Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Goedemorgen! Een nieuwe week, een nieuwe lief dagboek en lezeressen. Ik heb echt een ontzettend leuke en toffe week achter de rug. Ik ging voor het eerst op persreis, werkte voor het laatst bij de Albert Heijn in Stadshagen, ging naar het Wildness Festival en genoot van het prachtige weer. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Maandagochtend vroeg in de morgen belde mijn schoonzus me op of ik thuis was en dat was ik toevallig. Ze stond voor de deur met de kinderen en was toevallig in de buurt. Of ik tijd had voor een bakkie. Na gezellig een drankje te hebben gedronken zijn we nog even met de kinderen naar de kinderboerderij geweest, leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Eigenlijk moest ik heel hard werken voor mijn blog omdat ik natuurlijk dinsdag naar Kopenhagen vloog voor IKEA. Snel dus door met het maken van foto’s voor artikelen.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ook krijg ik weer wat foto’s doorgestuurd. Hier word je toch spontaan verliefd op?

Lief dagboek en lezeressen week 21

Voor het werken bij de AH haal ik nog even de post, blijkbaar gaan ze de weg asfalteren.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Om 6 uur ben ik weer vrij en had Danny al alles klaar gezet voor een lekkere ‘barbecue’. Het was maandag echt heerlijk weer. Jammer dat het nu weer een stuk grijzer is. Na het eten pakte ik de laatste dingen en ging ik lekker naar bed.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Om half 5 stonden mijn ouders op de stoep om me naar Schiphol te brengen. Ik moest het vliegtuig van 7.55 hebben en durfde het niet aan om met de trein te gaan, dan had ik er maar 3 kwartier tussen zitten. Dus papa was zo lief me weg te brengen.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Uiteindelijk was ik een kleine 20 minuten klaar met alles. Misschien de volgende keer maar met de trein. Maar dan zul je zien dat alles tegen zit.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ik was dus veel te vroeg bij de gate, tussentijds maar even een boek lezen.

Lief dagboek en lezeressen week 21

On our way to Kopenhagen!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ik moet altijd wel een beetje lachen om de Scandinavische taal, ze hebben hier god koffie, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Na het vliegen gaat dit er wel in. Ik had een STUK carrotcake en kreeg hem echt niet op. Dat zegt heel wat want normaal heb ik niet zo een probleem met eten.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Vanaf Kopenhagen pakken we de trein naar Almhult in Zweden, ondertussen genoot ik van het prachtige landschap. Ik wil echt een keer terug naar Zweden en alles eens rustig bekijken.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lunch bij de IKEA! Met natuurlijk de Zweedse balletjes, maar dan natuurlijk wel anders. Vanaf deze week liggen de vegetarische Zweedse balletjes in de winkels en die moesten natuurlijk geproefd worden. Iedereen vond ze erg lekker, maar ik een beetje te groente achtig. Doe mij maar gewoon de vleesballetjes.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ik werd door IKEA uitgenodigd de DDD bij te wonen. Hierin laat IKEA vooral veel nieuwe collecties en innovaties zien aan de hele wereld, super tof.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Helaas werd het wel steeds slechter weer. Almhult is echt een IKEA dorp en er zitten overal IKEA gebouwen. Helaas moesten we dus in de regen van het ene naar het andere gebouw. Gelukkig waren er paraplu’s geregeld en was het niet ver.

Lief dagboek en lezeressen week 21

De nieuwe designer series van 2017!

Lief dagboek en lezeressen week 21

De Katie Eary collectie voor in 2017. Ik vond dit stiekem een beetje bizar en is niet helemaal mijn ding.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Draadloos je telefoon opladen! Het kan tegenwoordig allemaal.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ook gingen we nog naar de ‘concept store’ hier worden alle showrooms alvast ingedeeld met de nieuwe collecties. Dit is meer en deels nog niet te koop. Maar hier worden foto’s gemaakt en de indelingen bepaald. Super tof om te zien.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Avondeten! Daar waren we wel aan toe naar uren rond gelopen te hebben. Alles was heel indrukwekkend en leerzaam.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Mijn eten!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Rond een uurtje of 8 gingen we weer met de trein naar het hotel, met de andere medereizigers deden we nog een drankje.

Lief dagboek en lezeressen week 21

In de hotelkamer werkte ik nog even aan artikelen en viel daarna als een blok in slaap.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Goedemorgen Zweden! Helaas was het nog steeds geen mooi weer, regen…

Lief dagboek en lezeressen week 21

Weer bepakt en bezakt in de trein naar Almhult.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Je zal toch maar zo een prachtig kantoor hebben! I love IKEA!

Lief dagboek en lezeressen week 21

De nieuwe Sinnerlig collectie is echt groot favoriet bij velen. Ook ik vind hem geweldig. Goed nieuws, want eind dit jaar ligt hij in de winkels.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Rond 2 uur gaan we weer terug naar Kopenhagen om weer terug te vliegen naar Nederland.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Gelukkig hebben we nog wat tijd over en kunnen dus lekker eten op de luchthaven. Ik geniet hier van een heerlijke pizza.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Omdat mijn vader donderdag jarig was en ik helemaal vergeten was wat te halen haalde ik een grote fles Bacardi op het vliegveld. Ook wilde ik een slof sigaretten halen voor Danny omdat dat behoorlijk wat scheelde, maar bizar genoeg kreeg ik het niet mee omdat ik naar Amsterdam vloog? Waarom dat was weet ik nog steeds niet, heel gek.

Daarna ging alles heel snel, want ik sliep vooral, haha!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Kopenhagen heeft echt een prachtig vliegveld vol met luxe winkels. In de Marc Jacobs winkel ging ik subtiel los.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ook kregen we dit prachtige plaatje doorgestuurd, lief toch!

Rond een uur of half 1 gingen Danny en ik richting Veenendaal voor een bezoekje aan Danny’s oma.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Thuis maakte ik een simpel uiensoepje met kaas, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 21

En daarna natuurlijk meteen weer door naar mijn vaders verjaardag.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Waar de hele familie gezellig was, leuk om iedereen weer te zien. Als ‘neefjes en nichtjes’ op zichzelf gaan wonen komen de oom’s en tante’s niet meer op onze verjaardagen en zien we ze eigenlijk vrij weinig meer, dus leuk ze nu weer te zien.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Vrijdag was het echt prachtig weer, ik moest de hele ochtend werken en genoot in de middag van de heerlijke zon. Het was trouwens mijn laatste werkdag in de Albert Heijn Stadshagen, vanaf nu zit ik weer op mijn oude plekje in de AA-Landen. De afgelopen 3 maand zijn echt voorbij gevlogen en heb het er erg leuk gehad!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Omdat het zulk heerlijk weer is besluit ik het er van te nemen en het bloggen te laten voor wat het is, even lekker van de zon genieten met het nieuwe boek van Anna, On Top.

Lief dagboek en lezeressen week 21

’s Avonds spelen we natuurlijk nog een spelletje met vrienden, hoe kan het ook anders.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Zaterdag slapen we uit en ik kijk de één na laatste aflevering van The Blacklist, spannend!

Lief dagboek en lezeressen week 21

We halen nog wat kleine boodschappen en hebben een beetje haast, want we moeten ook nog naar het Wildness festival. Natuurlijk gaat alles met haast fout en valt de fles slasaus uit de deur van de koelkast. Nog meer vertraging!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Uiteindelijk fietsen we rond 4 uur naar het festival toe!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Kluisje, check!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Gezelligheid op het Wildness Festival!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Het was gezellig druk! Ik vind het Wildness Festival altijd ontzettend leuk. Elk jaar gaan we weer.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Eindshow met natuurlijk vuurwerk!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Zondag was echt een ‘we doen lekker niets dagje’ toevallig zag ik dat Danny en ik drie jaar vrienden waren op Facebook. Grappig, we zijn ook bijna drie jaar samen maar ken hem al veel langer.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Bezig met een lekkers op zondag!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Alleen deze sukkel gaat in een stukje glas staan en kreeg hem er zelf niet meer uit. En het deed echt goed pijn als ik liep. Radeloos liet ik mijn voet maar weken, maar helaas dat hielp niet. Omdat het op een onmogelijke plek zat waar ik zelf niet bij kon kreeg ik hem er zelf ook niet uit.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Danny was ook niet thuis dus ik belde mijn ouders maar, of ze wisten hoe ik dat stukje glas eruit kreeg. Gelukkig wilde ze even langs komen om het eruit te halen, fijn!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Goed kijken hoor, hier zie je mijn mega stuk glas! Zo klein en zoveel last veroorzaken, haha.

De rest van de avond keken Danny en ik Dexter, maakte nasi en ging vroeg naar bed omdat vanochtend de wekker al weer vroeg ging. Deze week heb ik een rustige week. Maandag ging ik naar Amsterdam, en vandaag werk ik. Woensdag tot en met vrijdag ben ik ‘vrij’ en zaterdag werk ik de hele dag. Fijn week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Evelien
  19 mei 2015 at 06:45

  Oef, dat stukje glas vind ik nog best flink hoor! Yikes! Maar lieve mama en papa heb je! Ook dat ze je naar Schiphol brachten <3 En supertof al die foto's van je persreis! Ik ben een beeeeetje jaloers, haha. En OMG die kitten <3!!

 • Reply
  jolanda
  19 mei 2015 at 07:01

  Leuke blog! Maar. .vliegde ?? Serieus?! Het is vloog…

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 mei 2015 at 07:02

  Wat super gaaf zeg dat je naar Zweden bent geweest, wil ik ook altijd nog wel een keertje heen. En een stukje glas in je voet, ja dat snap ik wel dat het heel irritant en pijnlijk kan zijn. Gelukkig kon je moeder helpen. xxx Lucinda

 • Reply
  bymirandaa
  19 mei 2015 at 07:20

  Wat een toffe week, op de slasaus en het stukje glas na dan;) zo cool dat je uitgenodigd was door Ikea, dat lijkt me zo gaaf om eens mee te maken, haha!

 • Reply
  Do
  19 mei 2015 at 07:20

  Wat leuk dat je naar Kopenhagen bent geweest! Het festival ziet er ook gezellig uit :)

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  19 mei 2015 at 07:26

  Leuk om te lezen. Wat vervelend zeg dat stukje glas. Het lijkt me erg pijnlijk. Gelukkig dat het er nu uit is!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  19 mei 2015 at 07:32

  Kopenhagen lijkt me echt een geweldige stad, leuk dat je naar de nieuwe collecties van IKEA mocht kijken! Gelukkig is het glas uit je voet.
  Liefs, Iris

 • Reply
  chucky1012
  19 mei 2015 at 07:42

  Wat een prachtige woonaccersoires!
  Ik hoop dat je geen pijn meer hebt aan je voet.

  Xoxo

 • Reply
  Denise
  19 mei 2015 at 08:04

  Ah wat heerlijk daar in Zweden, jammer van de regen maar wát een ervaring! <3

 • Reply
  Iris
  19 mei 2015 at 08:09

  Je vliegde naar Amsterdam? Nooo, Aranka… haha..

  • Reply
   Aranka
   19 mei 2015 at 08:55

   Oke, dat moet misschien vloog zijn :’)

 • Reply
  Simone
  19 mei 2015 at 08:45

  Vloog* Haha! Maar je kreeg ze niet mee omdat je alleen op intercontinentale vluchten duty free tabak kan kopen, vaak zijn er ook verschillende schappen voor vluchten binnen Europa en de intercontinentale dus. Verder hele leuke diary!

 • Reply
  Margot
  19 mei 2015 at 09:21

  Wat gaaf om zo bij Ikea rond te kunnen kijken! Ik ben heel benieuwd naar alle nieuwe collecties.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 mei 2015 at 09:33

  Ik vind de katy earie collectie eigenlijk wel iets hebben…

 • Reply
  Kirsty
  19 mei 2015 at 09:46

  Leuke foto’s! Wat een schattige kattenfoto’s ook weer <3 Tof dat je op persreis was naar Ikea, echt gek om je te bedenken dat ze nu al collecties voor 2017 hebben gemaakt!

 • Reply
  Danielle
  19 mei 2015 at 09:51

  Ik geloof het zeker dat zo’n klein stukje glas enorm veel pijn kan doen. Leuk om al je foto’s te zien en gaaf om zo bij de Ikea te kijken. Die katten zien er echt onwijs schattig uit!

 • Reply
  Bianca
  19 mei 2015 at 10:35

  Super gaaf dat je met Ikea naar Zweden bent gegaan, love Ikea! x

 • Reply
  Kiss & Make-up
  19 mei 2015 at 12:20

  Kopenhagen, leu kzeg! Ik zou die carrot cake wel opkrijgen denk ik, too good to waste! Leuke festivalfoto’s ook.

  P.S.: Cutest cat pics ever.

 • Reply
  Melana
  19 mei 2015 at 13:23

  Leuk dat je de nieuwe collectie van Ikea mocht bekijken zeg!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  19 mei 2015 at 13:40

  Oooh, dat poesje!

 • Reply
  Lotte
  19 mei 2015 at 15:37

  Superleuk om te zien! Ikea én Zweden, twee van mijn favorieten.

 • Reply
  Jill
  19 mei 2015 at 16:26

  oei dat stukje glas, ja ik heb eens een glassplinter in mijn duim gehad, en merkte het pas 2 weken nadat hij erin zat, gelijk vochtige pleister erop en een week gelopen met een natte pleister vervolgens kon ik hem eruit knijpen. wonderbaarlijk hoe zoiets kleins voor zoiets kan zorgen.

 • Reply
  Sandra(hpw)
  19 mei 2015 at 16:27

  Ik snap iets niet, je hebt ’t er namelijk over dat je voor die Ikea persreis naar Kopenhagen bent geweest en in Zweden. Maar Kopenhagen is Denemarken. Of ben je via Kopenhagen naar Zweden gegaan? :)

  Verder wel ’n hele leuke LD&L ;) Fijn dat je ’n gezellige, leuke week gehad hebt :)

  • Reply
   Sandra(hpw)
   19 mei 2015 at 16:29

   Ohneeee, stom van mij! Ik ben ff van voren af aan begonnen met lezen en lees nu dat je vanuit Kopenhagen met de trein naar Almhult bent gegaan.. Aha! Hehe :P lag ’t dus toch aan mij. Beter lezen San! Haha

 • Reply
  Manon
  19 mei 2015 at 17:00

  Ik kan die kitten niet meer zo , zo lief, ik word ook verliefd ahahahah!

 • Reply
  Kimberly
  19 mei 2015 at 19:56

  Leuk zeg, die foto’s van je persreis voor Ikea!

 • Reply
  Femke
  19 mei 2015 at 21:26

  Wauw wat een lekker weekje en leuk om IKEA eens te zien vanwaar al die ideeën komen!

 • Reply
  Marleen
  19 mei 2015 at 21:53

  Klinkt allemaal super van Ikea en wat een prachtige items heb je geshopt bij Marc Jacobs! Ga je ze nog laten zien in een post? xx

 • Reply
  Nicole
  19 mei 2015 at 22:42

  Ah wat een leuk event van Ikea, super leuk dat je erbij was!

 • Reply
  Bertine
  20 mei 2015 at 17:36

  wat enorm gaaf dat je door ikea uitgenodigd was! leuke week! en nog gefeli met je vader!

 • Reply
  Anne
  21 mei 2015 at 00:20

  Wauw wat een bewegelijke week! Leuk om te lezen maar….

  Kan iemand mij Please Please Please vertellen wat de ras van die kitten is!!
  Hij is zooooo cute ❤️

  • Reply
   Aranka
   21 mei 2015 at 07:33

   Het zijn Britse Kortharen en die van ons heeft een silver smoke vacht :)

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  26 mei 2015 at 11:54

  Wat een drukke week! En auwch, dat stukje glas ziet er misschien niet groot uit maar het moet echt wel pijn gedaan hebben :/ En meestal gaat het zo: zoiets klein doet echt 100 keer meer pijn dan dat er een groter stukje in zat. En wat een schattige katten! :) Liefs! x

 • Reply
  Rieke
  1 juni 2015 at 12:20

  die katten (ik weet niet van wie ze zijn) zijn echt zo schattig en mooi ook! ze kunnen zo in een whiskas reclame

 • Laat een reactie achter