Lief dagboek en lezeressen week 26

Lief dagboek en lezeressen week 26

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Een gezellig drukke week met werken, thuis werken, uitstapjes maken en met vrienden afspreken. Helaas was met mooie weer ver te zoeken deze week maar we hebben er wat van proberen te maken. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Wat ik maandag precies deed weet ik eigenlijk niet eens meer. Volgens mij heb ik eerst heerlijk uitgeslapen en daarna ben ik begonnen met aan mijn site werken. ’s Middags kwamen mijn ouders helpen met het maken van een drempel en wat schilderwerkzaamheden. ’s Avonds was ik aan het werk bij de Appie en volgens mij was dat het wel? Ik weet het gewoon echt niet meer…

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Dinsdagochtend ben ik druk aan het werk voor de site en maak twee campagnes af en schiet met mijn moeder wat foto’s. ’s Middags ga ik met mijn ouders even naar Oldebroek waar de Schuur zit, een hal met allemaal uitverkoop van verf, gordijnen, bouwmateriaal en dat soort dingen. Mijn ouders hadden daar heel goedkoop gordijnen gekocht en wij zochten nog nieuwe gordijnen voor de slaapkamers, badkamer en keuken. Hier waren we goed en goedkoop geslaagd!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Daarna nog even door naar de stenenboer stoepbandjes halen voor in de tuin, moet ook gebeuren! Wat een glamour leven hier, haha!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Woensdag ben ik ook de hele dag aan het werk thuis maar wil toch even naar het winkelcentrum om wat boodschappen te halen. Ik ga even snel naar de Lidl toe.

Lief dagboek en lezeressen week 26

Daarna begin ik met het uitzoeken van alle perspakketten en het opruimen van mijn kantoor, wat een drama is dat altijd. Ik stel het altijd veel te lang uit en daarna moet ik veel te veel in één keer doen zodat ik helemaal het overzicht kwijt ben.

Lief dagboek en lezeressen week 26

Voor het warme weer had ik voor Mila een koelmat gekocht maar ze ging er maar niet op liggen. Mijn moeder had voor de grap maar speeltje dat ze als mandje gebruikt op de mat gelegd en ja hoor, ze gaat er op liggen! Gek beest.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Goedemorgen Mila! Ik ga ’s ochtends lekker aan het werk en doe rustig aan.

Lief dagboek en lezeressen week 26

Rond een uurtje of 1 komen Elise en Fos langs voor een kopje thee en we kletsen gezellig bij, we hadden elkaar al weer een hele tijd niet gezien!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Voor het avondeten vergeet ik een ingrediënt dus ga even snel lopen naar de winkel toe. Ik neem voor de zekerheid wel een paraplu mee want het ziet er best donker uit. Ik kom droog over en halverwege de terugweg begint het keihard te regenen, helaas was mijn paraplu daar ook niet tegen bestemd…

Lief dagboek en lezeressen week 26

Maar de rijst was wel lekker, haha! Ik probeerde eens kip madras met sperziebonen en ananas en vond het erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar! Daarna ga ik snel aan het werk bij de Albert Heijn tot half 10 ’s avonds.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Vrijdag werk ik eigenlijk de hele dag bij de Albert Heijn. ’s Ochtends zet ik alles klaar voor Kadera die ’s avonds langs komt om de spullen op te halen voor het blijf van mijn lijf huis. Ik ben dan aan het werk dus zet alles alvast voor Danny klaar, wel zo makkelijk. Om 12 uur ga ik naar het werk en om half 10 ben ik weer thuis.

Lief dagboek en lezeressen week 26

Ik had al een hele tijd geleden een rekje voor in de WC gekocht maar vergat steeds te vragen of die opgehangen kon worden. Nu hangt hij eindelijk met mijn nieuwe kalender die ik bestelde. Blij mee!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Ja, goedemorgen Mila, druk die kont maar in mijn gezicht!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Lief dagboek en lezeressen week 26

Ik wil naar de stad voor een spelletje te kopen en ga gezellig samen met mijn moeder en zusje. We struinen ook nog wat winkel af zoals de C&A, Primark en dat soort zaken alleen we kopen niets, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 26

Op de markt koop ik wel lekkere verse olijven en broodjes! Ik hou van de markt!

Lief dagboek en lezeressen week 26

En deze twee spellen. Ik vroeg wat leuke spellen waren voor 6 personen en meer. We zijn namelijk vaak met de vriendengroep bij elkaar met 9 personen en dan is het lastig leuke spellen te vinden. Ik kocht dus 30 Seconds en Linkee, een nieuw spel. Linkee vonden we trouwens best lastig, de vragen waren echt moeilijk waardoor we het wat minder leuk vonden. Linkee speel je in teams en je moet antwoord op vier vragen geven. Die vier antwoorden hebben een verband met elkaar en het is de bedoeling dat je als team zo snel mogelijk het verband raadt.

Lief dagboek en lezeressen week 26

Pannenkoeken als avondeten! Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Lief dagboek en lezeressen week 26

’s Avonds komen de vrienden langs om gezellig een spelletje te spelen. Iedereen is weer terug van vakantie dus er moet natuurlijk ook flink bijgepraat worden.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 26

Lief dagboek en lezeressen week 26

Lief dagboek en lezeressen week 26

Lief dagboek en lezeressen week 26

Zondag was ik uitgenodigd om naar Lisserbroek te kopen naar de appel- en perenboomgaard. Hier was het Hello Food Festival van Hello Fresh en wij kregen een heerlijke brunch! Dat was de 1,5 uur in de auto zitten zeker wel waard!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Live muziek op de achtergrond, het was echt super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Lief dagboek en lezeressen week 26

Het terrein was ook super gezellig aangekleed met allemaal leuke foodtrucks en workshops, ook voor de kinderen was er veel te doen. Hier maakten we zelf ijs met stikstof, super gaaf om te zien en doen. Zeker een geslaagde middag!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Trots op mijn zelfgemaakte ijsje!

Lief dagboek en lezeressen week 26

Rond een uur of half 4 ben ik weer terug thuis waar ik aanschuif bij de visite, Danny’s opa en oma en oom en tante zijn en er. ’s Avonds val ik eigenlijk meteen in slaap want heb maar 5 uur slaap gehad. Ik maak nog even snel mijn dagboek en morgen moet ik weer vroeg uit de veren.

En dat was hem weer! Deze week heb ik een drukke maar leuke week op de planning staan. Morgen ben ik vroeg in Amsterdam te vinden voor een leuk onderzoek met de Volkskrant, dinsdag ben ik weer in Amsterdam voor een bijzonder event in de zonnebloemvelden, woensdag ben ik thuis aan het werk en donderdag en vrijdag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn. Daarna heb ik gelukkig wel weekend en daar gaan we maar lekker van genieten. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  3 juli 2017 at 08:23

  Leuk dat jullie raamdecoratie hadden gekocht!
  Ben er zo benieuwd naar.
  Weet je dat er bij de Leen. B. en een andere woonwarenhuis vaak bakken zijn met gordijnen etc. die model gehangen hebben en voor heel goedkoop verkocht worden….

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  3 juli 2017 at 08:45

  Leuke week weer!
  Ik ben zo benieuwd waar je de kaartjes van de Peperbus en de Sassenpoort vandaan hebt.

  • Reply
   Aranka
   3 juli 2017 at 09:01

   Die heb ik in Zwolle op het Eiland bij de Pistache gekocht! Ze lagen bij de toonbank!

 • Reply
  rachel
  3 juli 2017 at 09:52

  leuke week weer!!

 • Reply
  femketje
  3 juli 2017 at 17:59

  Jaaa pannekoeken, delish! ♡

 • Reply
  Francisca
  3 juli 2017 at 19:04

  Waar heb je die klemmetjes gekocht voor het rekje dat in de wc hangt? Ik ben er ook naar op zoek! :)

  • Reply
   Aranka
   3 juli 2017 at 22:20

   Die heb ik gekregen dus ik heb echt geen idee! Heb je al eens bij de Action, Xenos of Dille & Kamille gekeken? Daar hebben ze ook vaak van dat soort dingen.

  Laat een reactie achter