Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Lief dagboek en lezeressen week 22

Maandag is dagboeken dag, ook vandaag laat ik jullie weer een lekker volle editie zien. Ik moet zeggen dat ik het best druk heb gehad en helaas niet veel van het lekkere weer heb kunnen genieten. Maar het is zeker een erg leuke en vermakelijke week geweest! Kijken jullie weer mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Maandag doe ik eigenlijk vrij weinig met mijn vrije tijd. Ik ben ontzettend moe na het intensieve weekend Center Parcs dus slaap lekker uit. Daarna is het eigenlijk al tijd om me klaar te maken voor het werk. Ondertussen werk ik nog wel even aan mijn site en maak een selfie, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik werk van 3 tot half 10 en eet dus op het werk! Ik neem een stoommaaltijd met geitenkaas, die is trouwens super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Eenmaal thuis halen Danny en ik de nieuwe aflevering van Orphan Black in, het begint nu echt spannend te worden.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Woensdag hebben we een bruiloft en ik wil een jurk aan, iets wat ik echt nooit aan heb. Ik leen deze mooie jurk van een vriendin maar ben er niet helemaal over uit of ik hem te kort vond of niet. Ik ben namelijk geen droomfiguur en vroeg me af of dit wel kon.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Daarna ging ik de stad in met een vriend wat dingen regelen voor de bruiloft en lunchen! We aten bij Talamini en ik had een heerlijk broodje Caprese.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik paste nog even deze jurk bij de Steps die perfect zat. Ik stuurde nog even een foto naar Danny en die vond het een ‘placemat’. Ik hing hem dus maar snel terug, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Op mijn Instagram staat trouwens nog een winactie met het Essence palette van Serena! Je kan nog meedoen!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik moet nodig opruimen, het is echt een bende in huis… En woensdag komt er ook een hele filmploeg om een campagne op te nemen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Woensdag zijn er acht man sterk in mijn huis om een campagne video op te nemen. En die moeten natuurlijk wel lunchen! Ik moest wel lachen om deze super gezonde lunch. Ik ben totaal niet van dit soort eten maar het was wel leuk om eens te eten/proeven.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Opnamens! Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat, het is net even iets anders dan normaal. Binnenkort kunnen jullie het zien!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Na de opnamens ga ik nog even snel naar de winkel een kaart voor ’s avonds voor de bruiloft halen. Lekker op tijd met alles Aranka.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik had echt geen zin meer in koken dus at super chemisch nasi uit blik met saté stokjes van 35 cent. Ik moet me hier echt schuldig aan maken dat ik het zo chemisch vind dat het lekker is.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Toch het groene jurkje maar aan en even mijn benen behandeld met een bruining spray, ziet er toch even wat beter uit!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Bruiloft!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Donderdag ben ik eigenlijk de hele dag druk bezig. Ik krijg ’s ochtends een mailtje of een PR bureau langs mag komen, natuurlijk! Ik krijg een prachtige bos pioenrozen met de nieuwe geur van Dove die echt super lekker is.

Lief dagboek en lezeressen week 22

’s Avonds ga ik lekker uit eten met Elise, eindelijk kunnen we weer ongegeneerd sushi eten want Elise mag natuurlijk alles weer. We eten bij Kota Radja wat weer super lekker en goed was!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Toetje! Ik kan het weer eens niet laten…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Vrijdag moet ik de hele dag werken maar voor werktijd knal ik er toch nog even 4 artikelen uit, trots!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Lunch op het werk!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Een banaantje in de pauze!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Lief dagboek en lezeressen week 22

En avondeten op het werk. Daarna in één ruk door tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Thuis kijken we de nieuwe aflevering van Orphan Black, ik vind dit echt zo een leuke serie, aanrader!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Er was niets meer in huis en had wel weer eens zin om naar de markt te gaan, daar haalde ik dus lekkere broodjes!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Ik stapte ook nog even de Sissy Boy binnen en werd helemaal verliefd op deze jurk. Alleen die € 89,99 sprak me een beetje tegen. Ik liet hem dus maar hangen…

Lief dagboek en lezeressen week 22

Wasjes draaien!

Lief dagboek en lezeressen week 22

Luilak! Daarna ging ik werken van 1 tot 6 bij de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 22

En voor werktijd kocht ik nog even een Furminator bij de Pets Place. Wat een fantastisch ding is dat zeg, ik haal hele plukken uit Mila. Omdat we bij mijn schoonouders gingen eten nam ik hem ook even mee voor de hond van mijn schoonouders, die waren daar ook benieuwd naar. Nou de halve emmer zat vol, missie geslaagd zou ik zeggen.

Lief dagboek en lezeressen week 22

’s Avonds hadden we een verjaardag van de oom van Danny die 50 was geworden. Ik moest heel erg om deze pop lachen die piest, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 22

Lief dagboek en lezeressen week 22

Mila en ik genieten samen van de zon, het is echt heerlijk weer zondag.

Lief dagboek en lezeressen week 22

Zondag werk ik ook van 3 tot half 9. Ik verwelkomde een aantal zware dozen kassarollen, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 22

’s Avonds hadden we nog een verjaardag en dat was mijn week weer!

Deze week heb ik het wat rustiger. Ik werk wel vrijwel elke dag maar dat zijn maar een paar uurtjes. Ik ga woensdag nog naar mijn nicht en daarna naar Rotterdam voor een event van Canon. Voor de rest heb ik eigenlijk vrij weinig op de planning staan, lekker. Even lekker knallen voor mijn blog, want vanaf volgende week moet ik bijna 40 uur werken vanwege de vakanties. Dan wordt het even andere koek en hoop ik alles nog goed te kunnen combineren. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Placemat? Nou aranka ik vond hem erg mooi staan, eigenlijk alledrie wel! Dus droomfiguur of niet, jij kan prima jurkjes aan, erg mooi!!
  Succes met het vele werken en denk om jezelf. Artikel minder door drukte of wat dan ook is je goed recht!
  Liefs

 2. Oh maar jij hebt echt wel een jurkjes figuur hoor (al voelt dat bij hezelf soms anders haha)
  Die jurk van Sissy Boy staat ook echt heel goed!
  Jammer dat ie zo veel kost, wachten op de SALE dan maar ;-)
  Super leuk merk, maar sommige dingen zijn idd vrij prijzig.

 3. inderdaad; hele leuke jurkjes alle 3, ze staan je prachtig door je lengte. Je bent juist mooi in verhouding vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *