Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Speciaal voor mijn dagboek kom ik nog even op mijn snikhete zolderkantoor. Vorige week had ik een gezellige week maar was ook druk bezig om alles voor deze week klaar te zetten. Ik heb namelijk geen zin om in deze hitte in mijn sauna te werken dus heb alles al klaargezet voor deze week en ga lekker genieten.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Maandagochtend heeft Mila haar vervelende uurtje. Eerst zit ze beneden aan de touwtjes van de gordijnen te kauwen en later vind ze het leuk steeds voor mijn beeldscherm langs te lopen. Leuk joh die katten.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Maar het is wel heerlijk weer om de was buiten te hangen. De rest van de dag ben ik lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Omdat het maandag lekker weer is neem ik ’s avonds nog een duik om baantjes te trekken, heerlijk.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Mila heeft een hekel aan de zon, veel te warm voor haar. Toen ik ’s ochtends beneden kwam vond ik het vrij opmerkelijk dat de achter de gordijnen in de zon gaan liggen is.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

’s Middags gaan Danny en ik naar mijn ouders op de camping, even van het lekkere weer genieten.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

En natuurlijk buiten eten en barbecueën.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Alleen bij een barbecue thuis gooi je alles in de vaatwasser, hier moet het allemaal even met de hand.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

’s Avonds als we aan ons laatste bakje koffie zitten zien we ineens herten voorbij komen. Ze zijn super dichtbij, heel erg leuk om te zien.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Van woensdag zijn er niet echt hele boeiende foto’s, alleen dat ik een heerlijke meloen salade maak. De rest van de dag ben ik aan het werk.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Donderdagmiddag ga ik voor het eerst alleen naar de bioscoop. Ik heb een Unlimited pas en Hotel Mumbai draait voor het laatst en die wil ik wel graag zien. Ik besluit dus maar alleen te gaan en dat bevalt me prima.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

’s Avonds haal ik nog mijn Too Good To Go koopje op. Ik weet niet of jullie die app kennen maar aan het eind van de dag kun je kopen wat er over is gebleven in supermarkten en restaurants wat anders weggegooid wordt. Ik krijg echt mega veel broodjes van Backwerk mee. We eten alleen de belegde broodjes op en de rest gaat in de vriezer.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Gelukkig ben ik net op tijd thuis want er komt me toch een dreigende lucht aan.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Vrijdag heb ik een event van Ariv, een nieuw fietsenmerk van General Motors. Ariv zijn elektrische fietsen voor de stad die gemaakt zijn om kleine afstanden snel af te leggen. Je zijn ideaal voor werkende mensen in de stad die ergens anders hun auto parkeren of met de trein gaan en het laatste stuk willen fietsen. Je hebt een niet inklapbaar model en een vouwfiets (beiden elektrisch). We fietsten er een stukje mee in Amsterdam en het is echt ideaal zo een elektrische fiets!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Natuurlijk moet er ook nog even gewoon een foto bij de Amsterdamse grachten!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

’s Avonds gaan we naar vrienden en rond half 12 komen we thuis en dan is de lucht nog zo ontzettend mooi!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

De kaars heeft er geen zin meer in met deze hitte. Voor de rest doen we zaterdag niet veel. We slapen uit, doen het huishouden en kijken de hele avond Lucifer.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

Zondag zijn we weer op de camping te vinden maar dan bij mijn schoonouders. Handig van die familie die altijd gaat kamperen, zo zit je nog eens op de camping! Zelf lijkt het me ook wel weer leuk om ooit een caravan te hebben en lekker naar het buitenland te gaan met de caravan. Maar voor nu kies ik nog even voor het vliegtuig.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2019

We zwemmen lekker, kletsen en gaan natuurlijk barbecueën. Beide keren natuurlijk op de Skottlebraai, dat hoort als je gaat kamperen.

En dat was hem voor deze week. Gelukkig heb ik al mijn werk voor deze week al af dus dat scheelt zweten op zolder. Ik denk dat ik vandaag in mijn uppie maar naar het zwembad ga, lekker liggen en afkoelen in het water. Dinsdag ga ik naar de kapper en woensdag ben ik in Amsterdam voor een event. De rest van de week heb ik nog geen plannen maar dat zal wel lekker genieten van het weer worden en af en toe tussendoor werken.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  rachel
  24 juni 2019 at 10:57

  lekker warm weekje weer :D en hier doen wij niet aan good to go ;) A omdat ik geen producten koop die op of over de datum zijn wat ik regelmatig voorbij zie komen en B grotendeels is brood en ja dat mag ik niet en word hier ook niet echt gegeten ;)

  • Reply
   Wen
   24 juni 2019 at 12:17

   het is juist de bedoeling van de app om eten te redden. Als producten op de datum zijn kun je echt nog wel 1 dag eten of anders invriezen. Over datum mag niet, dan kun je een klacht indienen en krijg je je geld terug.

   Ik maak er ook wel eens gebruik van, wel alleen bij de Bakker. Bij de supermarkt krijg ik teveel spullen wat ik eigelijk nooit eet of niet lust.

 • Reply
  Simone
  24 juni 2019 at 13:11

  Wat een leuke dingen heb je gedaan! Die fietsjes lijken me super handig!

 • Reply
  Annette
  24 juni 2019 at 13:30

  haha die kaars

 • Reply
  Kelly
  24 juni 2019 at 16:21

  Wat een gezellige week! Heel gezellig zo’n barbecue bij je ouders, en wat een flinke buit van Too Good To Go! Hier zitten er helaas nog maar weinig winkels in de buurt die er aan mee doen. e

 • Reply
  Roos
  24 juni 2019 at 21:35

  Het kamperen ziet er erg gezellig uit. Wij gaan ook 2 keer per maand naar onze familie op de caming. Het is dan zo lekker om even weg te zijn.

 • Reply
  Patricia
  25 juni 2019 at 15:17

  Die meloensalade lijkt me heerlijk, vooral met dit warme weer! Volgens mij is het met rucola en dat vind ik altijd zo’n overheersende smaak hebben. Desondanks wel benieuwd naar het recept, misschien ook lekker met een andere slasoort?

 • Laat een reactie achter