Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Lief dagboek en lezeressen week 24

Deze week kwamen we weer terug van vakantie in Turkije. Gelukkig hadden we de zon meegenomen en konden we nog vollop genieten van het prachtige weer. Dat hebben we dan natuurlijk ook gedaan. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week thuis?

Woensdag

Er is iets heel erg fout gegaan met het opslaan van de foto’s. Helaas heb ik het origineel niet meer, dus jullie moeten het maar even doen met deze slechte foto’s, sorry! :(

Lief dagboek en lezeressen week 24

Eindelijk thuis! Als we de IJsselbrug zien en het ABN AMRO gebouw zijn we thuis, fijn!

Lief dagboek en lezeressen week 24

Ondertussen krijg ik nog een super lieve foto’s van de kittens doorgestuurd! Zaterdag mogen we d’r eindelijk ophalen!

Lief dagboek en lezeressen week 24

Thuis! Niets is zo fijn als thuis zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Er is trouwens een super mooie zonsondergang!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 24

Donderdagochtend begin ik met het opruimen en de perspakketen uit te pakken die bij mijn ouders waren binnen komen. Onder andere deze lekkere chocolade repen, en ze werden verstuurd in een prachtige stolp!

Lief dagboek en lezeressen week 24

Lief dagboek en lezeressen week 24

Danny moest zijn vader helpen met de nieuwe keuken en ik ging mee, als oppas voor de hond, helemaal niet erg!

Lief dagboek en lezeressen week 24

Samen genoten we heerlijk van het zonnetje.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Na het helpen gingen we nog wat dierenwinkels af en kochten alles wat de kat nodig had. Krabpaal, mandjes, voer, reismandje, etensbakjes, speeltjes en ga zo maar door.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 24

Al vroeg gingen we richting de kittens om weer een keertje te kijken. Dit is Famke, het zusje van Mila, ook schattig!

Lief dagboek en lezeressen week 24

En Mila is van ons! Ze wordt toch een langharige Brit, helemaal niet erg! Ze is een kruising tussen een Britse Korthaar en Langhaar, het zag er even uit dat de korthaar zou blijven maar het wordt echt een swiffertje!

Lief dagboek en lezeressen week 24

En in de middag vinden we het wel mooi geweest. We genieten de hele dag van de zon op ons balkon, heerlijk!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 24

Aangezien ik niets meer klaar had staan moeten er wel artikelen online komen. Ik schreef over deze toffe Alessandro lakjes!

Lief dagboek en lezeressen week 24

We gingen nog even naar Danny’s ouders om de keuken – die nu af is – te bewonderen en bleven daar ook nog eten. Onze neefjes waren er ook, even een foto naar papa en mama sturen dat wij héél goed aan het oppassen waren. Voor degenen die dit heel serieus nemen, het flesje is gewoon leeg ;).

Lief dagboek en lezeressen week 24

Eenmaal thuis was het tijd voor OITNB! Alleen wij vonden de eerste aflevering niet echt spectaculair, hopelijk komt dat nog!

Lief dagboek en lezeressen week 24

Kattenmandje ligt ook al klaar in de vensterbank!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 24

Ik begin mijn luie zondag met een lekker bad! Even lekker scrubben, want mijn huid is heel licht aan het vervellen.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Daarna rijden we naar Beekbergen, naar de camping waar mijn ouders staan.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Camping! Ik vind het altijd leuk om weer op de camping te zijn. Ik heb vroeger altijd op een camping gestaan en gekampeerd. Ik vind dat altijd ontzettend leuk. Nu verkies ik wel het vliegtuig boven een camping, maar dat is meer omdat het nu kan. Als ik later een gezin heb of wat ouder ben wil ik weer kamperen.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Barbecueën! Het was er niet echt weer voor, maar dat maakt op de camping helemaal niets uit. Gewoon een vestje meer aan.

Lief dagboek en lezeressen week 24

Het was al lastig om de wilde konijnen op deze foto te zien in goede kwaliteit, maar nu zie je ze helemaal niet meer. Er zaten er in ieder geval heel wat achter de picknick tafel.

Lief dagboek en lezeressen week 24

We namen mijn zusje weer mee naar huis – die moest gewoon werken – en bleven daar nog even een spelletje spelen. Daarna gingen we naar ons eigen huis, even TV kijken.

Dat was mijn afgelopen week weer thuis. We hebben heerlijk genoten van het weer en we hebben nog twee dagen vakantie. Nog even lekker rustig aan doen dus! Zaterdag mogen we eindelijk Mila ophalen en daar kijk ik écht enorm naar uit. En voor de rest doen we het lekker rustig aan, het is tenslotte vakantie.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Ik dacht even dat het foto probleem aan mijn internet lag hihi. Wel zonde dat je die niet meer hebt! Die hond en de katjes zijn zoo lief om te zien <3 Niet erg om bij je persbericht zo'n prachtige stop te krijgen.

  2. Zo, heb de afgelopen weken gelezen vanaf begin 2014 (Weet niet maar vond ik een mooi begin) , maar ik ben bij nu :)

    Jammer van de foto’s! Hebben jullie een lekkere vakantie gehad?

  3. Jammer van de foto’s, maar dat maakt het niet minder leuk om er na te kijken! Wat zijn de kittens schattig zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *