Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Wel wat aan de late kant vanwege werk en dingen die ik na het werk deed, maar hier is ‘ie dan! Afgelopen week was het heerlijk weer en daar genoot ik dan ook lekker van. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Maandag was ik aan het werk en in de pauze deed ik zoals gewoonlijk even een rondje buiten. Vind het fijn om even een frisse neus te halen. Voor de rest van de dag deed ik eigenlijk vrij weinig bijzonders.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Dinsdag ben ik ook weer aan het werk. Ik draag gewoon een simpele outfit. Shirt is van Fabienne Chapot, broek van G-Star, jasje van Only en schoenen van Adidas.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Voor het avondeten maak ik deze quiche met zalm en broccoli, super lekker. Ik deel hier ook het recept.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Handig zo een bakje op de fiets, je doet er zo de vuilniszak in en brengt hem naar de ondergrondse container.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Aangezien mijn puntjes dood waren en mijn uitgroei behoorlijk was vond ik het wel weer eens tijd om naar de kapper te gaan. Ik werk alles weer bij en ben weer gelukkig met het resultaat. Ik ga trouwens naar De Blitz hier in Zwolle, super fijne kapster.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Als lunch eet ik quiche, vervelend als er wat over blijft. En hij is zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

’s Avonds spelen Danny en ik nog een potje Carcassonne, we zijn ineens weer verslaafd aan dit spelletje. Lekker simpel aanleggen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Donderdag is weer een werkdag dus ik ben weer op kantoor. Met een lekker ontbijtje dit keer.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Na het werk ga ik even naar mijn ouders om de vissen voer te geven.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

En om de pakketjes op te halen!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Vrijdag heb ik vrij genomen (want het is heerlijk weer en mijn ouders staan op de camping). Ik trek mijn nieuwe jurkje van de HEMA aan waar ik super blij mee was. Helaas krijg ik vrijwel meteen de opmerking dat er een groot gat aan de achterkant zit dus ik ruilde hem weer. Er was geen nieuwe meer dus ben nu best een beetje sip.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Ik nam natuurlijk vrij om naar mijn ouders (en de rest van de familie) op de camping te gaan, wat een heerlijk weer. We gingen Ommen even in en samen met mijn moeder maakte ik een rondje op de Vecht in de kano.

Automatische concepten

Danny komt ook eerder uit zijn werk en daarna barbecueën we met z’n allen. Gezellig.

Zaterdag

Automatische concepten

Zaterdag spreek ik met een vriendinnetje af, maar de heenreis duurde 3 uur in plaats van 1,5 uur. Op de A28 was een vrachtwagen geschaard dus kwam in een enorme file terecht. Maar toen ik er eenmaal was gingen we shoppen in Duitsland!

Automatische concepten

Niet uitgebreid shoppen, maar we hadden een doel, de DM en de Kaufland. We waren in Kleve en daar is echt een mega DM en Kaufland. Check hier al die zakjes, niet normaal!

Automatische concepten

Goed geslaagd!

Automatische concepten

Op de terugweg rijden we ook nog even langs de McDonalds waar ze andere McFlurry’s en Milkshakes hebben. Die moeten natuurlijk getest worden.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Daarna gaan we buiten gourmetten. Hoe tof is deze gourmetset? Je hebt gewoon een eigen bakplaatje in je bord. Ik wil deze ook hebben, ideaal!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Als laatst spelen we nog een potje Wingspan en daarna rij ik weer naar huis toe. Wingspan is echt mijn favoriete ‘grote’ spel op dit moment. Ik heb het echt al zo vaak gespeeld maar het verveelt gewoon niet. Ik wil hem nu zelf ook hebben (terwijl meerdere vrienden dit spel hebben waarmee ik het samen kan doen). Mocht je twijfelen over de uitbreiding, die is trouwens ook echt een aanrader!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Zondag hebben we een echte zondag. Ik doe wat dingen in het huishouden en voor de rest lekker rustig. ’s Middags komen vrienden voor een spelletje (Wingspan) en daarna gaan we barbecueën. Helaas werkt het weer niet echt mee dus we verplaatsen de barbecue maar naar binnen.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Als grapje hadden wij een baksteen in een rugzak gedaan. Maar toen we naar bed gingen krijgen we natuurlijk een koekje van eigen deeg…

En dat was hem weer. Deze week een gewone week met werken en geen bijzonder heden. Hopelijk trekt het weer nog een beetje aan, dat zou wel lekker zijn.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Kwam je zonder problemen Duitsland in? Grenzen gingen toch pas maandag open? Mondkapjes op in de winkels of hoefde het niet? Heerlijk winkelen in kleve, hier ook fan!

  2. Dat jurkje van de Hema is echt zo leuk! Ik wil hem ook!
    Mag ik vragen welke maat jij besteld hebt? Jij bent vrij lang toch?

    Stond je ook echt mooi, zonde van dat gat aan de achterkant..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *