Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Een stuk later dan je gewend bent, maar ik heb het gewoon erg druk en mijn blog schiet er dan een beetje bij in. En het was natuurlijk heerlijk weer afgelopen week, dan wil ik na een werkdag vaak daar ook nog even van genieten en niet op een bloedhete zolder werken. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Maandag ga ik in de pauze even naar de nagelsalon. Ik ben er al een hele tijd niet meer geweest. Mijn nagels zijn eindelijk niet meer zo beschadigd en vind het stiekem ook best veel geld elke maand. Maar ik wil mijn voeten wel graag doen (maanden geen omkijken maar naar) dus die laat ik doen.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Ook besloot ik eens mijn schoenen en tassen onder handen te nemen en te verzorgen. Moet ook gebeuren. Ik vind het ook een dankbaar klusje, je ziet meteen verschil.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

’s Avonds neem ik nog even me-time met een lekker klei maskertje. Charmante foto wel!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Outfit van de dag! Een shirtje van de H&M en een de rok is van de C&A. Volgens mij zijn ze beide nog te koop.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

In de pauze loop ik een rondje in de stad (voor de beweging) en zwicht bij de Salute voor een ijsje. Mijn favoriete smaken zijn aardbei en yoghurt.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Na werktijd ga ik met een oud collega uit eten bij de La Cubanita, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

We bestellen als toetje een Cubaans tuintje, ziet er leuk uit niet?

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Goedemorgen Mila, volgens mij heb jij een mandje gemaakt waar dat niet helemaal de bedoeling is. Maargoed, dan moet ik de was maar sneller opvouwen en opruimen.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Woensdag is mijn vrije dag en ik ga naar mijn ouders op de camping, want het is heerlijk weer. We gaan even Ommen in en komen bij de Action uit. Ik koop lekker slecht een setje Diamond Painting, leuk om ’s avonds even mee bezig te zijn (en het vervolgens weer weg te gooien als je er klaar mee bent).

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Natuurlijk gaan we ook nog barbecueën!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Donderdag heb ik weer een heerlijke eczeem (?) aanval. Mijn handen zitten weer onder de blaasjes waar allemaal vocht uitkomt en verschrikkelijk jeukt. Ik ga meteen naar de huisarts om het voor de zoveelste keer te laten controleren. Ik zit al aan de zwaarste hormoon crème en niets werkt. Ik mag nu naar de dermatoloog, ben benieuwd wat die gaat zeggen.

De rest van de dag ben ik aan het werk en vrijdag ook, van die dagen heb ik verder geen foto’s.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Aangezien het zaterdag niet meer zo heet was besloot ik alle ramen open te zetten boven. Helaas kostte dat mijn drie lievelingsparfums. Door de wind zijn ze als dominostenen naar beneden gevallen en helaas kapot…

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Ook dachten we even boodschappen te doen. Toen we langs de kassa waren regende het keihard. Helaas mochten we niet binnen wachten vanwege de corona. We waren helemaal doorweekt van 3 meter en de helft van onze boodschappen konden we weggooien (zoals kattengrind dat helemaal was gaan klonteren, bloem, pannenkoekmeel en dergelijke.

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Mijn favoriete klus, onkruid tussen de tegels vandaan halen. Het was wel nodig ook, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Danny was ondertussen het huis aan het zuigen en had al mijn schoenen verzameld die beneden stonden. Hij vond dat ik ze maar eens moest opruimen, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Ik vond dat een goed moment om mijn kledingkast eens goed uit te zoeken en schoenen uit te zoeken die ik eigenlijk nooit aan heb. Ik heb alles te koop gezet op Vinted, dus mocht je nog schoenen in maat 40 willen of andere kleding, neem een kijkje!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Mila en ik moeten er eventjes van bijkomen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2020

Zondag is eigenlijk een luie dag waarbij we niet heel veel bijzonders doen. We spelen een spelletje met vrienden, gaan lunchen bij de Beren en dat was het eigenlijk wel. Gewoon rustig aan doe dagje.

En dat was hem voor deze week! Deze week heb ik niet veel bijzonders op de planning staan. Ik werk natuurlijk de hele week en ’s avonds spreek ik een aantal keer af met vriendinnen, super gezellig. Vandaag (woensdag) is mijn vrije dag dus probeer ook nog wat content voor de blog te maken.

Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Dat is een gevalletje dishydrotisch eczeem. Bij mij komt het door een contactallergie, maar er zit bij mij wel een vertraging in van enkele uren tot 2 dagen. Wanneer je zoveel blaasjes hebt, zou je na kunnen gaan wat je allemaal hebt aangeraakt. Misschien heb je ook een allergie?
    Ik check nu ook welke producten worden gebruikt om de winkelwagentjes schoon te maken, want daar komen hoogstwaarschijnlijk mijn laatste uitbraken vandaan. Ik ben gewisseld van supermarkt hierdoor.

  2. Eczeem is zo vreselijk en die jeuk al helemaal. Hopelijk komen ze er snel achter wat het is, zou wel fijn zijn. Diamond painting is leuk! Ik heb er een van mijn favoriete band besteld van 80×80 cm haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *