Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Het is maandag en leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Ik was voor het eerst weer wat meer dagen thuis maar ook deze week vertrok ik weer naar het buitenland voor een persreis. Dit keer niet zomaar een persreis, maar een hele week (wat lang is voor een persreis) naar Oostenrijk! Ik neem je weer mee door mijn week en natuurlijk Oostenrijk!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Soms snap ik katten echt niet, staat er zo een mooie krabpaal, gaat ze op een vuilniszak liggen…

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Dit heb ik altijd, dat ik weer achter zo een vrachtwagen rijd die elke container van een lange straat afgaat en ik er gewoon niet langs kan, top! Of ik denk dat ik er niet langs kan, iets met ruimtelijk inzicht. Maandag werkte ik trouwens de hele dag en haalde ik heel wat werk in na mijn persreisje Duitsland.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Juist… Ik snap katten gewoon echt niet…

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

’s Avonds ging ik heel spontaan met een vriendinnetje naar de film. Een kwartier voor tijd besloten we naar Love Simon te gaan wat een prima vermakelijke vrouwenfilm was.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Dinsdagochtend zette ik deze winactie online waarbij de de Beauté et Vogue box kunt winnen op Instagram. Wil je meedoen ga dan even naar mijn Instagram pagina en doe mee onder de foto.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Aangezien het alweer veel te lang geleden is ging ik gezellig op bezoek bij oma. Oma maakte een aardbeientaartje op een eierkoek met kwark, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

In Zwolle zijn nu overal van deze 3D kunstwerken te zien en deze vond ik heel erg grappig!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Meisjes met ijsjes!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

’s Avonds speelden we met vriendinnen Codenames, dit spel is echt mijn nieuwe favoriete spel!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Kroelen met Mila in de tuin!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Huh, sinds wanneer verkoopt ‘mijn’ Kruidvat dit merk? Super tof! De rest van de dag ben ik druk aan het werk om alles voor deze week af te krijgen.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Sinds kort heb ik een abonnement op het openluchtbad in Zwolle en na werktijd genieten we nog even van de laatste zon en trek ik een aantal baantjes. Super makkelijk dat dit zo dicht bij mijn huis is.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Daarna weg ik nog even wat vouwwas weg, mijn favoriete taak.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Ik kreeg deze enorme box bonbons van een partner en eigenlijk wil ik deze doos niet… Zo slecht maar zó lekker! Ook donderdag werk ik weer de hele dag.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

’s Avonds pak ik sinds tijden weer een lesje fitjump mee. Er is geen airco in de hal dus met warm weer is het niet snikheet en ik ben natuurlijk ook veel donderdagen weg geweest. Maar het was nu kouder weer en ik was thuis dus kon weer! Kon wel meteen merken dat mijn conditie niet zo geweldig meer was.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Leuk joh Nederland, vooral die regen. Ben maar drie keer natgeregend die dag…

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Maar ik heb mijn nagels wel mooi laten doen! Ze hebben mijn nagels rond gemaakt en dat heb ik normaal nooit. Moet er wel een beetje aan wennen en weet nog steeds niet of ik het mooi vind. Kreeg heel veel vragen over de kleur maar het enige wat ik weet is dat het CND 27 is.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Ik zei dat vrijdag een klote dag was en dat was het ook wel een beetje. Ik bracht een emotioneel bezoekje aan het ziekenhuis vanwege een familielid.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Gelukkig had ik daarna met een vriendin afgesproken om daar te blijven eten en gezellig te doen met de kindjes, die lieten me gelukkig alles snel vergeten! We speelden ook onder andere dit spelletje wat eigenlijk best heel erg leuk was. Rond een uur of 8 was ik weer thuis en maakte ik alles klaar om de volgende dag heel vroeg op reis te gaan!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Zaterdag gaat om half 5 de wekker en rij ik in mijn uppie naar Schiphol toe. Best een ding, ik ben nog nooit alleen naar de randstad gereden en moest ook nog eens mijn auto parkeren op P3 en dat na een nachtje van 4 uur slaap. Gelukkig was er geen kip op de weg en viel het allemaal heel erg mee. Rond half 10 vlogen we naar Zürich voor onze reis naar Oostenrijk. Je zou denken Zürich is toch Zwitserland, maar het deel waar wij heen gaan ligt daar dichterbij qua luchthaven.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Jammer van de schapenwolkjes, maar tijdens het landen op Zurich heb je echt prachtig uitzicht op de bergen met allemaal witte toppen, zo gaaf!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

