Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Leuk dat jullie weer kijken naar mijn afgelopen week. Het was een week met heerlijk weer en lekker veel vrije dagen. Benieuwd wat ik de afgelopen week heb gedaan? Kijk dan met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Maandag ben ik aan het werk en in de pauze loop ik een rondje binnenstad, ik kon het ook niet laten een lekkere smoothie te halen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Dinsdag ben ik ook aan het werk en na werktijd neem ik weer eens een keer een zonnebankje. Ik weet het, heel slecht, maar één of twee keer per jaar vind ik het echt heerlijk. En een klein beetje kleur op die melkflessen is natuurlijk ook niet verkeerd.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Weten jullie de lekkage in onze badkamer nog? We kijken in de dakgoot en kunnen daar helaas niets vinden. We smeren alles nog maar weer een keer goed in met teer en maken alles schoon. Hopelijk gaat het nu niet meer lekken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Woensdag is mijn vrije dag en samen met mijn moeder ga ik even boodschappen doen voor de barbecue en gaan we ook even naar de Action.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Daar vind ik ook dit super leuke jurkje voor maar 7 euro, helaas niet mijn maat.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Ik zocht nog lange jurken voor de zomer en voor het werk dus keek in de winkels. Ik vond deze twee leuke jurken bij Trendz in Zwolle. Ik kocht de lange groene jurk van Noisy May, de andere jurk liet ik hangen, deze is van Pieces.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Het was prachtig weer woensdag, dus dat vraagt natuurlijk om een ijsje!

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Ook krijg ik nog post van Johma, vier nieuwe smaken salades! Pittige tonijn en Kip-knoflook heb ik al geproefd en beiden waren ze ontzettend lekker.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Ik verzamel de was alvast, maar Mila vind dat wel een lekkere plek om te slapen…

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Donderdag is het echt fantastisch weer, ik geniet lekker in de tuin met een boek!

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

De rest van de middag ben ik druk alles klaarmaken voor de barbecue en kleed mij om in een wat leukere outfit. Deze jurk is nieuw van de Bonprix en ben er echt super blij mee, hij komt uit de duurzame collectie!

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Barbecue met mijn ouders!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Vrijdag ben ik weer aan het werk, rustig dagje. We maken er zelf maar een feestje van met een heerlijke tompouce van de HEMA.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Mila gebruikt haar nieuwe kattenbak ook als uitkijktoren, grappenmaker.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

’s Avonds spelen we nog met vrienden een potje Wingspan. Sinds deze weer is er een uitbreiding uit en die spelen we natuurlijk. Echt een aanrader om de uitbreiding erbij de kopen, veel leuke nieuwe acties!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Zaterdag spreek ik af met een vriendinnetje en we gaan even de stad in (ik heb geurstokjes nodig). Aangezien we niet samen kunnen lunchen ergens halen we een broodje en een ijsje en eten dit op aan de gracht.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

’s Avonds maak ik voor het avondeten quiche met spinazie, tomaatjes, kip en pesto, zó lekker. Binnenkort deel ik het recept.

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Zaterdagavond hebben we een afscheid van een vriendin die gaat emigreren. Was heel fijn om nog even bij elkaar te zijn met deze gekke tijd.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 21 – 2020

Zondag is een rustige dag, ik doe eigenlijk niet zoveel. Ik werk wat aan mijn blog, doe dingen in het huishouden en speel natuurlijk Animal Crossing. Ook kijken we de serie White Lines op Netflix uit, aanradertje wel.

En dat was hem weer voor deze week, een best gezellige week! Aankomende week is het wat rustiger, ik ben weer 4 dagen aan het werk en in het weekend heb ik verder nog geen plannen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ohh ik vond die roze/rode jurk je juist prachtig staan! De groene overigens ook hoor, maar die andere is perfect voor de zomer. Wat een gezelligheid verder, spontaan zin in barbeque!

  2. oh dat jurkje staat je echt enorm goed zeg wauw! en wij hebben ook de hele dakgoot van de week leeggehaald en de schoorstenen aangepakt. wij hadden namelijk een paar maanden terug ook lekkage op de zolder.. hopelijk is dat nu ook opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *