijdag werk ik bij de Albert Heijn, zaterdag ben ik lekker vrij en zondag werk ik weer de hele dag bij de Albert Heijn. Geen spannende week dus maar gelukkig kan ik wel lekker van het weer genieten. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Maaike Z
  17 juli 2017

  Ik snap iets niet helemaal, je had toch ontslag genomen bij de Ah?

  • Reageren
   Aranka
   17 juli 2017

   Ja dat klopt, ik stop op 26 augustus! Ik ben er dus voorlopig nog even. Zo kon ik mooi de rustige zomer overbruggen met bloggen en in de supermarkt kunnen ze me dan goed gebruiken :).

   • Reageren
    Maaike Z
    18 juli 2017

    Aha! Duidelijk. Ik ging er eigenlijk van uit dat je al eerder weg zou zijn dus het kwartje viel niet haha.

 • Reageren
  Laurien
  17 juli 2017

  Ken je het spel ticktet to ride al? Erg leuk. Welke kattenkliniek is het? Groetjes Laurien

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  17 juli 2017

  Leuk weekje zo te zien!!

 • Reageren
  femketje
  17 juli 2017

  ik moet ook echt weer eens naar ikea gaan… is al jaaaaaren geleden!

 • Reageren
  Annika
  17 juli 2017

  De Orchideeënhoeve ziet er heel gaaf uit! Leuk overzicht weer.

 • Reageren
  Jessica J.
  17 juli 2017

  Hoe prachtig is die kas? Wauw, daar zou ik wel eens willen rondwandelen. Daar trouwen moet gewéldig zijn!

 • Reageren
  Mariska
  17 juli 2017

  Dat ziet er weer heel gezellig uit!

 • Reageren
  Amber
  17 juli 2017

  Aranka! Welk gezelschapsspel MOET ik nu echt hebben?! Ik vind spellen best wel duur en vind het zonde als ik weer eens iets koop waar ik niks aan vind. Dus mocht jij nog tips hebben, dan zijn die zeker welkom!

 • Reageren
  Priscilla 🦄 (@PrisjeNL)
  17 juli 2017

  Ondanks ‘t slechte weer zag je week er fijn uit. Spelletjes, een leuk uitje (die bloemenkas is prachtig zeg!) en lekker eten. Oh, en wat is je kat toch een lief knuffeltje. Ze ziet er zo lief en zacht uit.

 • Reageren
  Iris
  18 juli 2017

  Waar is je broek van die je in de orchideenhoeve aan hebt?

 • Reageren
  rachel
  18 juli 2017

  leuke week weer meis !!

 • Reageren
  chucky1012
  18 juli 2017

  Prachtige gordijnen ;-)

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.