Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Het was echt weer heerlijk lenteweer afgelopen week. We genoten er dan ook volop van en ik ging lekker veel fietsen met mijn nieuwe fiets. Voor de rest werkte ik ook nog 4 dagen en deed ik vooral veel in huis. Kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Maandag hadden we taart op het werk omdat een collega jarig was, heerlijk! Goed begin van de week dus maar weer!

Voor de rest deed ik maandag niet veel bijzonders, thuis deed ik mijn ding en las ik een boek.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Dinsdag ben ik weer een dagje aan het werk!

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

’s Avonds speel ik Animal Crossing (het verveelt nog steeds niet) en leg ik mijn DIY’s klaar voor anderen om mee te nemen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Ik haalde aan het begin van de week een bos pioenrozen en ze bloeien nu echt prachtig! Het waren de luxe pioenrozen van de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Samen met mijn moeder fiets ik rondje Zwolle Kampen, een rit van ongeveer 50 kilometer. We hebben beiden een nieuwe elektrische fiets dus die konden we mooi even testen!

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

In Kampen zelf stoppen we even voor een ijsje!

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

En onderweg even ergens voor een broodje. Heerlijk zo een elektrische fiets, je bent zo overal zonder al te veel moeite.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Donderdag ben ik weer aan het werk bij de KvK. Ik draag een shirtje van Only en een broek van G-Star. Ik ben de hele dag aan het werk en doe voor de rest eigenlijk niets bijzonders.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Ook vrijdag ben ik weer aan het werk. Ik draag dezelfde broek als donderdag en draag een blouse van Scotch & Soda (vorig jaar).

’s Avonds hebben we nog een verjaardag en dat was eigenlijk meteen de hele vrijdag.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Zaterdag slapen we lekker uit, zijn in huis bezig en halverwege de middag fietsen we naar de ouders van Danny om daar te gaan barbecueën. Ze wonen net buiten Zwolle en met de elektrische fiets waren we daar zo (of nouja een stuk sneller dan normaal).

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

Zondag was ik lekker thuis en deed ik mijn ding. Boekje lezen en ik was eigenlijk de hele middag bezig met een fotoboek maken van New York. Ik heb echt 101 verschillende aanbieders geprobeerd CeWe, Google Foto’s en een of andere vage app, maar niets werkt prettig. Uiteindelijk kwam ik bij Albelli uit en die hebben wel een fijne site waarbij je een mooi boek kan maken *zelf betaald. Als het goed is komt het fotoboek deze week binnen en ben heel benieuwd.

Toen ik weer terug kwam in de tuin was er van alles omgewaaid. Het waaide blijkbaar nog best hard.

Lief dagboek en lezeressen week 22 – 2020

’s Avonds spelen Danny en ik een potje Levensweg. Daarna komen ook nog vrienden langs die een rondje meespelen. Helaas verlies ik beide keren behoorlijk.

En dat was hem weer voor deze week. Vandaag ben ik lekker vrij (maar we besloten de schuur uit te mesten en in de tuin bezig te gaan, dus de dag was zo voorbij, oeps) en de rest van de week ben ik aan het werk. Eigenlijk zouden we vandaag in het vliegtuig zitten, maar dat gaat helaas niet door… Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Prachtige foto’s van het landschap.
    Jij ziet er goed uit. Ben je veel afgevallen 👏👏👏👏

    Een fijne avond 🌞

  2. Hoi Aranka, ik ben zo benieuwd naar je eiland bij Animal Crossing! Wat is je friend code? :) Kunnen we bij elkaar op bezoek. Ik ben ook zooo hooked haha. Liefs Margaux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *