Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Afgelopen week was het echt heerlijk weer, maar sloeg het ineens ook om in ontzettend veel regen. Stiekem vond ik dat wel lekker, binnen zitten vind ik ook altijd wel gezellig. We gingen weer voor het eerst uit eten en voor de rest was ik lekker binnen bezig. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Maandag is het de eerste van de maand en er komen allemaal nieuwe vissen en insecten bij Animal Crossing. Je kan dus al raden wat ik de hele dag aan het spelen ben.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Ik kan natuurlijk niet de hele dag een spelletje spelen, dus ’s middags besluiten we de schuur op te ruimen. Er ging heel wat de container in, heerlijk weer zo een opgeruimde schuur.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

’s Avonds gingen we weer voor het eerst uit eten, natuurlijk gingen we naar de Beren in Zwolle!

Dinsdag

Van dinsdag heb ik helemaal geen foto’s, maar het was ook niet echt een hele boeiende dag. Tenminste, het was heerlijk weer, maar ik was gewoon aan het werk dus heb er weinig van meegekregen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Woensdag is het nog steeds heerlijk weer en ik ga samen met Elise buiten lunchen bij Villa Suikerberg, een van mijn favoriete plekjes in Zwolle. Ik bestel een Italiaanse omelet.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

’s Avonds zie ik nog twee bruine bananen liggen en ik besluit daar een bananenbrood van te maken, lekker voor naar het werk. Alleen het beslag met twee bananen was niet zoveel dus ik goot het in een muffinvorm, kan ook prima!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Donderdag ben ik weer de hele dag aan het werk en voor de rest doe ik eigenlijk niets.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Vrijdag werk ik ook weer de hele dag en ’s avonds spelen we Puzzelpost, dat is een soort van Escape Room voor thuis. Al eerder speelden we het eerste deel en dit is het vervolg. Het deel bestaat uit drie delen en het is de bedoeling je zus te vinden die verdwenen is. Het is echt super mooi in elkaar gezet en je hebt er echt de hele avond plezier aan (zeker als je het met z’n tweeën speelt).

Het is ook weer helemaal in elkaar te zetten (als je er voorzichtig mee omgaat) dus je kunt hem ook doorgeven aan vrienden (doen wij ook). Echt een aanrader wat mij betreft!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Als je in het weekend beneden komt en je ziet weer een prachtig boeket van Bloomon staan. Ik heb denk ik al twee jaar een abonnement en ben er nog steeds super blij mee. Elke drie weken komt er weer een nieuwe bos (anders vind ik het wel wat aan de prijzige kant). Mocht je trouwens ook twijfelen over een abonnement, met de code arankahave krijg je een gratis vaas!

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Aangezien Danny en ik ons een beetje vervelen zaterdag gaan we naar de Boer in Staphorst om lekker te neuzen. Deze keuken vinden we wel wat, maarja dat blijft voorlopig bij dromen.

Voor de rest is zaterdag een rustige dag, we doen boodschappen, het huishouden en ’s avonds komen vrienden langs.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Mila denkt ook, het is zondag en ik ga lekker op de dekens slapen. We hadden het zomerdekbed al op het bed gedaan en ik vond het de afgelopen nachten toch nog behoorlijk koud dus pakte er een kleed bij. Alleen die was er tijdens het slapen afgevallen dus Mila vond dat een heerlijke plek om op te slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2020

Zondag is voor de rest een hele rustige dag. Ik maak verse soep, we spelen spelletjes, ik kijk een film (Wat Is Dan Liefde op Videoland, aanrader) en werk de rest van de middag en begin van de avond. En toen was het weekend alweer voorbij.

Aankomende week heb ik geen spannende week. Ik werk vier dagen, ga woensdag naar de kapper en dit weekend ga ik naar een vriendin toe. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  8 juni 2020 at 09:37

  Prachtige bos bloemen.
  Fijn zo een goed opgeruimde schuur.

  Een hele fijne week Xoxo

 • Reply
  Tineke
  8 juni 2020 at 10:46

  Heerlijk nu je weer uit eten kunt! Bananenmuffins zijn ook erg leuk, nog nooit eerder aan gedacht.
  Liefs

 • Reply
  Daniëlle Springer
  8 juni 2020 at 11:16

  Heerlijk om weer uit eten te kunnen. Ik ben zelf nog niet geweest, maar wil het wel graag weer doen. Heel slim ook om de bananenbrood beslag in een muffin vorm te doen!

 • Reply
  Mariska
  8 juni 2020 at 17:22

  Ik zag laatst een item bij Op1 dat ventilators niet handig zijn met corona. Het zijn luchtverspreiders. (Ik zie er 1 op je bureau). Wel interessant item vond ik.

  • Reply
   Aranka
   9 juni 2020 at 11:05

   Ja dat klinkt best logisch! Hier staan ze volgens mij alleen meer voor de sier, heb nog nooit gezien dat iemand hem gebruikt.

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  8 juni 2020 at 20:18

  Mooie bloemen hoor! En wat heerlijk om weer ergens lekker een hapje te kunnen eten, echt genieten. :)

  Liefs
  X

 • Reply
  rachel
  10 juni 2020 at 09:43

  zo die italiaanse omelet ziet er even verdomd goed uit :d en die regen vond ik maar niks, ik ben al weer een beetje te verwend door alles op de scooter te doen en dat kon dus nu niet #jankwijf haha

 • Laat een reactie achter