Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

Een nieuwe week, nieuwe kansen! Afgelopen week was een fantastische week waarin ik niet veelde hoefde te werken bij de Albert Heijn, thuis lekker werkte en vooral van het weer genoot. Ik was twee dagen op Texel te vinden en was zondag met mijn beste vriendin in Amsterdam voor iets heel leuks! Kijken jullie weer met me mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Maandag werk ik de hele ochtend en ben dus druk bezig. Rond een uurtje of 1 neem ik pauze en eet twee volkoren broodjes met kalkoenfilet en een eitje, lekker gezond.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Daarna wordt het niet meer zo gezond, het is prachtig weer dus we besluiten het terras op te gaan. Samen met een vriend en vriendin drinken we de eerste drankjes weg. Later schuiven ook onze mannen nog aan voor een drankje of twee.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

Waarna we ook nog spontaan besluiten uit eten te gaan. We gaan naar The Peppermill in Zwolle en daar had ik al een hele tijd niet meer gegeten. Ik wist me nog te herinneren dat het een hele goede zaak was en inderdaad, wat een heerlijke dingen hebben ze hier!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Dinsdagochtend ga ik samen met een vriendin hardlopen, we doen een rondje van ruim 2,5 kilometer. Het is mijn derde keer en ben er nog niet zo goed in. Ik kan nog maar kleine stukjes hardlopen maar kom er wel. In 22 minuten hebben we 2,5 kilometer gedaan. We waren best trots op onszelf met 0,0 conditie en één van de eerste keren. Maar ik was daarna wel kapot.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lunch! Hummus met komkommer en kalkoenfilet op een volkoren broodje.

Lief dagboek en lezeressen week 20

’s Middags ga ik nog even naar mijn ouders om wat beddengoed voor een éénpersoons bed op te halen. Zelf heb ik alleen twee tweepersoons bedden en dat past natuurlijk niet. Omdat ik woensdag naar Texel ging op bezoek bij mijn oma en tante had ik extra beddengoed nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Daarna fiets ik even langs de Lidl om wat sportkleding te halen. Ik zag dat ze daar sportkleding hadden dat er leuk uitzag en ook niet zo duur was, score! ’s Avonds pak ik mijn spullen in, werk nog aan mijn site en ben klaar om weg te gaan.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Woensdagochtend zit ik al vroeg in de trein naar Leeuwarden, het zou vandaag prachtig weer worden maar daar is nog niet al te veel van te zien…

Lief dagboek en lezeressen week 20

Vanaf Leeuwarden pak ik de bus naar Den Helder, een pokke end maar ik kom er wel!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Over de Afsluitdijk heen! Kan ik dat ook weer van mijn bucketlist halen. Ik moest trouwens wel lachen in de bus, de voorruit was echt een slachtveld van dooie vliegen.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Rond 12 uur ben ik bij de veerboot in Den Helder en dacht dat ik me toch een stuk met de boot moest. Maar niets is minder waar, Texel ligt bijna op een steenworp afstand van Den Helder, haha! Maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Aangekomen op Texel is het prachtig weer en besluiten we meteen in Oude Schild een lekker visje te eten. Ik denk dat dit de lekkerste kibbeling was die ik ooit heb gehad!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Vervolgens besluiten we geheel spontaan een robbentocht te doen. Je ziet het op camera niet heel goed, maar dat was een hele rij zeehonden die lekker van de zon aan het genieten waren!

Lief dagboek en lezeressen week 20

In Den Helder is ook de marine haven dus er waren ook heel veel marine schepen op de zee te vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

Lief dagboek en lezeressen week 20

’s Avonds wandelen we door het prachtige natuurgebied De Sulfter waar mijn oma en tante een huisje dichtbij hebben. Wat een prachtige natuur is het hier zeg, je raakt er helemaal zen en ontspannend van. We maken een heerlijke en flinke wandeling van 2 uur door de duinen en over het strand.

Lief dagboek en lezeressen week 20

En ’s avonds spelen we nog een spelletje Regenwormen wat ik van huis had meegenomen! Helaas verloor ik iedere keer…

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Donderdagochtend staan we redelijk vroeg op, ik weet niet wat ik heb maar ik ben nu al een week (en nu nog steeds) elke ochtend om 6 uur wakker. We rijden naar de vuurtoren en lopen hier een stukje door de duinen. Ik had geen zin om een heel pakket mee te nemen naar Texel dus lekker geen make-up op en de bril op!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Daarna maken we een lekkere wandeling over het strand en de branding, even lekker uitwaaien!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Rond 12 uur zijn we weer bij het huisje en maakt mijn tante heerlijke hartige pannenkoeken met champignons en kaas en appel en kaneel, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Daarna kijken we nog even in het dorpje Den Burg en vervolgens pak ik om 3 uur de boot naar Den Helder, ik ben helemaal gesloopt en er komt niets zinnigs meer uit me. Misschien was ik toch nog een beetje te fanatiek met mijn Pfeiffer maar ik heb er wel van genoten.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Na een eeuwen lange treinreis kom ik weer in Amsterdam aan en daar haal ik even wat eten, daarna vervolg ik mijn reis weer naar Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Ook haal ik nog even de nieuwe andC want daar sta ik namelijk in met een heel openhartig interview en een hele gave foto!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Vrijdagochtend kom ik even bij van de afgelopen twee dagen en begin ik daarna snel weer met werken en vooral mijn mailbox. ’s Middags eet ik een broodje tonijn met avocado, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 20

Hé, we dachten dat dit boompje dood was, maar hij gaat het toch doen. Gek want zijn broertje die naast hem staat doet het al lang!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Zaterdag ben ik weer om 6 uur wakker maar omdat ik van 12 tot half 10 moet werken blijf ik maar gewoon liggen, want ik ben zó moe. Rond 10 uur ga ik mijn bed uit en maak me klaar en eet alvast mijn lunch. Daarna snel ik naar het werk omdat ik natuurlijk moet werken.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Mijn avondeten bestaat uit een nieuwe sushi salade van de Albert Heijn met zeewier en rivierkreeftjes, súper lekker en maar 340 calorieën, wat wil je nog meer?

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 20

Zondag zijn Vera en ik de hele dag in Amsterdam te vinden voor iets heel spannends, een casting! We mogen er alleen niets over zeggen en we hebben ons best gedaan en nu hopen dat we uitgekozen worden of niet. Het heeft trouwens niets met mijn blog te maken, maar met onze vriendschap en band.

Lief dagboek en lezeressen week 20

Daarna haasten we ons snel weer naar Zwolle voor een barbecue ter ere van een verjaardag van een vriend van ons. Het is echt een unicum dat de héle hechte kern van onze vriendengroep erbij is, maar dat is wel heel gezellig. Dat er maar veel barbecue’s mogen volgen!

En dat was hem weer, mijn afgelopen week! Deze week heb ik een hele drukke week en werk volgens mij rond de 30 uur. Ik werk iedere dag behalve woensdag en donderdag. Woensdag ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden en donderdag gaan we denk ik lekker niets doen en van het weer genieten want Danny is natuurlijk ook vrij. En de rest van de week werk ik helaas met het prachtige weer. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Wat een heerlijke week heb je gehad! Texel ziet er echt mooi uit, daar wil ik nog wel eens heen. Die sushi salade ziet er ook super uit, die ga ik onthouden :D

  2. Ziet er heerlijk uit! En dat hardlopen: dat komt allemaal vanzelf wel hoor! Iedereen moet ergens beginnen, en ik moet bovendien ook nog vaak naar adem happen, wel een goeie score van dat sportsetje zeg, ziet er heel leuk uit, en staat je goed!

  3. Een heerlijke week! Gelukkig voel je je al wat beter, hopelijk is het vele werken deze week niet teveel! Geniet van het mooie weer :D

  4. Ik ben helemaal weg van avocado’s! De combinatie met tonijn lijkt me dan wel bijzonder, hoe heb je dat gedaan? Verder: Hele mooie foto’s en ja, de Lidl folder in de gaten houden loont soms wel :)

  5. Die sushi salade is met veel rucola. Hoort m.i. niet echt in een Japanse salade. Nu vind ik rucola ook niet weg te krijgen, dus deze salade ging bij mij in de kliko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *