Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Na een week of twee heb ik weer een dagboek voor jullie klaar staan! Nouja klaar staan, het duurde even voordat hij online stond omdat de vele foto’s moesten uploaden en ik gisteren laat en helemaal kapot thuis kwam na een persreis in Duitsland. Benieuwd naar wat ik vorige week allemaal gedaan heb en hoe mijn persreis in Duitsland eruit zag? Kijk dan snel verder!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Maandag begin ik met thuis werken en de laatste dingen regelen voor het volgende vertrek. Ook ga ik even naar de Action om nieuw inkt te halen en olie voor de auto van Danny. Ik heb alleen geen enkel idee welke ik moet halen dus stuur even een foto.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Daarna doe ik 3 uur vrijwilligerswerk hier in het openluchtbad van Zwolle. Ik heb voor het eerst een abonnement genomen en daarvoor moet je ook vrijwilligerswerk doen, dus ik zit even een aantal uurtjes achter de kassa.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Ik was Mila kwijt, maar die lag lekker te tukken in de kledingkast, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Maakte nog even snel een foto voor de Weight Care campagne voor Instagram. Daarna vertrek in naar Amsterdam voor twee afspraken.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

De eerste is in De Kas voor een uitgebreide lunch met de groep waarmee ik naar Oostenrijk ga, super gezellig! Ik kende restaurant De Kas niet, maar blijkbaar verbouwen ze alles zelf, super tof!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

En het eten was ook echt heerlijk! Het eten is wel wat duurder, maar je krijgt daar ook echt wat lekkers voor terug! Zeker een aanrader als je een foodlover bent!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

De volgende afspraak is het event van ICI Paris XL met al hun exclusieve merken!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Misschien weten jullie wel dat ik groot fan ben van Scento en in het najaar komen ze ook met drie lijnen voor het lichaam uit!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Philosophy heeft nieuwe Purity producten en die zijn echte mega fijn! Bepakt en bezakt ga ik weer naar huis.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Woensdagochtend ben ik gewoon aan het werk en daarna ga ik met een vriendinnetje lunchen in Zwolle Zuid. We hadden een deal gekocht op Social Deal en die moest op. Voor 5 euro per persoon hadden we deze heerlijke twee gangen lunch bij Hartje Zuid, zeker een aanrader nog heen te gaan als je in Zwolle woont!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Wanneer je kat niet met je op de foto wil… Ondertussen pak ik mijn koffer in voor Duitsland.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Om 5 uur gaat de wekker en om half 8 ben ik op Schiphol. Om half 10 vliegen we namelijk naar Stuttgart voor een persreis naar Baden-Württemberg. Wij gaan naar het Donaubergland om precies te zijn. Na een vlucht van een uurtje zijn we in Stuttgart.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Aangekomen in Stuttgart reiden we naar onze eerste bestemmingen en lunchen hier.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

En drinken natuurlijk Apfel Schorler, wat ik de rest van de trip ook drink, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

We maken eerst een kleine wandeling aan de Donau, waar hij ontspringt. Door de regen van de afgelopen dagen staat er hier water in de Donau, maar normaal is hij hier droog in deze tijd van het jaar.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

We vervolgen onze weg naar een hele oude vulkaankrater, heel bijzonder om te zien.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Daarna gaan we naar de Hirsch brouwerij wat een hele bekende brouwerij in de buurt van Tuttlingen is.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Alles is hier met schwiebelen, maar dat is niet erg, juist lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Vrijdagochtend maken we een flinke hike van ongeveer 10 kilometer en ik zie er best een beetje tegenop. Ik ben niet heel handig en mijn evenwicht is heel slecht. Maar toen ik dit zag dacht ik, dit moet wel gaan lukken! Wat een prachtige natuur hier!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Leuke outfit hè? Maar wat was ik achteraf blij met mijn bergschoenen, elke cent waard!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Want al snel werd de route een stuk minder prettig (wel mooier).

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

En op het eind was dit zeg maar een makkie. Ik heb er geen foto’s van gemaakt van het echt hike stuk omdat ik wel kon janken, zo eng vond ik het. Het was ontzettend stijl, glad en overal lagen losse stenen. Ik ben met een stok en met Josien haar hand vast te houden naar beneden gegaan. Maar uiteindelijk heb ik het wel gedaan en dat gaf mij een goed gevoel! Maar weet niet of ik het zo snel weer zou doen, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Volgende angst overwinnen, ebiken in de bergen! Gelukkig bleek dat totaal niet eng te zijn maar super leuk! Ik had me een beetje verkeken op het programma en dat het vooral heel actief was en laat mij dat nou totaal niet zijn. Maar achteraf ben ik heel blij dat ik het heb gedaan en mee heb gedaan, ik ben ver over mijn eigen grenzen heen gegaan en het was ontzettend tof!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Duitse küchen! Heel vervelend!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

’s Avonds eten we met de hele groep en de chauffeur in het hotel, super gezellig!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Dit was ons eerste hotel trouwens, super tof hier op de heuvel!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Volgende uitdaging, kanoën!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Toen ik eenmaal zit vond ik het ontzettend leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

En het was zó mooi! Echt mocht je in de buurt van Donaubergland in Duitsland zijn, ga echt kanoën!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Maultäschen met champignons, zó lekker! Het is voor deze regio echt een specialiteit. Het zijn soort grote ravioli pakketjes met groente en vlees.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

En in dit gezellige restaurantje aten we! In het verslag zal ik duidelijk alle accommodaties, plaatsen en activiteiten noemen.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Daarna komen we aan bij ons laatste hotel met een prima kamer!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Spaghetti ijs! Ik had er nog nooit van gehoord maar je schijnt het hier overal te hebben. Dat moesten we natuurlijk proberen!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Aan het eind van de dag bezoeken we Schloss Sigmaringen en dit is echt het mooiste kasteel dat ik ooit heb gezien. Mocht je hier in de buurt zijn moet je hier echt gaan kijken. Met recht, dit is het mooiste kasteel dat ik ooit heb gezien! Het is groot en deels nog in originele staat en ontzettend mooi en goed onderhouden!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Echt die Duitsers kunnen wel eten zeg, maar het was allemaal zo lekker!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Zondag was ons programma niet helemaal duidelijk maar we begonnen de dag blijkbaar met een lekkere hike. Onze weg door de bergen komt uit bij deze Duivelsburg die ontzettend oud (en gaaf) is. Het heet duivelsbrug omdat het toen die tijd ontzettend gevaarlijk was om te maken en de eerste die de brug zou overgaan zou overlijden. Ze stuurden dus maar een geit om als eerst de brug over te gaan. En je raadde het al, er gebeurde niets.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Aan het begin van de route is ook een prachtige kruidentuin!

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Lunch! Dit keer maar een wat luchtigere, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Hoe leuk is het hier?! Na de lunch vervolgen wij onze weg weer naar het vliegveld.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

Aangezien we flink op tijd zijn snuffel ik nog wat bij verschillende winkeltjes.

Lief dagboek en lezeressen week 24 – 2018

En dat was het weer voor deze week! Ik heb weer een heerlijke week achter de rug en heb echt met volle teugen van Duitsland genoten. Het heeft me echt ontzettend verrast en het actieve vond ik eigenlijk wel heel erg leuk (behalve de spierpijn nu dan, haha).

Deze week heb ik een rustigere week, ik heb tot en met vrijdag om te werken en zaterdag vertrek ik alweer naar de volgende persreis. Een week naar Oostenrijk waar ik ook ontzettend veel zin in heb. Ik ben nog nooit in Oostenrijk geweest maar volgens mij is het echt ontzettend mooi! Jullie kunnen daar natuurlijk ook weer veel van verwachten! Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Liset
  18 juni 2018 at 11:07

  Wat een heerlijk weekje! Mooie omgeving en veel eten, krijg er honger van, haha.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 juni 2018 at 11:43

  Oeh wat een heerlijk weekje zeg! Een prachtige omgeving!

 • Reply
  Marjoleine
  18 juni 2018 at 11:59

  Wat tof dat je zoveel dingen hebt gedaan die je niet verwachtte van jezelf! Wat een prachtige omgeving waar je bent geweest! X

 • Reply
  chucky1012
  18 juni 2018 at 12:25

  Dat ijs lijkt me heerlijk ?
  Leuke week.

 • Reply
  Marlies
  18 juni 2018 at 23:03

  Wat een leuke trip heb je gedaan zeg. En veel plezier in Oostenrijk!

 • Reply
  Rachel
  19 juni 2018 at 10:06

  wat een leuke week weer meis en lekker het dat spaghettieijs hahaha

 • Reply
  Jessica J.
  19 juni 2018 at 10:06

  Wauw, wat een prachtige omgeving! En goed dat je je grenzen verlegd hebt. :-)

 • Laat een reactie achter