Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Lief dagboek en lezeressen week 23

Goedemiddag! Het is maandag en ik laat jullie weer een kijkje nemen in mijn leven. Afgelopen week heb ik een ontzettend leuke maar ook gezellige week gehad. Hij stond vol met afspraken, werken en leuke dingen doen. Het is een lekkere volle editie geworden dus kijk zeker even met me mee naar mijn afgelopen week.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 23

Maandag begin ik de dag lekker met een ontbijtje van aardbeien en ondertussen werk ik aan mijn site. Ik moet redelijk vooruit werken omdat ik volgende week meer dan 30 uur werk en ook nog allemaal andere verplichtingen heb.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Ik test deze glutenvrije pannenkoeken van Genius, super lekker! Ze waren trouwens wel enorm machtig en vullend.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Ik was voor de rest ook nog de hele ochtend bezig met het huishouden en het doen van de was. Dat droog ik lekker buiten en Mila vond dat ook wel interessant.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Daarna ga ik even naar de fietsenmaker omdat de banden van mijn nieuwe fiets steeds leeglopen, blijkbaar waren de ventielen niet goed. Die hebben ze er opnieuw in gezet en in de tussentijd dook ik even de stad in. Ik stuurde deze foto naar Danny als balkon barbecue!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Lekker lopen, Zwolle vind ik nog steeds een prachtige stad.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Cheaten met een ijsje van de Salute.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Wat spot mijn oog? Zwolle krijgt een KIKO! Hij komt in de Diezerstraat in het oude pand van de Invito.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Barbecueën op het balkon! Omdat we de medebewoners niet willen lastigvallen met enorm veel rook en stank doen we het altijd op zo een grillplaat, gaat ook prima.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 23

Dinsdagochtend ga ik weer naar de dokter voor mijn wratjes die maar niet weg gaan onder mijn voet… En ineens kom ik mijn moeder in de wachtkamer tegen!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Dat komt stiekem goed uit want mijn dokter en ouders zijn vlakbij mijn werk en anders moest ik nog weer terug naar huis en na een uur weer naar het werk. Nu bleef ik dus even gezellig bij mama lunchen en daarna ging ik aan het werk bij de Albert Heijn. Check al die vissen in de vijver!

Lief dagboek en lezeressen week 23

’s Avonds na het werk chill ik lekker op het balkon met Mila, het is echt heerlijk weer.

Lief dagboek en lezeressen week 23

En ik maak een komkommer salade die echt heerlijk is, aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 23

En ik ga even in bad, lekker ontspannen!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 23

Woensdagochtend ben ik helemaal vergeten foto’s te maken. Mijn nicht kwam gezellig op de koffie en hebben lekker gekletst en geluncht bij mij thuis. Daarna hopte ik snel in de trein naar Rotterdam voor een event met Canon,

Lief dagboek en lezeressen week 23

Eerst even lekker eten! Ik eet dit soort dingen nooit omdat Danny het niet lekker vind maar ik kan er echt van genieten!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Lief dagboek en lezeressen week 23

Het event van Canon brengt ons naar hele bijzondere locaties in Rotterdam om te fotograferen. Maar eerst gaan we even met een bootje over de Maas.

Lief dagboek en lezeressen week 23

In een loods fotograferen met tegenlicht, super tof!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Hallo Erasmusbrug! Als buitenstaander van de grote stad is dat toch altijd wel weer indrukwekkend, vooral met al die grote gebouwen hier.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Lief dagboek en lezeressen week 23

En toen mochten gewoon zomaar op zo een hoog gebouw staan om foto’s te maken, dat was echt enorm gaaf!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Met de watertaxi door Rotterdam, enorm gaaf en wat gaat dat ding hard!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Tijd om een drankje te doen en weer naar huis te gaan. Ik had nog een lange rit voor de boeg.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 23

Donderdag vergeet ik eigenlijk helemaal foto’s te maken maar ben eigenlijk ook druk aan het werk voor mijn blog, haal boodschappen en werk tot 7 uur bij de Albert Heijn. Als ik thuis kom heeft Danny al lekker eten gemaakt.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 23

Vrijdag weer hetzelfde liedje, ik werk ’s ochtends aan de site en ’s middags komt een vriendin gezellig langs om te lunchen.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Daarna duiken we even de stad in en eindigen op het terras.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Daarna moet ik toch echt snel naar huis en wat eten, want ik moet ’s avonds gewoon werken.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Thuis kijk ik met Danny de voetbal mee – wat ik denk ik de komende weken alleen maar zie – en geniet van deze nieuwe Radler die echt lekker is!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Luilak!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 23

Zaterdag ben ik eens een keertje vrij en ga ’s ochtends vroeg met mijn moeder naar de markt. Zwolle heeft de wegen rondom het centrum voorzien van wijze teksten zoals deze. Moest er eventjes een foto van maken.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Op de markt! Mama en ik halen altijd verse broodjes, fruit en nootjes. Vaak ook bloemen maar die waren dit keer nog duurder dan in de supermarkt, laat maar.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Croissantjes, erg vervelend!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Auto wassen, dat moet natuurlijk ook gebeuren. Zelf ben ik daar niet zo een held in dus Danny moet altijd met me mee (en rijden).

Lief dagboek en lezeressen week 23

Daarna gaan we even naar de grote Albert Heijn boodschappen doen en kom ik met een mega stapel Dino plaatjes thuis. Ik ben dan weer zo een sucker die het leuk vind die plaatjes in zo een boek te plakken. Ach als het toch gratis is ;).

Lief dagboek en lezeressen week 23

’s Avonds gaan we met wat vrienden naar de stad en drinken eerst heel wat drankjes op het terras van de Mizu. Ik heb een nieuw favoriet drankje, Licor 43 sour, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Lief dagboek en lezeressen week 23

En daarna besluiten we ook nog eens te gaan stappen. Het werd weer veel te gek en te laat, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 23

En dan wordt je zondag wakker met een heerlijk kater en denk je, wat stinkt het hier toch. Was Mila aan de diarree en zat alles vast in haar lange vacht… We kregen het er met geen mogelijkheid uit dus toen moest ze maar onder de douche waar mevrouw het natuurlijk niet mee eens was…

Lief dagboek en lezeressen week 23

Als lunch maakte ik pannenkoeken met spek, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 23

Van 3 tot kwart voor 9 was ik aan het werk en het was echt super druk. Ik vind werken totaal niet erg op zondag maar het is zo druk dat je mentaal aan het eind van de dag kapot bent, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 23

Daarna plof ik op de bank met ook deze nieuwe Radler, maar deze is geen succes. Ik werk nog even aan een advertorial en duik dan lekker het bed in!

Deze week heb ik een drukke week, ik werk meer dan 30 uur bij de Albert Heijn, ik moet mijn site nog bijhouden – wil weer naar de 2 artikelen per dag wat best lukt nu -, heb twee events staan en laat mijn kiezen trekken waar ik echt enorm tegenop zie. Zondag is mijn enige vrije dag deze week dus daar ga ik dan heel erg van genieten. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Leuk dat je voor het event hier in de stad was.
  Heerlijk weer.
  Dan is het zeker gezellig in een bootje over de Maas.
  Ik wens je sterkte om je kiezen te laten trekken….

  Xoxo

 2. Oh bah kiezen laten trekken, daar krijg je inderdaad de kriebels van.
  Het valt vast mee, dat hoop ik wel voor je, heel veel succes hoor!
  Meestal is die verrekte verdoving achteraf het vervelendste.
  Stijve mond en lastig eten & drinken.
  Zorg maar voor een goede bodem dus ;-)

 3. Zijn het je verstandskiezen? Want dat is echt appeltje-eitje. Ik ben inmiddels toe aan verstandskies vier om te trekken ?. Je kan dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *