Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Goedemorgen, leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week! Een week met prachtig weer, heerlijk veel zon en een week waarin ik bijna 30 uur werkte. Tussen de bedrijven door probeerde ik zoveel mogelijk te genieten en thuis te werken. Benieuwd naar mijn afgelopen week, kijk dan zeker met me mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Maandagochtend begon ik al vroeg met een rondje hardlopen. Dit keer weer een rondje om de Weide AA, dat is precies 2,5 km en dat is voor nu nog een mooie afstand, ik kom ook steeds verder met rennen (interval) en dat geeft een goed gevoel! Alleen dit rondje ging ronduit slecht, ik had ontzettend veel last van mijn schenen dus het was echt tijd voor nieuwe schoenen.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Na het rennen en even thuis werken en opfrissen neem ik een lekkere boterham met avocado en tonijn, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Daarna spreek ik met een ander vriendinnetje af in de stad om een ijsje te eten en dat moet in Zwolle natuurlijk bij de Salute. Ze hebben weer Bounty ijs dus ik ben helemaal gelukkig!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Daarna gaan we naar de Run2Day om nieuwe schoenen te kopen voor het hardlopen. Ik had zo het idee dat ik al hele lelijke schoenen kreeg en dat is waar. Deze zouden het eigenlijk worden maar ik vond het net Spice Girl schoenen. Uiteindelijk waren ze toch iets te smal en kreeg anderen aangemeten. Eenmaal thuis eet ik snel mijn avondeten op en ga aan het werk bij de Albert Heijn.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Gelijk maar de schoenen uittesten! Alleen dat had ik beter niet kunnen doen en even rust nemen, mijn schenen deden nog zoveel pijn dat het niet een prettig rondje werd, auw.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Eenmaal thuis ben ik weer aan het werk gegaan. Ook deel ik effe deze foto op Instagram, van mijn interview in de andC of &C, hoe moeten we het nou noemen?

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ik moet weer werken dus ik eet thuis even een lekkere salade in de tuin, gewoon omdat het kan!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Hé ik heb ook filters!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ik ben nog iets te vroeg voor het werk dus lees nog maar even de Flair in de tuin, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Op het werk heb ik nog even pauze dus geniet van een lekker bakje koude meloen, lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Woensdagochtend ben ik lekker aan het werk en rond 1 uur pak ik de trein naar Amsterdam. Wat trouwens helemaal geen slim idee is, want ik had helemaal niet aan de wedstrijd van Ajax gedacht. Het was echt een hel in de trein met die supporters die vooral zich niet konden gedragen, veel dronken en voor veel overlast zorgde… Zucht… Maar ik had een hele leuke afspraak!

Lief dagboek en lezeressen week 21

En als bedankje kreeg ik deze heerlijk reep chocolade mee naar huis, daar moest ik natuurlijk wel even wat van proeven! Ik haast me vervolgens naar huis voor de barbecue met vrienden.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Het is een unicum, maar de harde kern van de vriendengroep is weer helemaal compleet, met negen personen is dat toch altijd weer een uitdaging.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Hoewel er geen drank vloeide bij de dames waren we toch behoorlijk melig bezig. We hebben zo hard om alles gelachen en hadden zo een lol dat ineens mijn telefoon weg was en ik blijkbaar live ging. Sorry voor de mensen die gekeken hebben, die halve minuut was echt een verspilling van je leven met lachen van ons, haha!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Donderdag is het Hemelvaart en prachtig weer. Danny en ik hebben eindelijk een dag samen vrij – dat gebeurt amper – en nemen het er meteen van. We gaan naar verschillende winkels omdat we een barbecue willen hebben. Omdat het zulk lekker weer is gaan we natuurlijk met de cabrio!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Bij de Tuinland maken we even een stop om te lunchen, ik neem natuurlijk het broodje pikante kip, die is het aller lekkerst!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Uiteindelijk kopen we bij de GAMMA met een handige kortingsbon een barbecue! Blij mee! Laat het mooie weer nu maar komen!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

Lief dagboek en lezeressen week 21

’s Avonds besluiten we geheel spontaan te gaan Glow Golfen en te bowlen bij een nieuw centrum in Zwolle. Bowlen & Zo is net geopend in Zwolle en zit bij de Sligro in het pand tegenover het PEC Zwolle stadion. Het is net 1,5 week open en ziet er echt super tof uit! We hebben hier echt een hele leuke avond gehad en het was helemaal niet zo duur. Dus zeker een aanrader om met je vrienden of familie heen te gaan.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Rondje hardlopen! Deze keer ging het echt veel beter! Lang leve goede hardloopschoenen! De rest van de dag werk ik en dat merk ik wel… Ik sta alleen maar op het werk en dat voel je wel zeg…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Zaterdag neem ik een drastische beslissing na het er heel goed over gehad te hebben en nagedacht te hebben. Deze brief lever ik bijna met knikkende knieën in bij mijn baas. Om vervolgens tot 1 uur te werken bij de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 21

Daarna ga ik met een vriendinnetje naar de Agnietenplas, lekker van de zon en het weer genieten!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Bij thuiskomst lijkt het alleen wel een sauna in ons huis, pff…

Lief dagboek en lezeressen week 21

’s Avonds werden we uitgenodigd door Danny zijn ouders om daar lekker te gaan barbecue. Het was heerlijk weer dus we hebben tot laat lekker getafeld.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 21

Even een selfie op de groepsapp dat iedereen lekker van het weer geniet en ik aan het werk ben, haha! Niet dat ik dat erg vind, maar het is altijd even een bleh momentje als de rest aan het water ligt in de zon, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 21

Ik werk tot half 7 en daarna komen vrienden nog gezellig langs! We spelen een potje kaart en ze gaan al redelijk optijd weg omdat de wekker morgen vroeg gaat. Danny en ik borrelen nog even na en gaan ook niet al te laat naar bed. En dat was hem weer voor deze week!

Deze week ben ik tot en met vrijdag ‘vrij’ en die dagen staan vooral in het teken van thuis werken aan mijn blog en de vakantieplanning werken. Ook in het huishouden moeten er nog een aantal dingen gebeuren en vrijdag en zaterdag werk ik. Zondag ben ik vrij met eerste Pinksterdag en dan hebben we ook een verjaardag. En dan die week heb ik vakantie, zoveel zin in! Maar nu nog eerst even hard doorwerken! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  femketje
  29 mei 2017 at 10:38

  glowgolfen is zo grappig :’)

 • Reply
  Nathalie
  29 mei 2017 at 13:48

  Ik heb deze week weer geen afvalupdate van je gezien. Ijs is wel lekker maar slecht voor de lijn. Dan kan je beter als het mooi weer is een lekker glas verse sap nemen met groente erin. Ik weet niet of je een vitamin store hebt maar dat is zeker een aanrader. Ze hebben daar heel veel lekkere sapjes en die maken ze allemaal zelf waar je bij staat. Je kan zelf kiezen welke je neemt. En daar zitten minder calorieën in dan in bounty ijs. De smoothie ziet er ook lekker uit maar je kan dan beter versgeperste jus d’orange nemen, is ook beter voor de lijn. En wat dacht van een keer een verse salade te bestellen als je naar tuinland gaat. Of hebben ze dat niet. 1 tip : neem er dan geen dressing op dat bevat calorieën. Ze kunnen het ook zonder dressing maken en die er apart bij geven zo kan je zelf bepalen of je die eroverheen wil of laat staan. Ik laat het vaak staan omdat er veel mayonaise in verwerkt zit en daar een hoop verborgen calorieën in zitten. Door de dressing er niet overheen te doen scheelt dat heel veel calorieën maar je krijgt veel meer gezonde vitaminen binnen. En als er brood bij zit neem dan niet te veel daarvan maar gewoon 1 of 2 kleine stukjes en laat de rest staan. Was zeker lastig om de brief van Albert Heijn aan je baas te geven. Maar goed dat je zelf aanvoelt wat voor jou het beste is. En bij een barbecue kan je het beste de sausjes laten staan,ja ook de pindasaus. Beter is een beetje ketchup maar ook niet te veel daarvan, er zit suiker in en dat is ook slecht voor de gezondheid. Dus beter is om gewoon veel groente te eten,weinig stokbrood en sausjes en vlees ook niet al te veel. Zo kan je toch meedoen maar ben je gezond bezig. En een cola light mag best maar laat het bij maximaal 2 glazen.

  • Reply
   Sandra
   29 mei 2017 at 14:24

   Zei ze wijzend met het vingertje!

   Ik denk dat Aranka zelf heel goed weet wat goed voor haar is….
   Lekker genieten van het leven meis!

  • Reply
   Melanie
   29 mei 2017 at 16:26

   Haha wauw hoezo ongevraagd advies

  • Reply
   Debby
   29 mei 2017 at 19:11

   Holy crap.. gelukkig geniet aranka ipv op alles te moeten letten! Ze is ons alles behalve verplicht om afval updates te geven! Tips zijn altijd leuk en bedoeld om mensen te helpen.. maar om zo de feedback te verwoorden; nee!

   • Reply
    Noortje
    30 mei 2017 at 00:29

    Ook ik vind dit nogal lomp verwoord, ze is inderdaad niemand iets verplicht! En Aranka je bent hartstikke goed bezig met hardlopen en je ziet er goed uit, je mag net als ieder ander normaal mens genieten van ijs en barbecues! Je moet niet alles van je af laten nemen, maar gelukkig doe je dat ook niet! Ga zo door!!

   • Reply
    Nathalie
    30 mei 2017 at 15:54

    Hallo zeg. Ik geef alleen maar tips over gezond eten en je gaat tekeer. Het is goedbedoeld. Ook ik krijg vaak tips van mensen. En ik ga dan ook niet zo reageren als je doet. Verder moet ze het zelf weten. Ze wil niet aankomen tijdens haar ziekte en dat kan ik begrijpen. Dan is het toch juist fijn als mensen je willen helpen of begrijp ik dat verkeerd?

  • Reply
   rachel
   30 mei 2017 at 09:43

   sapjes zijn net zo erg als ijsjes ;) hoop suiker en ondanks dat het fruitsuikers zijn, zetten die net zo hard aan :)

 • Reply
  Losanne
  29 mei 2017 at 14:38

  Haha holy shit, of je geniet even van het leven en de zon :)!

  • Reply
   Sintha
   29 mei 2017 at 16:33

   Hahahah ofniet! :’)

  • Reply
   Aranka
   29 mei 2017 at 19:05

   Heerlijk hè lekker genieten en werken, niet verkeerd!

 • Reply
  Danielle Springer
  29 mei 2017 at 14:46

  Leuke foto’s om te zien. Dat bounty ijsje klinkt al heerlijk!

 • Reply
  Kimberly
  29 mei 2017 at 16:41

  Die borden die jullie tijdens het BBQen gebruiken zijn echt super handig haha! Glow Golfen ziet er trouwens ook erg leuk uit, wil ik nog wel eens gaan doen. Geniet van je week!

 • Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  29 mei 2017 at 16:51

  Goed bezig deze week!

 • Reply
  Tess
  29 mei 2017 at 19:16

  Leuk! Nu ben k wel heel nieuwsgierig wat er in de brief staat voor je baas!? Waarschijnlijk krijgen we t nog wel te horen! Fijne week weer!?

 • Reply
  Marijke
  29 mei 2017 at 22:31

  Jeeejjj volgens mij zie ik mezelf liggen heel in de verte!! Nou je hebt in ieder geval lekker genoten van alles! Doe ik ook hoor.. Begin deze week gewoon weer lekker opnieuw!! Xxx

 • Reply
  chucky1012
  30 mei 2017 at 07:04

  Dat ijsje ziet er zo heerlijk uit ;-)
  Fijn dat er je schoenmaat alsnog goed opgemeten waren.

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  30 mei 2017 at 09:44

  ojeee wat gaat gij doen met de appie…… anyway leuke week weer en lekker genieten van dat ijsje meis ;)

 • Reply
  Nathalie
  30 mei 2017 at 15:45

  Doe niet zo raar Rachel. In 1 zo’n versgeperst sapje zit echt niet zo veel suiker als je denkt. En het zet echt niet aan. Ja als je meer dan 1 zo’n versgeperst sapje neem t dan snap ik het wel. Maar ik drink dat in plaats van ijs en ook niet elke dag,alleen wanneer ik er zin in heb. Dat is 2 keer in de maand en dat is niet vaak.

 • Reply
  Nathalie
  30 mei 2017 at 15:51

  Als je er kokosmelk en yoghurt aan gaat laten toevoegen dan is dat meer calorieën dan zonder. Ik drink af en toe een sapje met veel verse groente,citroen en verse sinaasappels. En je wordt er echt niet dik van. Er zitten vitamines in en die zijn goed voor je. In ijs zit heel erg veel suiker en het lest niet de dorst in de hitte. Je kan dan beter verse muntthee en gewone thee drinken. Dan heb je het ook minder warm. Ga maar eens op Google kijken, dan zie je dat wat ik zeg waar is. Had je nog commentaar of ben je gerustgesteld? Ik geef Aranka gewoon tips. Die gaan over gezond eten. Maakt jullie dat uit of zijn jullie blij? Nog beter is 2 liter water drinken per dag. Dit is ook een tip.

  • Reply
   Hetje
   31 mei 2017 at 19:52

   Volgens mij ben jij een beetje doorgeslagen….

 • Reply
  Amelie
  30 mei 2017 at 18:35

  Drastisch besluit? Ga je stoppen bij Albert Heijn?
  Dat ijs ziet er goed uit!

 • Reply
  Nathalie
  6 juni 2017 at 18:16

  Nou ik ben niet doorgeslagen. Ik geef tips om mensen te helpen. Ik zou het ook waarderen als ik ook hulp nodig had bij gezonder eten. En soms heb ik toch een duwtje in de rug nodig als ik iets ongezonds wil eten en ik weet dat dat niet zo gezond eruitziet. Wat ook lekker is is couscous met verse groente. Als ik uit eten ga dan bestel ik dat als avondeten en de saus apart. Dan laat ik de saus makkelijker staan en ik eet ik toch gezond.

 • Laat een reactie achter