Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Lief dagboek en lezeressen week 22

Het is weer maandag, maar daar moest ik vandaag wel even twee keer over nadenken, ik heb namelijk helemaal in mijn hoofd dat het vandaag zondag is. Maar maandag staat natuurlijk in het teken van mijn afgelopen week in foto’s. Ik had een drukke week met vooral veel vooruit werken voor de vakantie, spannende dingen regelen zoals mijn reis naar Zuid-Afrika, mijn baan opzeggen en gezellige afspraken met vrienden. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Maandag was het natuurlijk nog prachtig weer en in ons huis een kleine sauna, dat vond Mila ook dus zocht verkoelig in een doos?! Het leek mij niet echt lekker liggen. De hele ochtend werkte ik trouwens hard aan mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Rond 1 uur werd ik opgehaald en besloten we met wat vrienden naar de Wijthmenerplas te gaan. Even lekker zonnen en van het weer genieten!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Dinsdag heb ik gewoon geen enkele foto gemaakt. Ik heb me de hele dag in mijn kantoor opgesloten en was druk bezig met vooruit schrijven en foto’s maken voor artikelen en bewerken. En ik ben de hele ochtend bezig mijn reis naar Zuid-Afrika te boeken, mega spannend!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Omdat ik naar Zuid-Afrika ga heb ik natuurlijk wel een paspoort nodig. Ik keek ook voor de zekerheid nog even snel op mijn ID-kaart en zag dat die bijna verlopen was. Om geen gezeur te krijgen volgende week ging ik snel naar het stadskantoor om een paspoort aan te vragen, maar eerst even een foto!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Na tig jaar te hebben gewacht was ik aan de beurt en kon eindelijk mijn paspoort aanvragen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Lief dagboek en lezeressen week 22

Donderdag werkte ik de hele dag thuis en was druk aan het werk om dingen achter de schermen te regelen en natuurlijk mijn vakantieplanning. ’s Avonds had ik met Elise afgesproken om lekker uit eten te gaan bij Kota Radja, daar had ik al zeker een jaar niet meer gegeten en het was echt weer heerlijk! We vierden het beide nog voor onze verjaardag en hebben echt genoten!

Lief dagboek en lezeressen week 22

En we proosten natuurlijk op onze vriendschap en het nieuws dat ik volledig voor mijn blog ga en naar Zuid-Afrika op vakantie ga, spannend!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Daarna doen we nog een drankje bij de Mizu en kletsen lekker na, gezellig! Het is alweer snel veel te laat en de wijn kickt er lekker in, haha. Ik kan redelijk goed tegen drank, behalve tegen wijn, waarschijnlijk drink ik het daarom ook nooit.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Eén van mijn beste vrienden is ook bij de Mizu en blijf daar even met hem plakken omdat er nog een andere goede vriend komt die ik een jaar al niet meer heb gezien. Het wordt veel te laat maar wel heel gezellig!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Vrijdag moet ik echt weer aan het werk en ben dan ook de hele dag bezig met het huishouden en bezig met artikelen. Natuurlijk moet er ook nog gegeten worden dus haal even de broodnodige boodschappen.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik maak nog wat foto’s voor een look met nieuwe make-up producten en zie dat mijn ooit verbrandde neus weer terugkomt in een bruine vlek, shit… ’s Avonds werk ik trouwens bij de Albert Heijn.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Zaterdag werk ik de hele ochtend tot 1 uur en daarna ben ik thuis in het huishouden aan het werk. ’s Middags gaan we nog even naar het tuincentrum en stuur Danny een foto door van bamboe welke hij wil, voor de grap. We hebben namelijk al het bamboe van de vorige bewoners uit de tuin gehaald en dat was echt een RAMP!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Mila vind het allemaal wel mooi en gaat lekker chillen op het gras.

Lief dagboek en lezeressen week 22

’s Avonds komen er heel wat vrienden langs en binnen kijken de mannen voetbal en de vrouwen gaan lekker buiten Ticket To Ride spelen die ik helaas verlies.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Het is nog heerlijk weer buiten dus we besluiten ook vrij spontaan de vuurkorf buiten te zetten en gezellig buiten te zitten. Het wordt alleen veel te laat en de volgende dag zijn we compleet gesloopt.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 22

… En Mila ook, want die vond het allemaal veel te interessant en bleef er aandachtig wakker bij zitten buiten. Mila heeft de hele zondag slapend doorgebracht, luilak!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik kijk natuurlijk de nieuwe aflevering van PLL, maar eerlijk gezegd kan het me eigenlijk niet meer boeien, ik ben er wel klaar mee. Onthul nu maar gewoon wie A is, het is klaar geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 22

’s Middags doen we met de meiden een rondje hardlopen maar bij mij gaat het weer verschrikkelijk omdat ik zoveel last van mijn schenen heb. Ik heb al nieuwe schoenen, daar gaat het wel beter mee maar het gaat gewoon niet goed. Ik denk dat ik even naar de fysio ga of een les hardlopen neem. Mijn grove motoriek is altijd al onderontwikkeld geweest en misschien loop ik op een verkeerde manier? Even naar laten kijken dus, want nu frustreert het me alleen maar dat het me niet lukt…

En dat was hem weer voor deze week! Aankomende week heb ik het ontzettend druk, vandaag moet ik werken en probeer ik zoveel mogelijk aan mijn site te werken. Morgen ben ik vrij en moet ik echt de laatste puntjes op de i zetten voor de vakantie. Woensdag gaat mijn website verhuizen en dat vind ik ook heel erg spannend en zelf werk ik bij de Albert Heijn. Donderdag is de laatste dag in Nederland en pakken ’s avonds laat de auto naar Schiphol om onze vlucht van 4 uur ’s nachts te halen. En dan kan de vakantie beginnen! Dus tot over 3 weken!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *