Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

Het was me wel weer een weekje deze week. Ik heb het even wat rustiger aan gedaan en genoten van de vrije dagen. Danny was ook lekker veel vrij en hadden genoeg leuke dingen om te doen. Wellicht hebben jullie het wel aan mijn site gemerkt, maar ik heb een fijne week gehad! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Maandag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, ik heb ook echt geen idee meer wat ik heb gedaan. Volgens mij waren we moe van de bekerwedstrijd en hebben de hele dag lekker geluierd. Oja en ik heb nog gewerkt, dat was het!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Weer een dagje vrij omdat het 5 mei is. We beginnen met een lekker ontbijtje van verse Hollandse aardbeien met een flinke laag suiker. Zo zijn ze stiekem toch het lekkerste.

Lief dagboek en lezeressen week 20

We hadden het idee vandaag naar het bevrijdingsfestival te gaan. Alleen als ik naar buiten keek werd ik niet echt vrolijk.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Dus ik besloot maar wat leuke dingen op te zoeken voor een winactie op Instagram!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Omdat het weer niet echt beter werd en we geen zin hadden in de modder te staan nodigde we mijn zusje uit voor een spelletje op de Wii U. Mario Kart natuurlijk. Aangezien wij alleen een Wii hebben nam zij de Wii U mee.

Lief dagboek en lezeressen week 20

De rest van de vrienden had eigenlijk ook niet echt zin meer om naar het festival te gaan. Daarom gingen we ’s avonds maar een spelletje spelen, dat ik verloor. Miljonair worden is gewoon echt niet voor mij weggelegd.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Vlak voor het werken kwam het met bakken de lucht uit. Natuurlijk, net nu ik mijn auto aan mijn vriend heb uitgeleend… Kan ik door de regen fietsen.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Natuurlijk! Als ik er bijna ben schijnt de zon weer volop, waarom heb ik toch altijd zulke pech. Gelukkig was ik niet heel erg nat.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Ik werkte tot 6 en daarna keken we het nieuws en Dexter op Netflix.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Omdat ik eerder geen tijd had om een lekker en leuk recept te maken ging ik donderdag lekker aan de slag in de keuken. Dit is echt mijn gouden duo, mijn KitchenAid mixer en blender. Ik heb echt een KitchenAid liefde. Die krengen kosten wat, maar dan heb je ook echt wat. Ik hou vooral van mijn mixer, wat een een top ding. Ik wilde natuurlijk die grote keukenmachine maar die was echt te groot voor deze keuken, dus deze mixer is een geweldig alternatief.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Als recept maakte ik lange vingers, super makkelijk om te maken en ze smaken echt goddelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Natuurlijk krijg ik via de WhatsApp weer een paar lieve foto’s doorgestuurd! Kijk nu, ik smelt echt!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Je kunt trouwens wel merken dat het vakantie is, de kinderboerderij aan de overkant van ons complex stroomt over van de gezinnen met kinderen. Stiekem niet erg, heb ik weer wat te loeren vanaf te bank.

Lief dagboek en lezeressen week 20

En ik haalde de 4.000 abonnees op YouTube! Voor sommigen is dat natuurlijk niets, maar voor mij een hele mijlpaal. Mijn doelgroep op mijn site is een stuk ouder en zit haast niet op Social Media, dus ik vind het leuk dat de sociale kanalen ook wat aantrekken. Maar mijn hoofddoel is voor mij nog echt mijn blog, daar gaat het qua bezoekers gelukkig erg goed mee en ik ben heel erg blij met mijn oudere doelgroep!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Vrijdagochtend stond alweer vroeg een leuk busje bij mij op de stoep voor een kleine proeverij. Mora komt met iets nieuws, Happas. Dit zijn een soort van bitterballen alleen dan zonder vlees en met groenten. Ze kunnen alleen in de oven dus een vetpan is niet meer nodig. Ze zijn er in vier verschillende smaken en ik vond ze stuk voor stuk erg lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Natuurlijk kreeg ik ze ook allemaal mee om aan de rest te laten proeven en zelf op te eten. Welke lijkt jullie het lekkerst? De rest van de dag was ik druk bezig aan mijn site, video’s opnemen en artikelen schrijven.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Danny appte me of ik zin had om bij zijn ouders te eten. Prima, scheelt mij weer koken en is natuurlijk gezellig. Het was heerlijk weer dus ik kon even lekker met Shiba in de tuin spelen!

Lief dagboek en lezeressen week 20

We aten Rakott Krumpli, als ik het goed schrijf. Een ovenschotel met aardappel, melk, ei, rookworst en spekjes. Echt ontzettend lekker! Natuurlijk speelden we ’s avonds ook nog een kaartspelletje.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Zaterdag sliepen we uit en deden boodschappen, maar we hadden nog niet gegeten dus ik vond het best een goed idee om dat even bij de Delifrance te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Hmm lekkere broodjes!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Omdat ik onverwachts met persreis ga dinsdag moest er ineens van alles gebeuren. Boodschappen, vooruit werken, gewoon werken omdat ik mijn diensten geruild heb en natuurlijk cadeautjes halen voor moederdag en mijn vader die volgende week jarig is. Natuurlijk bij de Tuinland wat voor mijn moeder halen.

Lief dagboek en lezeressen week 20

’s Avonds spraken we nog met vrienden af om een spelletje te doen. We speelden eindelijk eens een keer Phase 10 uit!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Mijn nieuwe boek is binnen! Iedereen is zo enthousiast over het boek van Anna dat ik hem ook moest hebben, goed leesvoer voor onderweg naar Zweden in het vliegtuig.

Lief dagboek en lezeressen week 20

In de ochtend gingen we naar mijn ouders voor moederdag. Ik moest ’s middags werken dus dat lukte niet. Even lekker een gebakje scoren!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

De rest van de dag werkte ik, het was trouwens echt super druk in de supermarkt! Onder het werken door kreeg ik deze foto’s nog toegestuurd, ik denk dat ik verliefd ben! Die met het witte koppie is van ons, lief he! Weet iemand nog een leuke naam?

Deze week heb ik een spannende week, ik ga namelijk voor het eerst op persreis en ‘alleen’ vliegen, ik vind het allemaal maar eng, maar wel leuk! Vandaag werk ik dus als een malle vooruit als het lukt, want moet ook nog gewoon werken. Ik heb een kort nachtje vannacht omdat ik om 4 uur al van huis weg moet om op tijd op Schiphol te zijn. Dinsdag en woensdag ben ik dus in Zweden voor een persreis met IKEA. Woensdag kom ik laat weer aan in Nederland en donderdag is mijn vader jarig. Vrijdag werk ik voor het laatst in de Albert Heijn Stadshagen en ga ik weer terug naar mijn oude en vertrouwde filiaal. Zaterdag gaan we met alle vrienden naar het Wildness festival hier in Zwolle en zondag doen we even helemaal niets, lekker! Fijne week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Diana
  11 mei 2015 at 15:25

  Waarom zet je bij iedere zin Natuurlijk? Leest heel irritant :-)

  • Reply
   Debby
   13 mei 2015 at 08:04

   Het leest zo irritant dat het een dagelijkse bezoekster na 1 jaar nog nooit is op gevallen! En zoo irritant dat iemand in een artikel van wellicht 1000 woorden 6x natuurlijk gebruikt.. Dat moet toch echt niet gekker worden Aranka ;)

 • Reply
  Manon
  11 mei 2015 at 15:34

  Ah wanneer mag je de kitten ophalen?! wat een schatje zeg.

 • Reply
  Sofie
  11 mei 2015 at 15:45

  Leuke foto’s! Veel succes op je eerste persreis, lucky you!

 • Reply
  Vanessa
  11 mei 2015 at 15:53

  Leuk om te zien. En wauw, wat fijn dat je naar Zweden mag. Alvast veel succes en plezier op je eerste persreis!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  11 mei 2015 at 15:57

  Wat een spannende week komt eraan, heel veel plezier in Zweden, On Top kan je lekker lezen in het vliegtuig. Al dat lekkere eten van afgelopen week ziet er geweldig uit, die ovenschotel lijkt me heel lekker!
  Liefs, Iris

 • Reply
  bymirandaa
  11 mei 2015 at 16:00

  Heerlijk dagboek! Ziet er uit als een fijne week:) en wat onwijs tof dat je op persreis naar Zweden mag voor Ikea! Dat lijkt me heel gaaf:) veel succes met de vliegreis, komt vast goed!

 • Reply
  PatriciaKleijn
  11 mei 2015 at 16:20

  ik ben ook erg benieuwd naar het boek van Anna, ik twijfel nog of het wat voor me is. Wat een cuties zeg die foto`s van de kittens <3

 • Reply
  Simone
  11 mei 2015 at 16:47

  Aah wat een schatjes, die kleine katjes. Wat leuk dat je spontaan op persreis gaat, heel veel plezier alvast.

 • Reply
  Kelly
  11 mei 2015 at 17:04

  Wat een leuke week heb je gehad zeg! En wat grappig zo’n busje aan je deur om wat hapjes te proeven.

 • Reply
  Margot
  11 mei 2015 at 17:18

  Die kittens blijven schattig en leuk dat je op persreis gaat. Geniet ervan!

 • Reply
  Daphne
  11 mei 2015 at 18:52

  Wat leuk die proeverijtjes die bij je langskomen steeds, lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Kirsty
  11 mei 2015 at 19:06

  Leuke foto’s! Ik ben wel benieuwd geworden naar die Happas van Mora! Wat een superschattige kittens trouwens, leuk dat jullie er eentje krijgen!

 • Reply
  Jana
  11 mei 2015 at 20:05

  Leuke foto’s, wat een schattige katjes! Veel succes op je persreis, zo tof is dat! :D Proficiat met zoveel abonnees :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 mei 2015 at 20:12

  Wat grappig dat er zo vaak proefbusjes voor jouw huis staan!

 • Reply
  me
  11 mei 2015 at 20:24

  Ik dacht het al dat ik je zag lopen bij Tuinland hahaha, nu herken ik de plantjes ook.

 • Reply
  Julia
  11 mei 2015 at 21:14

  Wat een leuke diary!!

  XO

 • Reply
  Tessa
  11 mei 2015 at 21:51

  Leuk! Veel plezier op persreis, komt vast goed :)

 • Reply
  Kelly
  11 mei 2015 at 22:38

  Ah super lieve katjes! Mijn katten heten Luka en Murphy, misschien heb je daar wat aan hahaha.
  De champignon-Happas lijken me het lekkerst :D

 • Reply
  chucky1012
  11 mei 2015 at 23:12

  Leuke en fijne week!
  Super fijn dat je over een aantal uren in Zweden bent!
  Schattige kitten die jullie binnenkort zullen krijgen.

  Xoxo

 • Reply
  Kim | Notendopje.nl
  12 mei 2015 at 07:14

  Wat een leuke foto’s! Mag ik vragen welke camera je gebruikt voor je foto’s? Zijn goed scherp! En die kittens…. wat een dotjes :) Krijgen jullie die binnenkort?
  Gefeliciteerd met je mijlpaal trouwens! Ik vind 4000 best veel. Als je al die mensen apart zou ontmoeten zou het toch een hele klus zijn ;).

 • Reply
  Do
  12 mei 2015 at 07:15

  Leuke foto’s! Die katjes zien er echt super lief uit..

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 mei 2015 at 09:27

  Die ovenschotel ziet er heerlijk uit

 • Reply
  Melissa
  12 mei 2015 at 11:09

  Aaah die kittens <33 Zo ontzettend lief! Leuke foto's verder, en veel plezier alvast op persreis.

 • Reply
  Nicole
  12 mei 2015 at 13:34

  Ah lijkt mij zo geweldig om gratis eten voor de deur te hebben haha! De kittens zijn echt super schattig, ik smelt helemaal. & alvast veel plezier op de persreis!

 • Reply
  Denise
  12 mei 2015 at 17:28

  Zo, wat een week komt er aan voor je! Ik zag op Instagram dat je al veilig geland bent, super fijn! Geniet van je persreis!

 • Reply
  Lonneke
  16 mei 2015 at 09:54

  Onze poes heet Jinx (noemen haar ook wel jinxy) Genoemd naar de kat uit de film Meet the parents. Dat is die kat die zijn behoefte op de wc doet. Dat doet die van ons dan weer niet… Hihi.

 • Laat een reactie achter