Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Het lijkt wel eeuwig geleden, maar ik leef nog! Het is de afgelopen tijd ontzettend rustig hier, maar ik ben het bloggen zeker niet vergeten. Zoals jullie weten werk ik er gewoon naast en ben de laatste tijd ontzettend moe (ja, moet hier een keer mee naar de dokter). Ik merk dus dat ik mijn vrije tijd echt nodig heb om op te laden in plaats van aan mijn blog te werken. Goed, vandaag is mijn vrije woensdag en kon het niet laten even achter de computer te zitten.

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Twee weken geleden alweer begonnen we de week goed. We hadden geen zin in koken en sloten bij de Beren te gaan eten, onbeperkt spare ribs eten op maandag!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Danny en ik waren 8 jaar samen en van hem kreeg ik deze prachtige bos met rode rozen!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Mama kwam ook nog even langs om foto’s van mij te maken voor een campagne. Altijd gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Door Danny heb ik een nieuw spel op de PlayStation ontdekt, City Skylines!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

We zitten weer op kantoor!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Elke pauze doe ik even een rondje binnenstad om even een frisse neus te halen en natuurlijk om in beweging te zijn. Alleen nu het vakantie is staat elke keer de brug open.

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

We eten deze week wel gezond zie ik, ik had ontzettend veel zin in McDonalds, dus we haalde McDonalds!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

In het weekend ging ik gezellig taartjes eten met de buurvrouw! We gingen naar De Gillende Keukenmeiden en ik had een proeverijtje met drie stukjes taart, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

’s Avonds gingen we ook nog met vrienden uit eten bij de La Cubanita. De kilo’s vliegen er zo aan!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Door de weeks gingen we nog even op bezoek bij mijn schoonouders, natuurlijk moet er ook eventjes met de hond geknuffeld worden!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Ik haalde een lekker broodje voor bij de soep. Bij de Deen kwam ik deze gevulde stokbroodjes tegen die thuis zelf nog moet afbakken.

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Ik zie zo vaak het spel Kwakzalvers van Kakelenburg voorbij komen en mijn interesse was gewekt. Ik besloot hem te kopen en het is inderdaad een super leuk spel! Je kunt het met vier personen spelen en je moet een eigen drankje brouwen zonder dat te laten ontploffen. Het is een snel spel wat nog geen uur deelt en wij zijn enthousiast!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Woensdag spreek ik met een vriendin af en lunchen we samen met stokbrood en smeersels. Natuurlijk is Joy ook van de partij en ligt lekker in de zon. Het was zo schattig dat ik er even een foto van moest maken. Je snapt het wel.

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Aangezien mijn vorige bos rozen al met twee dagen hing kreeg ik een nieuwe bos opgestuurd. Prachtig weer!

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

’s Avonds is het heerlijk weer dus Danny en ik besluiten lekker een uur te wandelen. Dit is toch super als ‘achtertuin’?

Lief dagboek en lezeressen week 28 & 29 – 2020

Het weekend is voor de rest rustig en ik vergeet eigenlijk helemaal foto’s te maken. We barbecueën, spelen spelletjes met vrienden en het is vooral erg gezellig.

Deze week heb ik gewoon weer een werkweek en vandaag (woensdag) probeer ik wat werk te doen, de administratie en natuurlijk het huishouden. Morgen heb ik een spannend gesprek/presentatie en voor de rest hebben we een druk weekend met verjaardagen. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Laura
  22 juli 2020 at 15:17

  Ik krijg er gelijk honger van haha!

 • Reply
  Kelly
  22 juli 2020 at 16:36

  Oh dat proeverijtje ziet er zalig uit! Sowieso ziet het er uit als een fijne week :D Gezellig!

 • Reply
  Roos
  22 juli 2020 at 18:41

  Succes met je gesprek!!!!

 • Reply
  Mariska
  23 juli 2020 at 08:17

  Dat eten ziet er wel heel erg lekker uit haha, en succes met het gesprek!

 • Reply
  Kritiek....
  23 juli 2020 at 12:34

  Misschien onbeschoft. Maar vraag me stiekem toch af hoe het nu gaat met je “gezondere eten” na aanleidingen van je artikelen over de gewichtsconsulent. We zien natuurlijk regelmatig etentjes, taartjes etc voorbij komen en in mijn ogen niet altijd de meest gezonde keuzes.
  Het feit dat je zegt dat je regelmatig moe bent en geen tijd hebt voor je blog, maar wel gemiddeld 3x per dagboek artikel in een restaurant zit…. Denk dat je die tijd nuttiger kan besteden. Misschien harde kritiek maar denk je niet dat je gewoon teveel van jezelf vraagt? Werken, blog, huishouden, sociaal leven etc. Misschien is het tijd om het blog tijdperk achter je te laten want zo werkt het ook niet….

  • Reply
   Joke
   23 juli 2020 at 19:08

   Ook niet als kritiek bedoeld maar echt als raad: verkeerde voeding kan erg belastend zijn voor je lichaam. Je krijgt behoorlijk wat verkeerde koolhydraten binnen. Het zou heel goed kunnen dat je daar zo moe van wordt. Je alvleesklier schrikt zich telkens een hoedje. Probeer die koolhydraten eens een tijdje flink te minderen. Misschien dat je je dan wat energieker voelt.

   • Reply
    Roos
    24 juli 2020 at 10:28

    Doe eens even allebei normaal zeg. Focus je lekker op je eigen voeding en leven.

   • Reply
    Roos
    29 juli 2020 at 22:37

    Ben je zwanger? 😁 Ik zie veel lekkers en je klaagt over moeheid! Hoop in ieder geval dat alles goed gaat!

  • Reply
   Layla
   24 juli 2020 at 11:40

   Je hebt gelijk, dit is onbeschoft. Het enige eetpatroon waar je je mee te bemoeien hebt, is dat van jezelf.

 • Reply
  rachel
  24 juli 2020 at 11:38

  een heerlijke week weer :D en kritiek en joke….hebben jullie even een kortsluiting in jullie bovenkamer?? doe ff lekker normaal man, verdiep je lekker in je eigen zo perfecte leventje……

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  24 juli 2020 at 15:29

  Wat een nare reacties zeg! Leuke week Aranka! Soms heb je zo’n week dat je gewoon even makkelijk wilt eten, heel herkenbaar als je een druk leven hebt haha. :)

  Dat proeverijtje ziet er trouwes erg leuk uit!

 • Reply
  Saar
  27 juli 2020 at 00:36

  Zijn het echt zulke nare reacties die hier worden achter gelaten? Ik reageer nooit op blogs en dergelijken, maar bij mij ging het ook even door mijn hoofd heen met de beste intenties.. “Ze zou wel eens moe kunnen zijn door het soort eten wat ze veelvuldig binnenkrijgt”. Tips om daar verder in te komen, moeten dan toch ook welkom zijn als het aan bod komt? Is hier geen ruimte voor terwijl hier misschien in ieder geval een stukje van een eventuele oplossing ligt, dan is daar toch ook niemand mee geholpen? Ik weet als geen ander hoe eten invloed kan hebben op het lijf.. Dit heb ik zelf al regelmatig moeten bekopen. Leef en laat leven, uiteraard, maar hoofden in het zand steken is ook niet altijd nodig toch. Respect voor elkaar hebben en letten op toon daarbij vooropgesteld..

 • Reply
  Kimberley
  27 juli 2020 at 10:38

  Ziet er uit als een gezellige week!
  En altijd interessant om te zien hoe mensen op het internet zich altijd ontpoppen tot gezondheidsexperts. Aanhoudende vermoeidheid kan uiteenlopende redenen hebben. Tenzij je Aranka’s huisarts bent hoeven wij als lezers, daar naar mijn mening, ons ook niet mee te bemoeien of adviezen in te geven.

 • Reply
  Angelique
  3 augustus 2020 at 16:38

  Je bent al een tijdje niet meer op je blog geweest, ik hoop dat het goed met je gaat en dat we snel weer van je horen/zien/lezen!

 • Reply
  Debbie
  4 augustus 2020 at 18:32

  Hoop niet dat er wat ernstigs aan de hand is, ik hoop snel weer leuke artikelen te lezen.

 • Reply
  Hafsa
  6 augustus 2020 at 13:27

  Voor de zogenaamde goede raadgevers; mind your own business! Als zij gelukkig word van 3x per week uit eten, dan moet ze dat vooral blijven doen! Wie zijn jullie om ongevraagd advies te geven? Of speelt jaloezie een rol?

 • Reply
  Amanda
  13 augustus 2020 at 11:14

  Waar is Aranka?
  Hopelijk gaat het goed met je en ben je er gewoon even tussenuit vanwege vakantie of om je rust te pakken ivm de vermoeidheid.

  • Reply
   Aranka
   13 augustus 2020 at 11:23

   Zeker! Ik doe het even rustiger aan vanwege de vakantie (werk zelf wel fulltime in loondienst op dit moment). In september wanner de temperaturen weer normaal zijn ben ik zeker terug!

   • Reply
    Amanda
    14 augustus 2020 at 08:58

    Gelukkig! Geniet en pak je rust. En daarnaast werkse!

    • Reply
     Roos
     15 augustus 2020 at 13:21

     Geniet van deze bijzondere tijd. Ik hoop dat de baby goed groeit! 😘

     • Aranka
      15 augustus 2020 at 21:10

      Wauw, ik weet niet waar deze comment vandaan komt. Maar ik ben niet, ik herhaal, niet zwanger…

     • Hafsa
      16 augustus 2020 at 22:09

      Volgens mij heb ik het stukje van zwanger zijn gemist?

 • Reply
  Bianca
  17 augustus 2020 at 12:42

  Succes met alle drukte, vind het sowieso knap hoe je alles combineert. En ik lees net dit stukje hier boven over een eventuele zwangerschap…snappen mensen nu nog steeds niet dat het not done is om zoiets te plaatsen??

 • Laat een reactie achter