Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Het is maandag dus er staat weer een overzicht van mijn afgelopen week online. Een week waarin ik me niet echt tot werk kon zetten. Na de vakantie heb ik er nog steeds moeite mee, wellicht ook door het lekkere weer en afleiding waar ik mij te snel aan over geef. Goed, het was een gezellige week, kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Maandag was het natuurlijk tweede Pinksterdag en we deden eigenlijk niet zoveel tot helemaal niets. Een mooie dag om huishoudelijke taken uit te voeren. ’s Avonds maakte ik saté met salade voor het avondeten.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Na het eten gingen we nog naar de film Aladdin wat ik echt een aanrader vond! Willen jullie trouwens een keer een artikel zien met mijn ervaringen met de films die in de bioscoop draaien? Heb namelijk een Unlimited pas van de Pathé en ga best vaak naar de film nu.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Dinsdag zit ik om 8 uur al bij de dokter om mijn moedervlekken te laten controleren. Gelukkig is het niets om mij zorgen over te maken. Wel een paar aandachtsplekken die ik in de gaten moet houden dus dat doen we maar. Eenmaal thuis kruip ik achter mijn computer om weer te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

’s Middags ga ik even met een vriendin naar de stad om te lunchen. Het zonnetje breekt ineens door dus we doen ook nog een drankje.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Bij de Lidl waren dinsdag de koffiebonen goed in de aanbieding dus wilde een paar zakken scoren, alleen ik was niet de enige die dat dacht. Helaas geen koffiebonen voor mij.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

’s Avonds speel ik met vriendinnen nog een potje Levensweg, ik blijf dat spel geweldig vinden.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Woensdag ben ik aan het werk en ga voor de buien naar de stad toe zodat ik in ieder geval droog aankom. Maar ik ben te vroeg en het begint ineens keihard te regenen dus ik schuil even bij The Chocolate Company.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Ik ben namelijk in de stad om mijn wimpers te laten liften, dit doe ik bij Flawless. Ben echt super tevreden met het resultaat. Je kunt hier mijn artikel erover lezen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Donderdag rij ik vroeg naar Dronten om daar een ochtendje op oma te letten. Tussen de middag blijf ik gezellig mee eten.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Rond een uurtje of twee rij ik weer naar huis en ga weer aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

’s Avonds gaan we nog met vriendinnen naar de bioscoop, deze keer is het Five Feet Apart. Een mooie film, beetje Fault In Our Stars achtig.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

We lopen de zaal uit en zien rechts een hele dreigende lucht aankomen. Ik haast mij naar mijn fiets en begin als een gek te trappen. Helaas begint het bij de tweede bocht al de gieten en kom tot aan mijn BH toe doorweekt thuis. Na een paar minuten was ik al zo nat dat ik niet eens meer de moeite deed om op te schieten. Thuis lekker onder de douche en de pyjama aan.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Vrijdagochtend doe ik boodschappen en ga ik even lopend naar mijn moeder omdat ze dit weekend op vakantie gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Ik neem ook een taartje mee. Deze taartjes van Mona kijken me nu al weken bij de Jumbo aan en neem deze Red Velvet variant mee. Alleen ik vond ze behoorlijk tegenvallen. Ik vond de smaak van witte chocolade te overheersend, de cake was droog en veel te machtig. Ik heb de helft maar opgegeten en de rest laten staan. Nee, geen aanrader wat mij betreft.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

’s Middags ga ik nog even met de buurvrouw naar de stad voor een ijsje, altijd een goed idee!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Je gelooft het of niet, maar we halen zaterdag eindelijk gordijnen voor de zolder. In mijn kantoor en de Veluxramen aan de andere kant van de zolder hadden nog geen gordijnen. Met dit weer krijg je daardoor dus een gratis sauna. Tijd voor gordijnen dus!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Zondagochtend ontbijtje, niet verkeerd toch?

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Rond 12 uur worden we opgehaald en stappen we bij vrienden in de auto richting Eindhoven voor het concert van Guus Meeuwis.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Maar van te voren eten we eerst nog even een hapje in de binnenstad.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Groots met een zachte G! Voor ons was het de eerste keer en ik moet toegeven dat ik de helft van de nummers niet kende. We gingen er met de vriendengroep heen en het leek me wel leuk vanwege de feestelijke sfeer die er zou hangen. Ik vond het alleen wel leuk, maar niet geweldig. Ik vond de nummers niet heel swingend, de Golden Circle was zo druk dat het meer mensen duwen was en ik miste de sfeer gewoon een beetje (misschien komt dat omdat we overdag waren). Ik heb zeker een leuke middag gehad, maar had er gewoon meer van verwacht.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2019

Op de terugweg gaan we nog even langs de KFC, de eerste keer voor mij. Aangezien we in Zwolle bijna een KFC hebben (naast onze deur ook zowat) moest ik natuurlijk wel even voorproeven.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik nog geen plannen, wellicht van het weer genieten en natuurlijk ook gewoon werken. Vanavond misschien nog eventjes wat baantjes trekken, dat is sowieso wel een goed idee! Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Forever38.com (Vera)
  17 juni 2019 at 11:26

  Dat was zeker een gezellige week ! Ikzelf ben ook nog nooit bij de KFC geweest. Is het een aanrader ?

 • Reply
  Karlijn
  17 juni 2019 at 12:14

  haha dan wonen we waarschijnlijk bij elkaar in de buurt gezien die KFC ook bij jou in de buurt komt;-)

  • Reply
   Aranka
   17 juni 2019 at 12:30

   Hahahaha als je mijn dagboeken goed in de gaten houdt kun je vast wel raden waar ik woon. Ik kan de reclame mast vanuit mijn kantoor zien, haha

 • Reply
  Simone
  17 juni 2019 at 14:04

  Dat had ik vorig jaar ook precies bij Groots! Wel leuk, maar niet super. Teveel nieuwe nummers die te weinig mensen kenden. Dat ijsje van KFC ziet er echt té lekker uit trouwens.

  • Reply
   Aranka
   17 juni 2019 at 14:41

   Haha, die vond ik juist helemaal niet lekker. Na een paar happen heb ik hem weggeven. De chocoladesaus smaakte naar Nutella en dat vind ik vies, haha!

  Laat een reactie achter