Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Leuk dat je weer kijkt naar mijn afgelopen week. Een week met vooral heel veel eten, werken en gezelligheid. Mijn werk begon nu echt weer, maar ik moet zeggen dat ik daarnaast ook veel andere dingen deed. Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb? Kijk dan verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Maandag ben ik de hele dag aan het werk waar ik geen foto’s van heb. Tussendoor eet ik voor het eerst een mango en vond dat niet zo een succes. Niet zo gek achteraf, want hij was nog niet rijp.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

’s Avonds eet ik lekker makkelijk, een mix van doperwtjes en worteltjes, een paar aardappeltoefjes en een hamburger uit de airfryer.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Als je een abonnement op het openluchtbad in Zwolle hebt moet je verplicht een aantal uur vrijwilligerswerk doen. Deze week had ik een aantal uren gepland staan dus ’s avonds hielp ik mee met schoonmaken.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Dinsdag ben ik ook thuis de hele dag aan het werk, ik begin de dag met een havermout ontbijtje. Ik doe er trouwens altijd een banaan in en wat speculaas kruiden, heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Lunch! Twee geroosterde broodjes met een halve avocado en zacht gekookte eitjes, heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Mila ligt ook gezellig bij mij op kantoor. Zo werken we de hele dag door.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Niets is leuker dan zo wakker worden. Het ging helaas een hele tijd goed met medicatie en dat haar speciale voer het onderdrukte, maar nu plast ze weer regelmatig naast de bak. Binnenkort haar urine maar weer laten controleren of ze misschien weer ontstekingen heeft.

Ik vind het echt heel sneu voor haar, maar zelf vind ik het ook vervelend. Op verschillende plekken in huis is het laminaat helemaal volgezogen met kattenpies en het stinkt ontzettend. Dit weerhoudt me wel om boven een nieuwe vloer te leggen zolang Mila er nog is…

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

’s Middags ga ik met een vriendinnetje naar de stad, we laten onze nagels weer eens doen! Dit keer ga ik voor een neonkleurtje.

Daarna eten we samen bij ons thuis en gaan daarna snel door naar de bioscoop. We gaan naar de film Single 39 die best wel tegen viel. Had er heel wat anders van verwacht.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Als ik thuis kom ligt er weer een nieuwe Bloomon bos op me te wachten! Ik had hem een tijdje stop gezet vanwege de vakantie, maar nu heb ik er weer eentje en ben weer helemaal blij! Mocht je trouwens ook een Bloomon bos willen, dan krijg je met de code ‘arankahave’ een gratis vaas!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Donderdag stap ik weer vroeg in de auto om naar Dronten te rijden. Ik heb weer een afspraak met mijn gewichtsconsulent! Ik zal jullie binnenkort bijpraten hoe dat is gegaan na een hele maand vakantie en lekker eten.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Daarna rij ik naar de opa en oma van Danny die ook in Dronten wonen. Ik moet nog even wat afgeven en voordat je het weet zit je daar een hele tijd. Tussen de middag eet ik ook gezellig mee. Opa maak kapucijners uit eigen tuin met paprika, spek en ui, super lekker!

Rond een uurtje of half 3 ben ik weer thuis en duik weer achter mijn computer om de laatste dingen te doen voor die dag.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Zelf besluit ik eens stamppot rauwe andijvie te maken. Ik heb al vijf jaar geen andijvie meer gegeten omdat ik vies vond zoals mijn moeder het altijd maakte (sorry mam). Maar stamppot rauwe andijvie met lekkere jus en harde spekjes was verrassend lekker.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Vrijdagochtend spreek ik gezellig met Elise af. We hebben foto’s voor campagnes nodig en natuurlijk moeten we weer bijkletsen van de vakanties. We beginnen de dag rustig op het terras van Vito’s met een broodje.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Na het foto’s maken krijgen we ineens ontzettend zin in een wijntje, dus we gaan nog even op het terras zitten en nippen twee wijntjes weg.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Aan het eind van de dag had ik afgesproken baantjes te gaan trekken, dus dat doen we. Ik vind het heerlijk even baantjes te trekken aan het eind van de dag.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Mila wil tegenwoordig alleen maar naar buiten, het is nu zelf zo erg dat ze naast haar kattenbak op de mat ligt te wachten tot dat Danny naar buiten gaat voor een sigaretje en dus mee kan. Smiecht.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de markt, altijd gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Daarna lost een vriendinnetje mijn moeder af en kijken we naar badpakken en bikini’s. Ondertussen lunchen we bij Back Werk.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

’s Middags hebben we een verjaardag en op de terugweg rijden we langs de snackbar en ik kies een kipsaté, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Daarna gaan we door naar vrienden waar we spelletjes spelen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Zondag lig ik bijna de hele dag in bed (want kater van de avond ervoor). Gelukkig voel ik me na slaap en een paar paracetamol weer helemaal goed en gaan we naar Lepeltje Lepeltje hier in het Wezelandenpark.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

Ik vind Lepeltje Lepeltje altijd heel erg leuk, maar dit jaar was het wel heel erg druk. Je moet een half uur wachten op wat eten en het was ook vrij prijzig. Ook de zitplekken waren beperkt. Al met al, niet heel erg leuk als je met een groepje bent want je staat elke keer een half uur te wachten voor eten dus dan zit je niet gezellig bij elkaar.

Lief dagboek en lezeressen week 23 – 2019

’s Avonds kijken we nog de ontzettend saaie voetbal finale. Moest moeite doen om wakker te blijven.

En dat was hem weer voor deze week. Vandaag heb ik geen dingen op de planning staan, lekker een dagje niets. Morgen moet ik vroeg naar de dokter voor mijn moedervlekken en voor de rest ben ik de hele week lekker aan het werk.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vond Singel 39 juist heel leuk, wat had je verwacht dan? Maar goed smaken mogen verschillen ?

    Ik dacht altijd dat je de bloemen van Bloomon zo kreeg dat het al een mooi boeket is, of moet je alles zelf nog doen? Ik vind dat altijd zo moeilijk, een mooi boeket maken van allemaal losse bloemen.

  2. Heb je al eens geprobeerd om de kap van de kattenbak af te halen? Mijn collega had precies hetzelfde en door de kap eraf te halen was het probleem weg!

      1. Een vriendin van me haar kat deed het ook plots en zij heeft toen een kattenpsycholoog ingeschakeld. Klinkt suf, maar na tips van deze persoon (die tijdens een 3 uur durend bezoekje de kat geobserveerd had en erna tips gaf) was het wel opgelost. Zij meende dat katten rond hun 3 jaar ofzo meer stress kunnen ervaren omdat ze dan niet meer zo jong zijn dat ze alles maar best vinden. Een van de tips was bijvoorbeeld een grotere kattenbak kopen omdat ze zei dat de meeste bakken te klein zijn, de andere tips weet ik niet meer maar als het probleem zo hardnekkig is, is het misschien wel het proberen waard…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *