Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2021

2021 07 18 17.01.04

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug zeg. Begin van de week was het alleen maar regen, maar aan het eind van de week werden we beloond met heerlijk zomerweer. Daar genoten we dan ook volop van en door de weeks deed ik lekker mijn ding op het werk. Kijken jullie mee?

Maandag

2021 07 12 08.17.36

Maandagochtend was ik vrij en had ik mijn aller laatste gesprek bij voor een nieuwe baan. Het was een sollicitatie periode van meer dan een half jaar. Maar eindelijk is de kogel door de kerk en heb ik vanaf 1 september ander werk. Niet omdat ik het niet meer leuk bij de KVK had, maar omdat ik toch opzoek was naar een vastere baan met een zekerdere toekomst (KVK was tijdelijk). Dus super spannend!

2021 07 12 20.05.23

Na het gesprek ga ik meteen weer aan het werk en ’s avonds wandel ik nog een rondje in de buurt met mijn zusje. Het is heerlijk om even lekker te wandelen. En het is super fijn dat je in een groene wijk woont.

Dinsdag

2021 07 13 13.53.24

Dinsdag ben ik vrij en duik ik even de stad in. Ik wilde nog even bij Yaya kijken (daar had ik een mooie jurk gezien) en kocht nog nieuwe BH’s die in de sale waren.

2021 07 13 15.30.43

Voor de rest doe ik dinsdag vrij weinig. Ik ben aan het werk voor mijn blog, moet tussendoor nog even naar het ziekenhuis voor de lichttherapie en dat was het eigenlijk.

2021 07 13 16.34.10

’s Avonds nam ik een handje van deze nieuwe M&M’s die ik bij de Albert Heijn zag liggen. Ik ben gek op M&M’s en brownies dus moest dit natuurlijk wel even proeven. Conclusie: lekker, maar zijn wel erg plakkerig. Ik koop ze niet perse opnieuw.

Woensdag

2021 07 14 12.39.46

Woensdag ben ik weer aan het werk en in de pauze loop ik mijn welbekende rondje binnenstad (dat ga ik straks wel missen, want ik ga straks op het Hanzeland werken (achter het station van Zwolle)). Ineens valt het mij op dat er onder de brug gedichten hangen, leuk gedaan!

Donderdag

2021 07 15 13.38.15

Donderdag ben ik ook aan het werk en in de pauze ga ik even heel snel samen met een vriendinnetje lunchen. De Beren zit zo ongeveer naast mijn werk dus daar kan het wel snel even!

2021 07 15 20.08.16

’s Avonds loop ik nog even een rondje om ons huizenblok heen om de stappen te halen. Ik ben weer fanatiek bezig elke dag mijn stappendoel te halen.

Vrijdag

2021 07 16 15.04.41

Vrijdag ben ik ook aan het werk en tussendoor ben ik even naar het ziekenhuis voor weer een lichttherapie behandeling. Ik merk nog niet echt verschil, maar moet er dan ook nog maar een paar seconden in. Ben benieuwd wat het gaat doen als ik er langer in moet.

2021 07 16 17.05.45

Aan het eind van de dag ben ik helemaal gaar en heb totaal geen zin in eten koken. Danny ook niet dus ik haal twee pizza’s op.

2021 07 16 17.19.20

Heerlijk, een pizza met zoveel mogelijk beleg!

Zaterdag

2021 07 17 21.31.36

Zaterdag is een standaard zaterdag en wordt het huishouden gedaan, de wasmachine draait overuren en natuurlijk moeten er ook boodschappen gedaan worden (ik was helaas te laat met mijn Picnic bestelling). ’s Avonds eten we met vrienden bij de Beren en doen daar nog een drankje, gezellige avond dus!

Zondag

2021 07 18 11.36.14

Zondagochtend doe ik samen met een vriendinnetje een rondje Weide Aa. Ten eerste omdat het heerlijk weer is en ten tweede omdat er een Pokémon event is en we ineens Pokémon Go weer leuk vinden. Lekker suf ook, maar het werkt wel enorm om lekker te gaan wandelen.

2021 07 18 11.27.39

Onderweg kwamen we ook nog een schommel tegen, het kind komt dan ineens weer in je naar boven. Heerlijk om even te schommelen, zeker met dit uitzicht op de achtergrond.

2021 07 18 15.28.37

Na de middag gaan we nog samen met vrienden naar de plas om lekker van de zon te genieten en lekker te zwemmen. Heerlijk middagje zo lijkt me! ’s Avonds sloten we de dag nog af met een barbecue. Puur genieten zo’n zondag.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week niet echt wat op de planning staan. Ik ben gewoon aan het werk, moet naar het ziekenhuis voor de lichttherapie en zaterdag hebben we een verjaardag. Wat zijn jullie plannen deze week?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Wat gaaf dat je een nieuwe baan hebt!!! Gefeliciteerd! Poeh, een sollicitatieproces van een half jaar klinkt wel intensief!

  2. Gefeliciteerd met de nieuwe baan :) 6 maanden is wel een uitermate lang traject, dan moet het wel iets zijn waar je 100% blij van wordt!
    Ik ben blij dat je de brownie m&m geprobeerd hebt, want ik gooide het terug in het vak toen ik zag dat het bijna 70% suiker was. Ja, dan kan ik net zo goed weer thee met suiker gaan drinken, dacht ik. Ik ben blij dat ik er niks aan mis. (Hoewel, als je gezegd had ‘superlekker!’, dan had ik ze ook geprobeerd, hoor…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *