Lief dagboek en lezeressen week 25

Lief dagboek en lezeressen week 25

Goedemorgen allemaal! Het is weer dagboek tijd en deze keer een iets minder gevuld exemplaar. Het lijkt wel of je na een week vloggen helemaal vergeet foto’s te maken. Maar gelukkig genoeg beeldmateriaal om mijn week te vullen. Kijken jullie weer mee? Oja, volg me trouwens op Snapchat: byaranka, dan krijg je de hele week live vloggend mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 25

Wat een schatje is het toch die Mila. Alhoewel ze toch een beetje zielig en minder actief is dan normaal. En ze plast de hele tijd naast de bak, dat is ook opmerkelijk. Voor de rest van de dag werk ik aan mijn blog.

Lief dagboek en lezeressen week 25

En ga naar de tandarts. Ik heb helemaal nergens last van gehad tot aan nu. Ik heb blijkbaar een botontsteking door vuil wat er in de wond komt, ik krijg dus wat mee om het schoon te spuiten meerdere malen per dag en dat werkt. De rest van de dag doe ik eigenlijk niets want ik wordt kletsnat geregend. Dus ik duik lekker in joggingpak op de bank.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 25

We komen toch tot de conclusie dat het niet helemaal lekker met Mila gaat. Dus toch maar even urine opvangen en naar de dierenarts… (gelukkig is urine opvangen heel makkelijk als ze náást de bak plast).

Lief dagboek en lezeressen week 25

Daar gaan we dan! Mila blijkt een zware blaasontsteking te hebben met best wat bloed in haar ontlasting. Dat verklaart een hoop. Ze krijgt een injectie en medicatie mee en hopelijk gaat het dan beter.

Lief dagboek en lezeressen week 25

Lief dagboek en lezeressen week 25

Terwijl ik terug naar de auto ga zie ik een moeder eend met kuikens onder mijn auto, even weg jongens! Wel super schattig zeg!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 25

Dit kleine monster is alweer één jaar bij ons! En we zijn al tig keer met haar bij de dierenarts geweest, haha. Domme pech, het zijn gelukkig elke keer dingen waar ze niets of genetisch niets aan kan doen. Denk gewoon dat ze een wat lagere weerstand heeft en stress gevoelig is. Ook de blaasontsteking is een teken van stress. Alhoewel ik geen idee heb waar het vandaan komt, of toen misschien die hele camera ploeg en redactie in huis…

Lief dagboek en lezeressen week 25

Maar ik maak wel overheerlijke banaan en avocado chocolademousse! Zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 25

Ik snap er nog steeds niets van, Mila is nog steeds grote matties met haar reismandje. Terwijl ze er alleen maar in hoeft naar niet leuke activiteiten, gekke poes!

Lief dagboek en lezeressen week 25

Helaas vind mevrouw haar nieuwe speelgoed nog niet zo interessant. Ik had het gekocht omdat veel mensen (en dus ook katten) daar erg enthousiast over waren. Maar Mila vind het nog niet zo boeiend.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 25

Donderdagochtend ging ik even naar de Action om wat huishoudelijke dingen te kopen. Natuurlijk loop ik dan ook even over de beauty afdeling. En ineens zie ik dat ze ook Neutrogena verkopen, een merk dat niet in Nederland verkocht werd maar wel in Duitsland. Ik heb een keer deze facewash gehad voor een vette huid en die was super fijn! En is nu dus te koop bij de Action, zeker een aanrader.

Lief dagboek en lezeressen week 25

Ik fiets naar huis en kom dit bord tegen, moet er natuurlijk even een foto van maken voor Danny en Vera. Had geen idee dat dat een duo was tegenwoordig ;).

Lief dagboek en lezeressen week 25

Arme poes, ze is nog steeds niet lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 25

Komt u maar met elke maand 10.000 euro! Wie niet waagt wie niet wint toch?

Lief dagboek en lezeressen week 25

Salade, heerlijk! Vooral met warmere dagen word ik er erg gelukkig van. Het is ijsbergsla met kip, tomaat, avocado, komkommer en pesto.

Lief dagboek en lezeressen week 25

’s Middags ga ik EINDELIJK weer eens op de thee bij Elise. Ik zie haar natuurlijk heel erg vaak, maar nu maakten we echt even tijd om gezellig te kletsen en met Fos te kroelen. Het is echt fantastisch als zo een goede vriendin letterlijk (oké met een verdieping en een paar huizen) naast je woont. En sorry Elise, ik pik even deze foto van je, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 25

’s Avonds spreken we af met een aantal vrienden uit eten te gaan. Aangezien sommigen pas om 7 uur terug in Zwolle zijn drinken we eerst even een drankje op het terras. Mijn Liefmans is maar 3 punten, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 25

Lief dagboek en lezeressen week 25

En dit tellen we maar niet mee voor de punten, haha! Die flamkuchen waren echt heerlijk maar ontzettend groot voor een voorgerecht. Daardoor kreeg ik maar 1/3 van mijn pannenkoek op, haha. Je moet trouwens echt een keer in Holland eten als je van pannenkoeken houdt, super leuke tent en heerlijk eten!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 25

Vrijdag ga ik even naar de markt en loop ik door de stad heen. Kijk wat mijn oog spot! Er komt gewoon eindelijk een MAC in Zwolle. En ik heb ook inside information dat er nog een ander prachtig beautymerk naar Zwolle komt waar ik nog niets over mag zeggen.

Lief dagboek en lezeressen week 25

Eenmaal thuis ging ik verder met de was en het strijken daarvan. Ik had een jurkje van een vriendin geleend en die streek ik ook netjes mee. De achterkant ging prima en ineens blijft mijn strijkbout vastkleven aan de voorkant. Ik snap er nog steeds niets van, want je mag het jurkje strijken en ik had hem op de juiste stand staan. Ik baalde wel als een stekker, want het was dus niet mijn jurkje :(.

Lief dagboek en lezeressen week 25

Daarna appt mijn tante dat ze gevallen is en naar de dokter moet en niemand haar kan brengen. Natuurlijk wil ik dat wel even doen!

Lief dagboek en lezeressen week 25

’s Avonds eten Danny en ik lekker simpel. Brood met tomatensoep. We hebben beiden toch niet echt honger en het is simpel om te maken. Of beter gezegd op te warmen en te snijden.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 25

Van het overgebleven brood maak ik lekkere broodjes die best door de beugel kunnen qua punten, jum!

Lief dagboek en lezeressen week 25

De rest van de dag (van 1 tot sluit) werk ik bij de AH en geniet ik van weer gezonde tussendoortjes in plaats van de lekkere koeken van de broodafdeling.

Lief dagboek en lezeressen week 25

’s Avonds spelen we nog een potje kaarten met vrienden. Waarbij er weer veel te lekkere dingen voorbij komen. Ik kan me dan echt nog niet sterk houden… Deze mini bapao broodjes zijn trouwens van de Lidl, zeker een aanrader om eens een keer als snack te kopen!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 25

Zondag doe ik echt helemaal niets, ik lig de hele dag lui op de bank Homeland te kijken. Ik ben al op de helft van seizoen 2! Danny is naar vrienden toe om voetbal te kijken, wat mij dus niets boeit. Maar tijdens het avondeten sluit ik gezellig aan. Waarna ze het idee krijgen uit eten te gaan bij de snackbar. Doei Weight Watchers.

Lief dagboek en lezeressen week 25

’s Avonds zitten we nog even na en roken de mannen waterpijp. Het wordt later dan gepland en daarna gaan de ogen toch wel dicht.

Deze week heb ik een vrij rustige week. Ik moet met Mila toch nog naar de dierenarts voor een echo, donderdag ga ik de hele dag naar Amsterdam, vrijdag en zaterdag werk ik en als het goed is gaan we dan ’s avonds naar Sensation waar ik mega veel zin in heb. En ik gok dat we zondag dan de hele dag nodig hebben om bij te komen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27 juni 2016 at 10:19

  Wat een leuke foto’s! Die Flammkuchen ziet er heel lekker uit!

 • Reply
  Annemarie
  27 juni 2016 at 10:40

  Neutrogena zie ik veel bij (buitenlandse) bloggers en youtubers voorbij komen, ik ga zeker even langs de action om te kijken!

 • Reply
  Tessa
  27 juni 2016 at 10:56

  Huh op die foto waar je het briefje van de tandarts vasthoud ziet je duim er wel heel apart uit!

  • Reply
   Aranka
   27 juni 2016 at 10:58

   Haha, ja. Ik heb even mijn gegevens weggehaald, alleen toen werd mijn duim iets langer, haha.

 • Reply
  Jesse
  27 juni 2016 at 11:06

  lekker eten !

  beterschap voor milla

 • Reply
  Naomi
  27 juni 2016 at 11:11

  Hai,

  Een tip voor strijken is om er een theedoek er tussen te doen.
  Stel het gaat dan fout, dan is de theedoek kapot, maar niet de kleding!

 • Reply
  Stephanie
  27 juni 2016 at 12:03

  Haha moest wel lachen om “doei weight watchers”. Blijft lastig he…

  Leuke week weer alleen niet leuk van Mila

 • Reply
  Sue
  27 juni 2016 at 12:16

  De kat kan blaasontsteking hebben. Onze poes plaste ook regelmatig naast de bak toen ze dat had en was ook zielig en slapjes. Misschien toch even naar de dierenarts?

  • Reply
   Sue
   27 juni 2016 at 12:17

   Edit: Te snel gereageerd en de post gemist waar je dus ook inderdaad naar de dierenarts gaat. Sorry!

 • Reply
  femketje
  27 juni 2016 at 12:19

  arme mila, en arme jij met je botontsteking!

 • Reply
  Rachèl
  27 juni 2016 at 13:05

  Ik las op facebook ook over urban decay alleen ik geloofde niet dat het ècht naar Zwolle zou komen aangezien het meisje in de ici paris in Amsterdam alleen wat wist over Eindhoven. Na deze post weet ik genoeg!?

 • Reply
  Chantal
  27 juni 2016 at 13:12

  Leuke diary weer! Alleen wel jammer dat ik continu een grote advertentie midden in beeld heb,, waardoor ik m niet fatsoenlijk kon kjken of lezen (hij ging maar niet weg ook al drukte ik steeds op t kruisje).

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  27 juni 2016 at 13:13

  flamkuchen ben ik erg benieuwd naar, sommige varianten zien er zo lekker uit, wil ik eens proberen. Liefmans, oei BOORDEVOL suiker, ik drink het niet meer.. rosé bier is echt HEUL slecht haha. Arme Mila deze week..

 • Reply
  Maaike
  27 juni 2016 at 14:49

  Oh die flamkuchen is inderdaad een groot voorgerecht, zeg! Dat zou mijn avondeten kunnen zijn haha

 • Reply
  Varenka W
  27 juni 2016 at 15:04

  Neutrogena verkopen ze al een paar jaar bij ETOS , iig handcreme en body lotion. Geen face Wash voor zover ik weet dus bedankt voor de tip :-) z’on fijn merk nml
  Wat zonde voor Mila trouwens, hopelijk knapt ze snel weer op.
  De hapjes zien er weer zalig uit zeg…hmmmm
  Goed idee van die pannenkoeken njummie!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  27 juni 2016 at 16:04

  Oooh, eendjes zijn toch zo schattig he

 • Reply
  Xenja
  27 juni 2016 at 19:11

  Hey Aranka!
  Weer een leuke post!
  Arme Mila!!!! Zo zielig….
  Ik heb zelf 2 katertjes van 2 jaar en wij hebben een tijdje geleden ook dat speel ding besteld. Ik zie dat jullie hm in een staaf hebben gelegd en mijn katertjes keken er ook nauwelijks naar om. Totdat wij dat ding in een rondje hebben gelegd…. spelen ze heeeeeel erg veel. Vinden ze zoveel leuker! Misschien een tip voor jullie. Ik ben benieuwd of het werkt.
  Veel liefs Xenja

 • Reply
  Mariska
  28 juni 2016 at 15:32

  Hopelijk gaat het snel beter met Mila en houdt ze er niets aan over.

 • Reply
  chucky1012
  28 juni 2016 at 17:34

  Heerlijk eten allemaal!
  Veel plezier komend weekend!
  Ik duim dat Mila snel beter is.

  Xoxo

 • Laat een reactie achter