Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Het was voor jullie een hele rustige week op de website want ik had helaas amper tot geen tijd om aan mijn blog te werken. Ik was druk met werken, in huis werken en andere afspraken. Wanneer ik dit typ is het zondag en ben ik de hele dag druk bezig geweest met content maken dus hopelijk wordt het komende week weer wat drukker. Maar goed, kijk mee naar mijn afgelopen week.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Maandag ben ik natuurlijk aan het werk op kantoor. Als ik eenmaal thuis ben zit Mila weer vrolijk vogeltjes te jagen van achter het raam. Ik moet er stiekem wel om lachen, zeker als ze helemaal tegen het raam op springt. Het grappige is dat ze in de tuin zelf bang voor de vogeltjes is.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Thuis plof ik meteen op de bank om de laatste aflevering van Outlander te kijken. Jeetje, het was echt een goed seizoen. Volgens mij komt het volgende seizoen dit jaar nog uit toch? Laat ik het hopen want ik heb teveel vragen, haha. Ik heb stiekem ook zin om de boeken te gaan lezen. Hebben mensen dat gedaan? Aanrader?

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Dinsdag ben ik vrij omdat ik mijn vrije dag heb geruild. Dinsdag zouden namelijk onze jaloezieën komen, maar helaas komen die niet omdat ze niet in de vrachtwagen geladen waren… Wel lakken mijn moeder en ik de kozijnen nog een keer. Ik had alles al geschuurd en in de grondverf gezet, maar nu nog even in de lak! Alles ziet er in ieder geval weer fris wit uit!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

’s Avonds spelen we met vrienden Mario Kart, gezellig!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Sinds dit jaar hebben we een andere dag voor onze papier container en ik vergeet het steeds… Oeps…

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

In mijn pauze op het werk ga ik even naar de Deen en haal ook meteen wat boodschappen. Je kunt nu voor KitchenAid spullen sparen (met 50% korting) en dat wil ik natuurlijk, haha.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Donderdag zouden nu de jaloezieën geleverd worden, maar wij waren beide niet thuis. Gelukkig kon ik regelen dat het bij mijn ouders geleverd kon worden. En bij thuiskomst hingen ze zelfs al (thanks pap en mam)! Mooi hè!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Ik kreeg ook een super leuk pakketje van Beter Bed ter ere van hun nieuwe magazine. ’s Avonds hadden we nog een verjaardag van mijn vader die 60 is geworden. Wel gek, normaal zit het huis vol, nu waren wij er alleen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Super blij met de witte jaloezieën. Het zijn trouwens de houten jaloezieën van Veneta. Niet gesponsord hoor, gewoon zelf betaald.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

De Beren Zwolle heeft sinds vrijdag een afhaal en bezorg service, daar maken wij natuurlijk graag gebruik van! Je kunt gewoon een heel menu bestellen wat je normaal daar eet, wij gingen voor de spare ribs!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Vrijdagavond spelen we een potje Mario Party, die kocht ik van de week bij de Media Markt.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Er waren heel wat pakketjes binnen gekomen, tijd voor een unboxing!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Ik kreeg onder andere de nieuwe tandpasta van Oral-B.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

En van Vogue Girl de Tina collectie. Super leuk, toen ik nog voor Therme werkte heb ik dit proces van dichtbij tot stand zien komen. Vogue Girl is namelijk ook een merk van het moederbedrijf van Therme.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

En dit is natuurlijk ook super gaaf! De 100% natuurlijke lijn van Therme waar keihard aan gewerkt is. Ik vind het echt prachtig geworden nu ik het in het echt zie. Ik ben weggegaan toen de fysieke producten in de verpakkingen er nog niet waren.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

En ook kwam er een pakketje met prachtige Max Factor producten binnen! Binnenkort volgt natuurlijk een review.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

Zondag dompel ik onder tot werkdag, maar tussendoor moet er natuurlijk ook gegeten worden. Ik maak wentelteefjes.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2020

En voor de rest zit ik de hele dag op zolder om te werken aan mijn website. Ik merk wel dat ik het toch best lastig vind om 32 uur te werken en tijd te vinden voor mijn blog. Naast werk ben ik ook nog druk met klussen in huis, het huishouden en andere verplichtingen. Het bloggen schiet er dan nog wel eens bij in of heb ik geen puf meer voor. Goed, er staat in ieder geval weer wat klaar voor komende week!

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week een lekkere korte werkweek want woensdag en donderdag ben ik vrij. Voor de rest staan er eigenlijk geen spannende dingen op de planning. Jullie nog plannen aankomende week?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Daniëlle Springer
  18 mei 2020 at 10:03

  Oehh heerlijk die wentelteefjes!

 • Reply
  Mariska
  18 mei 2020 at 12:09

  Ja wentelteefjes zijn zo lekker! Is al te lang geleden dat ik dat heb gegeten haha.

 • Reply
  chucky1012
  18 mei 2020 at 12:47

  Prachtige jaloezieen.
  Alleen lastig schoon te maken.
  Jij kan gerust zeggen dat je de hele week werkt, want thuis moet er ook veel gebeuren….
  Fijn dat jullie zelf kunnen klussen 👌🏽

  Xoxo

 • Reply
  Daenelia
  18 mei 2020 at 17:47

  Het is ook gewoon druk, een blog naast alles. En je moet ook tijd hebben om te ontspannen!
  Bij ons worden ook veel afhaal en bezorgmenus afgeleverd. Fijn, want daardoor hebben restaurantjes een betere overlevingskans.

 • Reply
  rachel
  19 mei 2020 at 10:44

  lekker druk weer!! en je ziet dat alles weer een beetje opstart want de pakjes vliegen je om de oren

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  20 mei 2020 at 17:16

  Wentelteefjes moet ik ook echt weer eens eten! Die jaloezieen zijn echt prachtig, wauw! :)

  Liefs
  X

 • Reply
  Eveline Fleur
  27 mei 2020 at 09:32

  Fijn dat restaurants ineens ook kunnen bezorgen he. Zo hebben wij laatst sushi besteld van een dorp verderop. Normaal bezorgen ze niet in ons dorp wat heel jammer is, maar nu dus wel. Een geluk bij een ongeluk hihi. En wat lief dat je de producten van Therme hebt ontvangen zodat je kon zien hoe het is geworden!

 • Laat een reactie achter