Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie met mij meekijken naar de afgelopen week. Het was eest prachtig weer en kakte daarna een beetje in met gisteren prachtig weer als afsluiter. Ik ben vooral druk geweest met artikelen voor de vakantie schrijven maar ben ook zeker weer lekker aan het genieten geweest. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Maandagochtend breng ik samen met mijn vader de auto weg naar de garage voor de APK en in de tussentijd kijken wij even bij de IKEA en nemen een € 1,00 ontbijtje. Alleen echt wat nodig hadden we niet dus opzich waren we ook weer snel uitgekeken.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Eenmaal terug in de garage zitten de nieuwe zomerbanden er weer op en is de APK zo goed als klaar. Helaas moeten er wel wat dure dingen gebeuren waar hij volgende week weer voor terug moet komen. Altijd leuk een auto rijden, ik denk dat ik maar weer met de trein overal heen ga, haha! Rond 12 uur zijn we weer thuis en daarna ben ik thuis nog de hele middag aan het werk. ’s Avonds ga ik weer richting mijn ouders voor de verjaardag van mijn vader.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Dinsdagochtend ga ik langs een vriendin waar ook nog een andere vriendin thee aan het drinken is. Daarna besluiten we lopend (goed voor de stappen) naar de stad te gaan om even lekker te lunchen. We strijken neer bij Ingeburgerd en ik ga voor het pikante kippetje, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Daarna besluiten we heel spontaan een pedicure te nemen (mijn voeten waren daar wel aan toe) bij een nieuwe salon hier in de stad, Queen Nails! Het is een prima salon die gerund wordt door twee dames en het is helemaal niet zo duur en werken erg prettig. Ik kom hier zeker dus weer een keertje terug!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Even mijn nieuwe jurkje showen hoor! Het jurkje is trouwens van Fabienne Chapot en de sandalen van Red Rag.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Ja je ziet het goed, woensdag beginnen we de dag met sporten!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Daarna ga ik even naar de stad omdat ik nog wat nodig heb. Ik ben al tijden verliefd op dit Fabienne Chapot shirtje maar vind hem stiekem nog te duur…

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

En bij mooi weer hoort natuurlijk ijs met spikkels!

Donderdag

Van donderdag heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik ging met een vriendin voor het eerst babyzwemmen en dat was echt ontzettend leuk! Daarna lekker thuis aan het werk geweest de hele dag om de planning een beetje rond te krijgen.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

’s Avonds maakte ik lekkere pasta voor mijzelf, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

En dan natuurlijk nog even springen op de donderdagavond. Je kon wel merken dat ik een tijdje niet was geweest (vanwege de vakantie en het mooie weer want ze hebben daar geen airco), het ging namelijk niet zo lekker.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Vrijdag ben ik ook de hele dag thuis en werk ik en eindelijk komt mijn Fitbit Versa binnen. Ik heb hem nu een paar dagen en heb hem al fanatiek gebruikt, wat een fantastisch ding is dit zeg! Een review volgt snel!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

In de supermarkt zag ik deze chips staan en dat leek mij wel wat en inderdaad, hij is erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Mila en ik gaan slapen, trusten!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Zaterdag sta ik al vroeg op omdat ik met Mila naar de kattentrimster moet. Alleen ik vraag me af tijdens het ontbijt wat ze nou buiten zo in de gaten aan het houden is. Wat blijkt, onze baby pimpelmeesjes die in het huisje zaten vliegen uit, super leuk om te zien!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

En daar zijn we dan, bij de Kattenkliniek in Zwolle om Mila even mooi te maken. Ik merk echt dat we met Mila elk kwartaal naar de trimster moeten. Ze heeft natuurlijk lang haar dat snel gaat klitten. We proberen haar zo goed mogelijk zelf te verzorgen maar de trimster doet het net even wat beter. En moet je kijken hoeveel haar er uit Mila komt en dit was nog maar de helft!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Daarna spreek ik af om met een vriendin baantjes te gaan trekken in het zwembad. Ik moet tenslotte die Fitbit in het water testen. Omdat ik er nu twee heb geef ik haar die andere en zijn we benieuwd naar de resultaten. Alleen het is wel gek, we hebben strak naast elkaar gezwommen en ik had 51 banen en zij 61, iets klopt er dus niet. We denken dat het aan de slagen van je armen te maken heeft, ik ben namelijk een stuk groter dan dat zij is, wellicht ligt het daar aan.

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Gelukkig ben ik op tijd thuis voor de Royal Wedding! Wat zag ze er prachtig uit zeg! Alleen ik vind het wel jammer voor mijzelf dat ze dus niet verder in Suits gaat spelen…

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Ik spuit nog even mijn gal over Instagram! Ik snap echt niets van dat algoritme, dan heb ik ineens weer veel likes en dan weer niet. Dan krijg ik ineens weer veel volgers en dan zijn ze ineens de volgende dag weer weg… Echt heel frusterend en ooit wil ik die 10.000 volgers halen maar volgens mij is dat mission impossible voor mij. Dus mocht je me nog niet volgen op Instagram, ik zou het leuk vinden als je dat wel doet!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Danny en ik gaan ’s middags nog even boodschappen doen en naar de bouwmarkt. We vinden dit en dat lijkt ons wel handig! Het is voor kinderen dat ze de vingers niet tussen de deur krijgen maar wij kopen het voor de kat zodat de deur naar zolder niet dicht waait en ze daar opgesloten zit (wat al meerdere malen is gebeurt).

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Aardbeien als toetje, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

En ’s avonds gaan we nog even naar mijn schoonouders voor een spelletje. Even buiten met Shiba knuffelen!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

Zondag slapen we lekker uit en doen we rustig aan. We besluiten naar het Kannen en Kruiken festival te gaan hier in het park. Het is een gezellig sfeertje en je kan er allemaal bier en wijn testen. Ik heb hier een Kriek biertje! Alleen we vonden het wel erg prijzig. We waren 44 euro kwijt voor ieders 4 drankjes…

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

En nog even wat verschillende wijntjes testen, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018

’s Avonds spelen we nog een spelletje Beverbende (die ik keihard verlies keer op keer) en Danny verpest prachtig de foto.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week ben ik tot donderdag thuis aan het werk, moet ik nog mijn vaccinaties ophalen en vrijdag vertrek ik op persreis naar Tunesië! Ik ben echt super benieuwd naar dit prachtige land en heb er ook echt zin in. Mocht je alles willen volgen volg me dan zeker op Instagram, daar gaat vast genoeg voorbij komen! Tot volgende week (wellicht later want maandag vlieg ik terug)!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 mei 2018 at 10:11

  Vervelend van je instagram.
  Ik volg je geruime en ben niet weg!
  Mooi t-shirt had je gezien.
  Gefeliciteerd met je vader.
  Goed bezig om lekker vroeg te sporten.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Rachel
  21 mei 2018 at 10:52

  Wat balen van insta meis en verder weer een lekker weekje met leuke fotos!!

 • Reply
  femketje
  21 mei 2018 at 11:39

  love je panterprint jurkje :D

 • Reply
  mvds0906
  21 mei 2018 at 13:53

  I know te feeling met Instagram. Een half jaar geleden had ik met minder volgers nog meer likes op mijn foto’s, en ik tik steeds net de 2000 volgers niet aan grrr. Jurkje van Fabienne Chapot staat je tof, gaaf merk is dat hé. toffe prints hebben ze

 • Reply
  Kelly
  21 mei 2018 at 14:53

  Leuke foto’s! Mooi was de bruiloft hé? Inderdaad jammer dat Mike en Rachel niet meer in Suits spelen, maar wel een mooi einde. :)

 • Reply
  Marlies
  21 mei 2018 at 16:58

  Ik volgde je nog niet op Instagram :O Nu natuurlijk wel!

 • Reply
  gierigegerda
  21 mei 2018 at 18:31

  Je week ziet er heel gezellig uit! Die eetfestivalletjes zijn zo leuk! Helaas is degene in mijn woonplaats afgelast.. :(

 • Reply
  Lieke
  21 mei 2018 at 21:43

  Dat ding voor je zolderdeur hebben wij voor onze slaapkamerdeur zodat hij niet dicht waait en hij perfect openstaat zover als ik wil?

  Leuk jurkje maar poeh wat duur?

 • Reply
  Veronique Janssen
  22 mei 2018 at 10:09

  Ja dat Instagram blijft gek :p Heeel apart elke keer :) Leuke week !

 • Reply
  aboutsbstyle
  22 mei 2018 at 18:56

  Wat een heerlijke eet foto’s. En wat een heerlijke week heb je weer gehad. Liefs Soraya

 • Laat een reactie achter