Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Mooi weer wisselde zich af met minder mooi weer, ik haalde mijn eerste vaccinatie en ging lekker shoppen in Deventer. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Maandag is het echt heerlijk weer dus ik haal in de pauze een lekker ijsje. Ik moet er eigenlijk wel mee stoppen (want niet goed voor mij) maar ik kan het zo slecht laten. Voor de rest is maandag geen spannende dag, ik ben gewoon aan het werk.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Dinsdag is mijn vrije dag en ik sta al vroeg op om boodschappen te doen. Ik heb wat dingen van de Action nodig en ik besluit spontaan langs mijn oma te gaan. Natuurlijk wel met wat lekkers van Lindeboom.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Rond een uurtje of half 1 ben ik weer thuis en maak ik lunch. Het is heel simpel, een blikje tonijn met cherry tomaatjes, augurk en het Herbamare kruiden. Lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Woensdag ben ik ook weer aan het werk en ’s avonds ga ik nog even naar de IKEA. Ik heb nieuwe wieltjes voor mijn bureaustoel nodig. Maar ondertussen kom ik natuurlijk allerlei andere dingen tegen zoals een nieuw kastje voor in de gang. Over deze twijfelde ik, maar ging toch voor een ander.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Natuurlijk wordt het kastje meteen in elkaar gezet! Beetje jammer dat dan je hele huis ineens op de kop staat.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Tijd voor mijn eerste vaccinatie! Ik kreeg Pfizer en heb echt helemaal nergens last van gehad. Ik had alleen aangevinkt dat ik een allergie had dus moest 30 minuten wachten. Echt goed geregeld met het vaccineren trouwens, je bent zo aan de beurt!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

We hadden laatst contact opgenomen met ING over post dat verkeerd bezorgd werd of ze dat konden aanpassen. Geen enkele moeite! En ineens kregen we een bos bloemen voor het ‘ongemak’. Heel attent, maar zó erg was het probleem nou ook weer niet, haha. Maar wel leuk dat je bloemen krijgt, service!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Vrijdag is mijn laatste werkdag in Apeldoorn. Ik moet in vervolg op vrijdag naar het ziekenhuis voor lichttherapie en dat is vanuit Apeldoorn niet handig. Dus ik trakteer op gebakjes van bakker Toet (volgens de mensen in Apeldoorn één van de beste bakkers). En jóngens wat was dit lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Na het werk rij ik door naar Nijmegen waar ik met een vriendinnetje heb afgesproken om naar de film te gaan. Ik stuur voor het stoplicht deze foto door naar Danny. Ik had namelijk de vorige keer op deze weg een boete te pakken. Best wel dom op een traject controle waar overal bordjes staan. #oeps

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

In Nijmegen gaan we naar de bioscoop omdat Lent een beetje in het midden voor ons licht en makkelijk te bereiken is. En daarvoor gaan we eten bij Moeke, wat echt altijd een feest is. Dit is de carpaccio flamkuchen en dat is echt geweldig.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Als hoofdgerecht gaan we voor een burger.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

En aangezien we nog een tijdje op de film moeten wachten laten we het eten even zakken en delen nog een grand dessert, zó lekker!

Vervolgens gaan we naar Zwaar Verliefd 2 in de bioscoop. Een lekkere foute Nederlandse film, maar zeker wel vermakelijk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Zaterdag ga ik met een vriendin voor het eerst in mijn leven naar Deventer. Het is super dichtbij, maar ik was er nog nooit geweest. We gingen lekker shoppen en lunchen. En jeetje wat is Deventer een leuke stad zeg. Ik durf het eigenlijk niet te zeggen, maar het centrum is volgens mij leuker dan Zwolle.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Zondag geven we nog even de visjes voer! Door wat warme weer groeien de planten echt enorm hard in de vijver. Er is bijna geen plek meer over om te zwemmen denk ik!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

Mijn Bloomon is dit keer echt fantastisch, wat een mooie grote bos!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2021

In de loop van de middag betrekt het weer en verplaatsen Danny en ik ons naar binnen, waar we een aantal potjes Wingspan doen. Een typische zondag dus.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik een drukke week met werk en ga voor het eerst aan mijn lichttherapie beginnen in het ziekenhuis waar ik twee keer per week heen moet. Daarnaast staat de kapper op de planning, twee verjaardagen en zijn Danny en ik 9 jaar samen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Ik zit gewoon vol van alleen al naar de foto’s kijken van dat eten :P Flammkuchen vooraf én een hoofdgerecht met alles er op en eraan! Man, je zou me zo kunnen wegrollen! Maar jij bent ook lang en ik ben een ukkie wat lengte betreft, alles aan mij is mini ook mijn maaginhoud (een chihuahua eet ook niet de bak van een deense dog leeg). Vrijdag is bij ons flammkuchen dag, dan maken we het zelf in de oven. Ik vind met zalm toch wel erg lekker… misschien weer deze vrijdag. Oh, en nieuwe ikea kastjes: altijd goed!

  2. Alvast veel succes met de lichttherapie. Wil je delen waarvoor je dat krijgt? Hoop dat het je gewenst resultaat brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *