Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Hier is het wat stiller, maar ik ben wel ontzettend druk. Ik werk natuurlijk gewoon en daarnaast doe ik veel dingen in mijn sociale leven. Maar ook merk ik dat ik de laatste tijd ontzettend moe ben (ik heb echt geen idee waarvan). Ik probeer nu dus maar wat rustiger aan te doen en op mijn vrije dag ook gewoon maar uit te rusten in plaats van aan het werk te gaan. Goed, hier komt mijn afgelopen week.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Maandag ben ik aan het werk (zoals altijd) en doe ik in mijn pauze even een rondje door de binnenstad. Van de hele dag binnen zitten krijg ik snel hoofdpijn, dus vind het fijn om even in de buitenlucht te zijn. Toevallig zie ik ook mijn zusje lopen, dus loop er even wat sneller heen en lopen samen een rondje in de stad.

Voor de rest doe ik maandag eigenlijk niets bijzonders behalve werken en ’s avonds lekker bankhangen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Dinsdag ben ik ook weer de hele dag aan het werk en na het werk komt er een vriendinnetje langs om mee te eten en ’s avonds een spelletje te doen. We doen zoals gewoonlijk weer Wingspan, echt mijn favoriete spel ooit denk ik.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Woensdag is mijn vrije dag en ik heb de smaak te pakken gekregen met Vinted (check hier mijn pagina) en zet er dus een aantal nieuwe dingen op. Met pijn in mijn hart dit fantastische shirt van Fabienne Chapot, maar ik lijk er wel een rollade in. Het shirt was ook in een mum van tijd verkocht, iemand anders is er vast nu heel blij mee.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Woensdag is het ook de eerste en dat betekent dat er heel veel nieuwe dieren zijn bij Animal Crossing. Drie keer raden wat ik dus de hele dag heb gespeeld.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

’s Avonds ga ik gezellig samen met Elise uit eten bij de Kota Radja, altijd lekker daar! En natuurlijk gezellig weer bijkletsen!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Taart op het werk, daar word je natuurlijk wel blij van! Tijdens mijn pauze duik ik nog even de Primark binnen en shop ik een aantal dingen. Ook komt er een bestelling van de Bonprix binnen. Ik zal alles even showen!

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Shirtje van de Primark. Deze gaat terug, vind de kleur niet helemaal staan…

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Rok en shirt van Bonprix, deze houd ik!

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Rok en een gebreide top van de Bonprix, deze hou ik ook. Alleen de rok bestel ik nog wel even in een maatje groter, hij valt best klein.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Dezelfde top met zo een los vallende broek van de Primark. Het idee is leuk, alleen veel te kort voor mij. Hij hoort op je enkels te vallen maar bij mij blijft hij steken op mijn kuiten. Die gaat dus ook terug.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Vrijdag is er weer een nieuwe update van Animal Crossing. Ik ben te nieuwsgierig en neem mijn Switch mee naar het werk en kijk in de lunchpauze even wat er nieuw is.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Zaterdag doen we boodschappen, het huishouden en dergelijke. ’s Middags halen we mijn moeder nog even op om naar stoelen voor mijn oma te kijken voor haar verjaardag.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Mila <3.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Zaterdagavond spelen we spelletjes en bestellen eten bij Bakis, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Levensweg! Het blijft een leuk spel.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Zondag is een super relaxte dag, ik speel lekker Animal Crossing en Danny een spel op de PlayStation. Zo moet een zondag zijn toch?

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2020

Ook bak ik nog een bananenbrood om mee te nemen voor het werk. Ik kreeg een tip om ze in te vriezen en dan uit de vriezer te halen als je naar het werk gaat, ideaal! Ik maak dus allemaal pakketjes voor in de vriezer die ik zo mee kan nemen. En de smaak blijft prima!

Dat was mijn afgelopen week weer. Deze week is lekker rustig, ik heb twee dagen vrij omdat ik het echt even nodig had om bij te tanken. Ik ben zo moe de laatste tijd, ik snap er echt niets van. Goed, we doen lekker rustig aan, proberen veel te slapen en gaan gewoon weer verder. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Claudia
  8 juli 2020 at 16:30

  Ben je niet zwanger? :-)

 • Reply
  Matanja
  8 juli 2020 at 19:21

  Leuk en lekker rustig weekje, vervelend dat je zo moe bent de laatste tijd en al helemaal als je niet weet waar het van is….
  Wat heb je een ander gezicht zeg , met je bril op, ik moest even goed kijken hahaha

 • Reply
  Lauren
  9 juli 2020 at 07:44

  Ben ook zo moe de laatste tijd, vreemd zo in de zomer, meestal heb dat meer in de winterperiode.

 • Reply
  rachel
  9 juli 2020 at 10:12

  hier ook team moe maar zal wel een het weer liggen ;) vind je outfits weer heel leuk :D

 • Reply
  Ik
  9 juli 2020 at 12:07

  Dat shirtje van de Primark staat juist zooo leuk!!!! :)
  En die lange broek die te kort valt staat ook goed vind ik, maakt toch niet uit :)

 • Reply
  Rachel
  9 juli 2020 at 21:27

  Heerlijk zo’n relaxte zondag en wat leuk dat je dat spel ook zo leuk vind! Pure ontspanning voor jou dus. Je derde en vierde setje vind ik enorm leuk. Mooie kleur groen ook.

 • Reply
  olga
  10 juli 2020 at 07:26

  door jou ben ik ook beginnen spelen met animal crossing maar op een nintendo 3ds
  dacht eerst dat het een stom spelletje was maar elke dag beleef je weer iets nieuws
  bedankt voor de tip

 • Reply
  Angelique
  13 juli 2020 at 09:50

  ik ben door jou inmiddels ook aan Animal Crossing “verslaafd”, bedankt ;-)

 • Reply
  Lija
  13 juli 2020 at 17:11

  Ben erg benieuwd geworden naar het spelletje Wingspan! Heb jij daar eerder een review over geschreven? Kon het niet vinden met de zoekfunctie. Ik heb inmiddels het spelletje Clever ook al gekocht nav jouw enthousiasme, heel leuk spel! Sowieso staan er nog een aantal spellen die jij hebt aangeraden op mijn verlanglijstje :) Ben ook erg benieuwd naar Animal Crossing, maar ik weet uit ervaring dat er zoveel tijd gaat zitten in dat soort spelletjes, dus ik probeer het nog even af te houden :)

 • Reply
  Karamella
  7 november 2021 at 07:26

  Van welke banket bakkerij komt die gebak die op je werk hebt gegeten ziet erg lekker uit ? Graag antwoord

 • Laat een reactie achter