De Bodensee vanaf Zwisterland, zo gaaf!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Onze eerste regio in Oostenrijk is de Voralberg. We gaan naar een leuk winkeltje toe waar ze alles zelf verbouwen en maken, hier krijgen we Riedel te eten wat een soort deeg is van Mais en opgebakken wordt. Het is een beetje smakeloos (het werd ook gegeten als je niet veel geld had) maar met de juiste saus of jam is het super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Zelfgemaakte snaps, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

We vervolgen onze weg naar het plaatsje Hard dat aan de Bodensee ligt en zitten hier in een super mooi hotel. Maar eerst even van de omgeving genieten.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

En natuurlijk een fotootje voor Instagram maken.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Prima luxe kamer!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Eten! Zo lekker en goed hier! We eten trouwens in het hotel wat trouwens ook een erg goed restaurant is. Later bij de tips voor Oostenrijk de exacte namen en dergelijke. Typ dit laat vanaf mijn bed in Oostenrijk zelf.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

We beginnen de ochtend met een Moorwandeling wat eigenlijk een wandeling door een soort van vennen is met veel planten en kruiden. We lopen met onze blote voeten over het turf en drinken daarna een limonade van de cranberry’s en vlierbloesem dat hier groeit, super lekker en verfrissend.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Daarna eten we in een super lekker restaurant waar ik een Wiener Schnitzel eet. Ik wist dus helemaal niet dat echte Wiener Schnitzels van kalfsvlees gemaakt worden in plaats van varken.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Daarna vertrekken we naar Bezau voor de kabelbaan die ons tot hoog in de bergen brengt voor een prachtig uitzicht.

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Daarna hiken we naar het bovenste puntje voor echt een fenomenaal uitzicht, zo gaaf! Het was een behoorlijke klim maar ben blij dat ik het gedaan heb, zo gaaf!

Lief dagboek en lezeressen week 25 – 2018

Rond een uur of 5 komen we aan in het hotel en hebben even wat vrije tijd. Ik neem een lekkere douche want zweette me kapot na de hike en deed even lekker rustig aan. Daarna aten we heerlijk bij een restaurant en daarna schrijf ik nog mijn dagboek. Maandag gaat weer vroeg de wekker voor een flinke wandeling van 4 uur naar Lech, dus ik ga even wat slaap pakken, het is al half 12.

Deze week ben ik nog de hele week in Oostenrijk dus daar zullen jullie nog genoeg van voorbij zien komen!

De reis naar Oostenrijk heb ik gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik vind je nagels juist wel heel mooi zo, en die kleur ook! Leuk dat je naar Oostenrijk bent (geweest). Vroeger ging ik daar altijd op vakantie en deze zomer ga ik naast een weekje Oostenrijkse bergen ook nog naar Wenen. Ik ben benieuwd naar je volgende Oostenrijk-foto’s!

  2. Ziet eruit als een heerlijke week! Haha, vervelend hè, een doos chocolade krijgen. Het lijkt wel of dit soort dingen juist gebeuren als je net weer hebt besloten een beetje op te letten. ?

  3. Ik word zo enthousiast over al je foto’s over Oostenrijk. Ik kan echt niet wachten tot ik zelf over zes weekjes ook ga!

  4. Wij gaan dit jaar ook naar Oostenrijk, maar dan zuidelijker… Karinthië, zo’n beetje tegen de grens met Slovenië en Italië. Nu al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *