Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Wat een lekkere week hebben we weer achter de rug! Ik deed een aantal leuke dingen voor het eerst in mijn leven (naar de Efteling gaan en golfen) en werkte vooral veel. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Maandag ben ik weer aan het werk op kantoor en na werk ga ik nog even bij mijn ouders langs op de tuin water te geven en de vissen te voeren. Blijf het altijd leuk vinden om naar de vissen te kijken.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Dinsdag is een heugelijke dag, ik ga namelijk voor het eerst in mijn leven naar de Efteling! En de ingang is echt huge, in het echt lijkt het veel groter dan op foto’s.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Goede foto wel, maar ik ben dan ook eindelijk in de Droomvlucht gezeten. Wel jammer dat het super druk in het park was en we lang niet alles gezien/gedaan hadden.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Ook deze kan van mijn bucketlist af!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

En de waterlelies! Ik vond de Efteling echt geweldig, nu geen 28 jaar wachten tot de volgende keer.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Na de Efteling besloten we nog in Kaatsheuvel een hapje te eten bij een hele leuke Bistro. Ik bestelde het aspergemenu, heerlijk!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Woensdag ben ik ook weer aan het werk en ’s avonds speel ik Pokémon op de Switch (nieuwe verslaving). Maar ik heb hem bijna uitgespeeld, haha!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Ook donderdag ben ik weer op kantoor aan het werk waar verder geen foto’s van zijn. ’s Avonds kwam er een pakketje binnen en Mila vond de doos meteen een goede plek om in te chillen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Vrijdag werk ik in Apeldoorn maar door het neergestortte vliegtuig stonden er echt enorme files. Ik deed er 2 uur over om thuis te komen. Net toen ik langs de plek reed waar het vliegtuigje lag werd hij afgevoerd. Gelukkig was het een noodlanding met geen gewonden!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

LAATSTE AFLEVERING HANDMAIDSTALE! Zo spannend, ik kan niet wachten tot het volgende seizoen (ik neem aan dat die er komt).

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Zaterdag hebben we een sportieve dag. Ik ga voor het eerst in mijn leven ‘golfen’. We gaan naar Pitch & Putt in Heerde wat een super leuke baan is. Aanrader om een keertje met vrienden te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

’s Avonds blijven vrienden eten en spelen we een spelletje. Ik maak een lekkere grote schaal kipsalon.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

Zondag besluiten Danny en ik de schuur op te ruimen, het is een enorme bende en er slingert vanalles rond. Tijd om er even de bezem doorheen te halen!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2021

En ineens waren we de kat kwijt, maar die vond de schuur blijkbaar ook wel interessant. Hoe deze held op sokken daar gekomen is weet ik niet, maar volgens mij vond ze het wel leuk.

En dat was hem weer voor deze week. Komende week heb ik eigenlijk niets op de planning staan behalve gewoon werken. Morgen ben ik vrij maar heb nog geen plannen, misschien maar eens een flink dagje bloggen! Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Katten zijn zo goed in zich verstoppen! Ik hoop ook snel weer eens naar de efteling te gaan. Nu nog niet hoor. Ik wacht nog wel een jaartje.

  2. Ziet er uit als een leuke week! Ik ben ook nog nooit bij de efteling geweest, wil er wel graag eens naartoe! En jaaa, de laatste aflevering van The Handmaid’s Tale! Dit seizoen was echt zo goed, en nu weer wachten op het volgende seizoen!

  3. Klinkt als een leuke maar ook drukke week. Hopelijk heb je ook goed kunnen ontspannen! Ik ga toevallig over twee weken naar de Efteling. Deze keer voor het eerst met mijn dochtertje van twee. Ik ben zo benieuwd hoe ze het zal vinden. Vanwege corona is ze nog helemaal niet naar zoiets geweest, maar ze heeft nu wel de leeftijd dat ze dingen leuk of spannend (“beetje eng”) vind. Zo lief! Ik ben heel benieuwd haha. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *