Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Het is een hele tijd stil geweest op mijn blog maar dat komt door de vakantie, mijn werk en natuurlijk ook mede door het lekkere weer. Gelukkig zijn de temperaturen weer een stuk aangenamer en hoop ik ook weer meer tijd voor het bloggen te kunnen vrijmaken! Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan verder!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

We doen nog even een kleine terugblik naar het weekend daarvoor. Zaterdag mochten we eindelijk weer binnen uit eten dus daar maakten we meteen gebruik van. Natuurlijk gingen we naar de Beren in Zwolle!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Om vervolgens naar de film te gaan wat ook eindelijk weer mocht. Danny en ik gingen naar de Slag om de Schelde. Mooie film, maar vond het niet meteen een aanrader waar je heen moet.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Mila is helemaal gelukkig met het warme weer en ze is dan ook veel in de tuin te vinden. Vooral met haar favoriete speeltje waar we af en toe wat Valeriaan druppels (kun je gewoon bij de Kruidvat kopen) op doen zodat ze er helemaal wild van word (zo grappig om te zien).

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Ik ben trouwens helemaal blij met mijn nieuwe blouse van de Costes! Ik wilde een vergelijkbare blouse van Fabienne Chapot, maar die is ontzettend duur. Ik kwam een betaalbaardere tegen bij de Costes waar ik super blij mee ben!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Simpele look van de dag!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Bij mijn ouders op de camping! Lekker weertje daar!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Met mijn zusje fiets ik vanaf de camping naar Beekbergen om een ijsje te halen. Ik heb voor het eerst in mijn leven Fristi ijs en het was nog lekker ook!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Ik had een super leuke nieuwe broek bij de WE gekocht maar na een keer wassen was de verf half verdwenen en zaten er overal vale plekken in. Je mocht de broek op 30 graden wassen, maar voor de zekerheid had ik maar een handwasje gedaan. Maar helaas was dat ook geen goed idee. Gelukkig kon ik hem nog ruilen.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Dinsdag moet ik met Mila naar de Kattenkliniek waar ze getrimd wordt. Vanwege corona mag je er niet bij blijven dus ik trakteer mijzelf op een ontbijtje in de buurt.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Het is die dag heel heet en ik besluit spontaan met een vriendinnetje naar Avonturenpark Hellendoorn te gaan. Ik was hier denk ik 15 jaar niet meer geweest maar alles is vrijwel hetzelfde gebleven. Leuk om met mooi weer een dagje heen te gaan (inclusief het waterpark). Maar voor de rest is het vrij klein en niet echt heel erg spannend voor volwassenen.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Vanwege het warme weer hebben de planten buiten behoorlijk wat water nodig. Hier een luie watergeefster. Terwijl ik de voortuin aan het sproeien ben hang ik de tuinslang in de achtertuin neer zodat de groentes ook water krijgen.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Tijdens het boodschappen doen zie ik een mooie aanbieding voorbij komen van een koffiemachine. Ik maak er even een foto van, maar even later zie ik dat hij veel goedkoper bij bol.com is. Niet zo’n mooie aanbieding dus.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Ook zoek ik mijn kast weer eens uit. Dit prachtige Fabienne Chapot jurkje is met mijn 1.87 toch wat te kort dus ik zet hem op Vinted.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

Natuurlijk wordt er de hele tijd voetbal gekeken. Het komt al mijn neusgaten uit, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2020

De week sluiten we af met Vaderdag op de camping en een potje midgetgolf. Altijd leuk om te doen vind ik (Danny en ik gaan normaal op vakantie elke midgetgolfbaan af, maar op Malta vonden wij er geen). Dat was hem weer voor de afgelopen weken.

Deze week ben ik gewoon aan het werk, ga ik voor het eerst in mijn leven naar de Efteling en voor het weekend heb ik nog geen plannen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Voor het eerst in je leven naar de Efteling, waaaauw! Ik woonde er als kind in de buurt en wij hadden een abonnement, maar ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen.

    Heel veel plezier alvast, het is echt geweldig! (Ik hoop er ooit te gaan trouwen 😅)

  2. Wat rot dat je broek er gelijk al zo uitzag.. bah gelukkig mocht die weer terug. Verder heb je een heerlijk overzicht gedeeld. Mijn ouders hebben ook hun caravan op de camping gezet en daar zijn we ook enorm graag momenteel.

  3. Wat jammer van je broek! Gelukkig kon je hem nog ruilen. Ziet er verder echt uit als een gezellige week! En je hebt echt een hele leuke blog, blij dat ik je gevonden heb :)

  4. Wat super leuk dat je je vader hebt opgezocht met Vaderdag en een potje gingen midgetgolven. Dat zijn de kleine dingen in het leven waar je later met warme herinneringen op terug kunt kijken. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *