Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer kijken naar mijn afgelopen week. Ik moet eerlijk zeggen, afgelopen week heb ik niet veel gedaan. Het was prachtig weer en de temperaturen in huis waren niet te doen waardoor ik eigenlijk best wel veel weg was. Ben je benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal deed, kijk dan zeker mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag was ik de hele dag aan het werk en werkte ik alle mail en dergelijke weg van na alle persreizen. Ook begon ik aan het huishouden en maakte ik weer een net huis. ’s Avonds nog even sporten en ontspannen met baantjes trekken in het zwembad.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Dinsdag ging ik naar Amsterdam om met Josine een dagje te gaan werken, alleen het was een drama om daar te komen omdat het station van Zwolle dicht is…

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Lunch! Ik heb een gepocheerd eitje met zalm, super lekker! We werken trouwens de hele dag bij de Ysbreeker in Amsterdam, best een hele leuke tent!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Even een fotootje van ons samen!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Een vriendin en ik wilde graag naar de Oceans 8 film en we zagen dat dat ’s ochtends veel goedkoper is dan ’s avonds. Dus we zaten om 11 uur in een lege zaal, maar het scheelde wel 3 euro per kaartje, haha! De rest van de dag was ik thuis aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

’s Avonds is er weer met vriendinnen een spelletjes avond, leuk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Samen met een vriendinnetje spreek ik al vroeg in de stad af om onze nagels en voeten weer even te laten doen. Aangezien we nog niet gegeten hadden ontbeten we in de stad. Ik wist niet dat je bij La Place tot 11 uur een ontbijtje bij elkaar kan pakken voor € 4,95! Super leuk, ga ik zeker vaker doen. Rond een uurtje of 2 zijn we weer thuis (duurde allemaal iets langer dan gepland) en werk ik nog even aan mijn site en doe ik mijn mail.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Vrijdagochtend doe ik boodschappen en duik even de Kruidvat in om te neuzen. Ik kom daar dit LEGO setje tegen en ik moest nog een cadeautje hebben voor ons neefje. Ik stuur even deze foto door en hij had hem nog niet dus die ging mee!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

’s Middags komt een vriendin met haar baby langs en wandelen we lekker een stukje, staat me goed hè zo een kinderwagen, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Ook besluiten we daarna spontaan te gaan barbecue en doen dat door onze vriezers eens leeg te maken.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder even naar de markt en de stad. Ik duik nog even de Hudsons Bay binnen om de sale te bekijken en vind mijn favoriete BH’s met 50% korting. Ik heb altijd de BH’s van Passionata, die vind ik het fijnst maar zijn best prijzig. Met 50% hebben ze een veel leukere prijs. Ik pas er drie en ze passen allemaal, dan nog een keuze maken welke ik meeneem.

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

’s Avonds hebben we nog een barbecue bij mijn schoonouders, altijd gezellig!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Zondag is het prachtig weer dus ik ben weer te vinden aan het zwembad. Alhoewel de groene zonneweide meer een Sahara is geworden…

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

En als afsluiter van de dag neem ik nog een ijsje bij de Salute en zit ik lekker aan de stadsgracht!

Lief dagboek en lezeressen week 28 – 2018

Aangezien Danny er niet is en ik me verveel ga ik uit verveling ook maar voetbal kijken. Maar naar 5 minuten vind ik het wel prima en zet ik de film Brain on Fire op Netflix aan. Daarna doe ik nog even een drankje bij de buren en vind ik het wel weer mooi geweest voor die dag.

En dat was mijn week weer, niet een hele boeiende week. Vandaag werk ik thuis en heb ik vanmiddag een shoot voor een leuk boetiekje in Zwolle. Morgen ben ik de hele dag aan het werk, woensdag ga ik bij Elise langs en heb ik de verjaardag van mijn neefje, donderdag werk ik weer en vrijdag heb ik een cursus in Utrecht. Voor het weekend hebben we nog geen plannen maar dat zien we dan wel weer. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  racheltjuh
  16 juli 2018 at 09:42

  wat een lekker en gezellig weekje weer :D krijg spontaan zin om te zwemmen nu hahaha

 • Reply
  Kelly
  16 juli 2018 at 10:22

  Staat je zeker goed zo’n kinderwagen! :) Leuk weekje.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 juli 2018 at 11:28

  Wat een leuke foto’s! Hmm een gepocheerd eitje met zalm als lunch klinkt heerlijk!!

 • Reply
  Veronique Janssen
  16 juli 2018 at 19:08

  Heeeeeerlijke week! :)

 • Reply
  aboutsbstyle
  17 juli 2018 at 18:43

  Staat je zeker goed die kinderwagen, je bent er een mee. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter