Lief dagboek en lezeressen week 2

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Goedemorgen, leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week! Een drukke week met werken bij de Albert Heijn, ik ging thuis weer lekker aan de slag – jullie hebben weer eindelijk artikelen voorbij zien komen – en deed ook vooral veel gezellige dingen. Benieuwd naar mijn chaotische maar toch gezellige en productieve week? Kijk dan met me mee!

Maandag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Maandagochtend begin ik weer na twee weken met mijn assertiviteitscursus en wandel daarna even het winkelcentrum in en kijk bij de nieuwe Kruidvat die daar geopend is. Tot mijn grote verbazing hebben ze daar nu een groot Essence schap! Stiekem hoopte ik eigenlijk op een MUA schap maar helaas.

Daarna reed ik door naar ons oude appartement en nam toch wel even met een dubbel gevoel afscheid, die dag moest ik de sleutels inleveren. Ik had verwacht dat ik wel een traantje zou weg pinken, maar ik was er gek genoeg helemaal niet emotioneel onder. Het is goed zo en we hebben er een prachtig huis voor terug. Al mis ik het wel dat daar alles af was en hier niet, haha.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Ik rij eerst naar de andere kant van Zwolle om mijn sleutels in te leveren bij de woningbouw, ga langs mijn oom en tante om een sjaal terug te brengen – ligt toch op de route – en ga even langs de Huisdier Voordeelshop om een nieuwe lange krabpaal voor Mila te kopen. Daarna had ik bij een vriendin afgesproken om te gaan wandelen en lunchen. We wandelen een heel stuk door het park, heerlijk met dit koudere weer.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Joy Joy! Ik vind het zo grappig om en Brits Korthaar te zien, zo anders dan onze dikke fluffy Brits Langhaar.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Bij thuiskomst ligt er een super lief kaartje op me te wachten van mijn media bureau!

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

IK heb al een hele tijd enorme zin in macaroni en maak dat maar weer eens, alleen Danny doe ik er geen plezier mee dus we eten het eigenlijk nooit.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Mila, we moeten jou toch echt even kammen, maar Mila vind dat niet zo leuk…

Dinsdag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Eindelijk aan het werk voor de site, ik had het echt gemist!

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

’s Middags ga ik nog even de stad in met mijn zusje om wat dingen te halen en slecht te eten bij de McDonalds, dat mag vanaf deze week niet meer met WW.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

We gaan nog even naar de Action omdat ik wat kleine dingen nodig heb.

Woensdag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Woensdagochtend werk ik tot 1 uur en doe meteen vanuit het werk even boodschappen, net zo makkelijk.

Ik ben stiekem een beetje trots op onze mooie WC hanger, haha! Voor ons rasechte Zwollenaren is dat wel een must zoiets in huis. Kocht hem trouwens in een boetiekje in het Isala ziekenhuis hier in Zwolle. De rest van de dag werk ik thuis en doe het een en ander in het huishouden.

Donderdag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

En weer een bende, het houdt ook niet op zo… Danny is eerder vrij dus we verven samen de hele kast en maken wat kleine klusjes samen af.

Vrijdag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Sneeuw! Jammer dat het dit keer niet echt goed blijft liggen.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

De sleutels waren ineens kwijt, maar die lagen handig genoeg ergens in de sneeuw verstopt. Waarschijnlijk uit de zak gevallen tijdens het krabben van de auto.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Om één uur ga ik weer aan het werk en werk tot half 10 en eet met deze kip stoommaaltijd maar vond hem niet zo geslaagd.

Zaterdag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Zaterdagochtend houd ik me bezig met het huishouden en boodschappen doen. Voordat ik boodschappen ga doen spreek ik af met een vriendin om nog even een carnavalspak te scoren.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

En verrassend genoeg vind ik ook in die winkel iets waar ik al jaren opzoek naar ben. Een echt stenen Zwolle magneetje. Ze hadden wel van die stomme plastic magneetjes maar die passen niet bij de rest en dat vind ik niet kunnen, haha.

Mijn vader en Danny zijn al vroeg begonnen met klussen en vandaag hopen we dan eindelijk na meer dan een week rommelen de trap kast eindelijk af te krijgen, wat een drama was die kast zeg. Maar de planken zitten eindelijk aan de muur en ruim hem meteen in met mijn favoriete spullen, eh drank! Jullie kunnen vast wel raden wat mijn favoriete alcoholische drankje is.

Zo, de rest staat er ook in! Ik ben en blij ei want eindelijk hebben we niet meer die chaotische dozen rondslingeren en alles kan nu in de kast.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

’s Avonds spelen we Weet ik Veel op de tv mee. Ik begon heel goed, maar toen kwamen vrienden en kon het helaas niet af maken. Volgende week dan maar beter!

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Met vrienden speelden we een potje Catan wat ik zelf al heel lang niet meer had gedaan, vandaar dat ik vast ook heel erg hard verloor…

Zondag

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Zondag slaap ik voor mijn doen uit en ga om half 10 mijn bed uit. Ik draai een was, pak de vaatwasser uit en ruim hier en daar op. Daarna plof ik op de bank met mijn nieuwe serie die ik aan het kijken ben, Suits! Overdag komt mijn vader en de ouders van Danny langs om het één en ander dan rondslingerende klusjes te doen, fijn!

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

’s Avonds komen nog vrienden langs om te kaarten en wij vrouwen hebben mooi van de mannen gewonnen. Ik sliep die avond daarom extra goed, haha!

Deze week heb ik een vrij drukke week. Vandaag heb ik voor het laatst mijn assertiviteitscursus en wil daarna nog echt even thuis aan het werk en met mijn blog. Dinsdag zit ik de hele dag in Amsterdam voor een afspraak, woensdag en donderdag ben ik nog vrij maar wil ik graag thuis aan het werk en vrijdag, zaterdag en zondag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  16 januari 2017 at 08:35

  De kast ziet er goed en helemaal af uit!
  Leuke week.
  Ik wens je veel succes met de laatste cursus….

  Xoxo

 • Reply
  Jolande I Tips & Tops voor mama
  16 januari 2017 at 09:03

  Fijn al die klusjes, omdat je gelijk resultaat ziet en eer (gemak) van je werk hebt ?. Mooi huisje hoor!!

  Suits gaat trouwens van Netflix af heeeel binnenkort (deze maand nog), dat wordt binge watching??

  • Reply
   Aranka
   16 januari 2017 at 09:23

   Whut!!! Nee, dat mag echt niet want vind het juist zo leuk, shit!!!

 • Reply
  Sandra
  16 januari 2017 at 09:09

  Wat een volle week. Het lijkt me wel even lastig om jullie oude huisje achter te laten, maar jullie krijgen er een prachtig huis voor terug!

 • Reply
  Susan
  16 januari 2017 at 09:27

  Wat een drukke, volle week! Succes met je cursus deze week!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 januari 2017 at 09:44

  Oeh wat een vol weekje! Jullie huisje ziet er nu al heel erg mooi uit!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  16 januari 2017 at 10:11

  Fijn als je straks alles lekker op orde hebt, jullie zijn goed bezig met klussen!

 • Reply
  rachel
  16 januari 2017 at 12:44

  wat een week hahah maar het gaat opschieten zo met dat klussen van jullie :D

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  16 januari 2017 at 12:57

  Wauw, die macaroni van jou ziet er lekker uit!

 • Reply
  Kelly
  16 januari 2017 at 13:34

  Macaroni is zo lekker, wat balen dat je dat zelf alleen lekker vindt. Hier eten we het echt om de week; zo lekker.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  16 januari 2017 at 15:03

  Oh, zo fijn, zo’n trapkast! Daar kan je echt heel veel troep (euh, spullen) in kwijt! Deur dicht en dan staat het lekker opgeruimd, ha! :-) Fijne week!

 • Reply
  Britt
  16 januari 2017 at 17:15

  Leuke week! Het klussen begint al lekker op te schieten, good job!

 • Reply
  femketje
  16 januari 2017 at 18:19

  super chill zo’n voorraad kast :D

 • Laat een reactie achter