Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Een week met niet zoveel zon, spannende afspraken, werk en zoals je gewend van mij, ook veel gezelligheid. Ik heb van deze week niet zoveel foto’s omdat ik het eigenlijk gewoon vergeten ben, oeps!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

We beginnen de week met een lekker ontbijtje. Ik ontbijt eigenlijk altijd met kwark, pure chocolade muesli en fruit, lekker!

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en schrijf ik artikelen. Niet een hele spannende dag dus en zit vooral achter de computer.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

’s Middags wil ik wat uit de kast pakken en vallen er twee potten honing uit de kast. Zoals je ziet vallen die kapot en ligt de hele keuken onder de honing en het glas. Gelukkig plakt honing niet…

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Dinsdagochtend ga ik vroeg naar de Action omdat ik een aantal handige dingetjes nodig heb die ze goedkoop bij de Action verkopen. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om door de Action te struinen en te neuzen. Ik kom hier van Garnier een zonnebrand spray die je over je gezicht heen kan sprayen, ideaal! Voor dit leuke prijsje neem ik hem mee. Willen jullie er een review van?

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Daarna fiets ik door naar mijn oma waar mijn moeder en tante ook zijn. Alleen gek genoeg hadden we allemaal wat lekkers meegenomen, dus toen hadden we ineens 3 lekkere dingen per persoon. Vervelend.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Tussen de middag maak ik tonijnburgers, vet lekker! Binnenkort komt er een recept van op mijn blog, het is echt heel erg simpel!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Van Danny kreeg ik een soort van Escape Room via de post, ze noemen het zelf Puzzelpost. Danny weet dat ik gek op spelletjes ben en dit is een dossier dat je moet oplossen. Er zijn twee mensen vermist die jouw zus wilde opsporen maar nu is jouw zus ineens vermist en je gaat haar proberen te vinden. Het is een super mooi gemaakt spel en echt heel erg leuk. Wij waren er met z’n tweeën meer dan twee uur mee bezig maar je kunt het ook met meerdere spelen. Er is een vervolg en die wil ik nu ook graag hebben!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Voor Mila koop ik een nieuw mandje voor aan de verwarming (kocht hem eigenlijk alleen omdat het verzenden dan gratis was). Maar Mila vind het maar eng en spannend. Vraag me af of ze er ooit op gaat, haha.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Woensdagochtend heb ik vroeg een gesprek. Op Instagram vertelde ik er al wat meer over. De meeste mensen hebben goed geraden waarom ik een gesprek heb. Het is allemaal heel spannend, als het doorgaat gaat er heel veel veranderen. Donderdag heb ik een derde gesprek en hoop jullie daarna meer te kunnen vertellen (of niet als het niet doorgaat).

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

’s Middags ga ik met mijn nicht naar de Blauwvingerdagen hier in Zwolle en daarna loop ik even langs bij Queen Nails of ze plek hebben voor mijn voeten. Door de eeltsokken is het net schuurpapier geworden. Gelukkig hebben ze dat en laat meteen weer mooi mijn teennagels lakken.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Danny en ik dachten eens gek te doen en spareribs te bestellen. Een (spare)rib uit ons lijf maar wel echt ontzettend lekker (oké ik heb echt flauwe humor).

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Waar zou Mila toch zijn? Opgestaan plaats vergaan is het bij ons in bed. Mila wil er nooit bij komen liggen als wij in bed liggen, maar als wij eruit zijn dan wel!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

’s Ochtends spreek ik gezellig af met mijn moeder en kletsen we even bij van hun vakantie. De rest van de dag ben ik lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

’s Avonds kijk ik domme TV met Danny en daarna kijken we tot laat Lucifer. We hebben de serie helaas nu uit. Ik ben echt verliefd op Tom Ellis, wat een knappe man.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Vrijdagochtend ben ik alweer vroeg bij de Kattenkliniek voor Mila haar favoriete afspraak, trimmen! Mila gaat elk kwartaal naar de trimster om haar vacht mooi te houden en ze had nu ontzettend veel haren dus was ook wel echt nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

’s Middags ga ik met een vriendin naar de film Spider Man, wel vermakelijk, niet heel bijzonder.

De rest van de dag kijken Danny en ik Lucifer.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Ontbijtje! Ik vergeet deze hele dag foto’s te maken. Ik ga ’s ochtends met mijn moeder naar de markt en stad zoals gewoonlijk en ’s middags hebben we een verjaardag van ons neefje. ’s Avonds kijken Danny en ik de laatste afleveringen van Lucifer en dan hebben we in een paar weken alle vier de seizoenen gezien. Wat een heerlijke serie is dat, zeker een aanrader.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Zondag is zo een typische dag voor het huishouden. Aangezien het niet echt lekker weer is om wat buiten de deur te doen ga ik maar lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2019

Maar aan werken heb ik eigenlijk helemaal geen zin en ik begin weer aan een oude verslaving, Hidden City. Echt ernstig maar ik heb dit echt de rest van de dag gespeeld…

En dat was hem weer voor deze week. Vandaag ben ik lekker aan het werk, dinsdagavond heb ik met vriendinnen afgesproken, woensdag ga ik naar de Lion King en donderdag heb ik mijn derde spannende gesprek. De rest van de week heb ik nog geen plannen maar dat vind ik ook wel lekker. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  rachel
  15 juli 2019 at 10:57

  spareribs zijn ook super lekker en ja duur haha die twee bakjes op je tafel douwt die bouwvakker van mij alleen al naar binnen en heeft hij nog honger dus niet te doen haha en de meiden en ik zijn er ook dol op dus een avondje spareribs is hier voor sommige een week boodschappen. verder weer een chill weekje zo te zien

 • Reply
  Eline
  15 juli 2019 at 14:04

  Graag een review van de zonnecrème. Ben echt heel benieuwd!

 • Reply
  Kelly
  15 juli 2019 at 15:29

  Wat een leuke week! Bij mij is zondag altijd zo’n dag waarop ik lekker in huis aan de slag ga en een beetje vooruit werk voor mijn blog. Balen trouwens van die honing, wat een ellende is dat!

 • Reply
  Vera
  15 juli 2019 at 15:32

  Wat vond je van het eind van Lucifer? Ik heb echt gehuild haha.

  • Reply
   Aranka
   15 juli 2019 at 19:46

   Ja echt niet leuk! Ik vind het ook helemaal niet leuk dat er nog maar één seizoen komt.

 • Reply
  Veronique
  15 juli 2019 at 20:54

  Hihi. Ik heb zo’n humor hahah

 • Reply
  Anneke
  15 juli 2019 at 22:42

  Graaaaag een review van de zonnespray!! Ik wil ‘m ook en wil graag weten of t wat is!! Liefs!

 • Reply
  Willemijn
  16 juli 2019 at 07:30

  Die garnier spray heb ik ook! Ik geloof dat ik die al een jaar geleden gekocht en vaak gebruikt. Ook op vakantie is het erg fijn als je wel je gezicht wilt beschermen, maar er niet als een glimworm uit wil zien.

 • Laat een reactie achter