Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

De zomerse weken hebben plaats gemaakt voor meer wolken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat helemaal niet zo erg vind. Zo kan ik tenminste een beetje werken in plaats van weg te smelten. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week? Kijk dan verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Van maandag heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik ben thuis en druk bezig met mijn site. Niet een hele boeiende dag dus.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Ook dinsdagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk. Rond een uurtje of 1 stap ik op de trein naar Hoofddorp voor een afspraak met L’Oréal. Ze vroegen me namelijk hun haarverf te testen door het zelf te verven. Ik verfde het dus zelf en ben heel erg blij met het resultaat, binnenkort meer!

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Rond een uurtje of 7 ben ik weer thuis en maak deze heerlijke visstick wraps. Makkelijk maar echt super lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Woensdagmiddag ga ik gezellig lunchen met Elise. We besluiten eens bij Las Rosas te gaan eten en daar heb je echt mega lekkere broodjes, zeker een aanrader! Ik kom vaak bij Las Rosas om te terrassen maar bleef er nooit eten, maar dat is dus ook zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Ook kreeg ik eindelijk mijn nieuwe Fitbit Versa binnen. Mijn beeldscherm gaf ik het negatief kleuren weer en was daarom heel slecht leesbaar. Gelukkig viel het onder de garantie dus kreeg ik een ‘nieuwe’.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

’s Avonds ga ik met vriendinnetjes naar de film, Booksmart it is! Ik vond de film alleen niet zo leuk, haha.

Donderdag

Eline Rosina
Eline Rosina

Ik ontving van Eline Rosina super toffe zwarte oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt van echt zilver en gold plated waardoor ze niet gaan irriteren bij mij. Ik vind ze echt super leuk staan! Op hun website hebben ze echt ontzettend veel leuke oorbellen.

Oorbellen vind ik echt ontzettend leuk en twijfel zelf ook om een derde gaatje maar bij de juwelier hier willen ze die niet schieten. Hebben jullie daar ervaring mee en doet het pijn? Vind het namelijk super leuk al die kleine oorbellen op een rijtje.

Vrijdag

Vrijdagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk en heb een aantal dingen die echt af moeten voor het weekend. Ook krijg ik nog een aantal dingen binnen waar ik meteen mee aan de slag wil dus ben lekker druk

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Aan het eind van de dag stap ik weer in de trein en ga ik naar Zaandam om bij Josine te logeren. We hebben zaterdag heel vroeg in Amsterdam een event en aangezien Zwolle weer eens op slot zit voor treinverkeer leek me dit wel zo handig en gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Kijk kitten Tommy, zo ontzettend schattig!

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

En het is een kat die wel bij mij wil zitten en geaaid wil worden. Mila wil dat nooit dus ik ben helemaal gelukkig op dit moment.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Zaterdagochtend hebben we al vroeg in event in Amsterdam van Zespri. We krijgen een workout en een heerlijk ontbijtje met kiwi’s. De workout die we doen zijn met Xco buizen en kende dat helemaal niet. Het was in ieder geval heel leuk (en zwaar), maar het is ook prima te doen als je niet zo handig bent met al die pasjes.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Na het sporten genieten we lekker van kiwi’s en andere lekkere dingen. Mijn favoriet zijn trouwens de gele kiwi’s en heb ze eigenlijk ook altijd wel in huis. Jullie?

Daarna ga ik weer snel naar huis voor een lange rit (moet een stuk met de bus naar Zwolle) en ga daarna meteen door naar mijn oma die jarig is.

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

’s Avonds ga ik nog met Danny uit eten bij de Admiraal hier in Zwolle en eten we echt de lekkerste spareribs ever. We zijn 7 jaar samen dus dat moet gevierd worden met een etentje!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 27 – 2019

Zondag doe ik eigenlijk helemaal niets. Ik hang op de bank, doe wat dingen in het huishouden met de muziek net iets te hard aan. Natuurlijk kijken we ook Nederlands elftal (wat mij eerlijk gezegd echt geen reet boeit), de finale van Love Island en vervolgens nog een paar afleveringen Lucifer op Netflix.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik een hele rustige week en een heel spannend gesprek gepland staan. Maar vooral lekker op mijn kantoor lekker bloggen! Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  rachel
  8 juli 2019 at 10:34

  lekker weekje weer!! en ben het met je eens dat de wolken helemaal nog niet zo slecht zijn!! even verkoeling ook!!

 • Reply
  Marloes
  8 juli 2019 at 11:42

  Wat een leuke foto’s. Je oorbellen zijn ook erg mooi!

 • Reply
  Hilde
  8 juli 2019 at 13:47

  Wat een gave legging bij die workout van zespri! Waar komt die vandaan? ?

  • Reply
   Aranka
   8 juli 2019 at 13:59

   Die is van Nike, maar al wel eentje van 2 jaar geleden!

 • Reply
  Kelly
  8 juli 2019 at 15:44

  Toffe week! Heel gezellig. Jammer dat je juwelier geen derde gaatje wilt schieten, het is inderdaad overal verschillend. Ik heb er nu ook twee en daar houd ik het lekker bij, maar ik wil er nog eentje bovenin. Dat moet echter ook gepierced worden en daar heb ik dan weer geen zin in haha!

 • Reply
  Nathalie
  8 juli 2019 at 16:52

  Leuk dat je xco gedaan hebt. Inderdaad het is zwaar, maar wel leuk. Ik doe ook aan xco in combinatie met steps.

 • Reply
  Lien
  8 juli 2019 at 17:11

  Ik heb verschillende gaatjes in mijn oren.
  Als het gaatje niet in kraakbeen komt te zitten, dan is het geen probleem om dit te
  laten schieten.
  In je kraakbeen zelf is het wel aangewezen om te laten piercen, omdat
  het stukje kraakbeen dan wordt weggenomen in de holle naald, terwijl je kraakbeen
  wordt opzij geschoven bij schieten en dan kan enorm gaan irriteren en ontsteken.

  Mooie oorringen trouwens!

 • Reply
  Tessa
  8 juli 2019 at 18:45

  ik heb in een oor 3 gaatjes en in het andere oor 4. allen laten schieten bij de juwelier. zo lang het niet in het kraakbeen komt kan je het bij de juwelier laten doen

 • Reply
  chucky1012
  8 juli 2019 at 20:27

  Gefeliciteerd dat jullie zoveel jaren samen zijn en nog vele mooie jaren…..
  ook gefeliciteerd met je oma…..

  Xoxo

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  8 juli 2019 at 21:30

  Wat een toffe oorbellen!

 • Reply
  Dieuwertje
  9 juli 2019 at 13:28

  Hier wou de juwelier ook geen 3de gaatjes doen; naar de piercer gegaan en die heeft nummer 3 en 4 beide geschoten. Omdat beide nog in mijn oorlel zatten en niet door het kraakbeen heen ging, kon het geschoten worden. Ik vond het trouwens sowieso wel een voordeel om naar een echte piercer te gaan; het werd echt supernauwkeurig uitgetekend en gemeten en ze was heel kritisch op de plaatsing terwijl de juwelier hier echt bijna random twee stipjes op je oorlel pleurt.

  • Reply
   Aranka
   9 juli 2019 at 13:38

   Oh wauw! Ik heb het vroeger bij een betere juwelier laten doen en dat werd toen ook helemaal uitgemeten en getekend. Zal eens kijken hoe het bij een piercing shop gaat!

 • Reply
  Rachel
  10 juli 2019 at 08:57

  Mila is zo’n leuke naam, en trouwens wat zie je er goed uit Aranka, wauw!

 • Reply
  Anne
  12 juli 2019 at 15:35

  Misschien binnenkort nog maar een keer naar Josine voor nog meer kittencontent?! ???

 • Laat een reactie achter