Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Leuk dat jullie weer kijken naar mijn dagboek. Afgelopen week was een rustige week met mijn coronatest ontgroening. Ik kreeg namelijk last van mijn keel en besloot me daarom toch maar te testen. Daarna was mijn week vooral erg saai omdat ik maar thuis bleef omdat ik ook geen mensen wil aansteken met mijn verkoudheid. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Maandag is weer een normale werkdag, in de pauze neem ik een lekker ontbijtje met yoghurt en muesli met pure chocolade.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Dinsdag ben ik lekker vrij en doe ik wat werk thuis (aan mijn blog en het huishouden). Ook vind ik nog pompoen blokjes in de vriezer en weet eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moet. Ik kreeg massaal aangeraden er een soepje mee te maken dus dat ga ik binnenkort maar eens doen!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Ik had de hele dag de kat nog niet gezien en begon mij een beetje ongerust te maken. Na een lange zoektocht kon ik haar in huis ook niet vinden. Toen zag ik ineens de kast op een kiertje staan en ja hoor, daar lag mevrouw prinsheerlijk op een tas te slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Elke avond doe ik een half uurtje tot een uurtje Just Dance. Ik vind het echt super leuk en het is een hele goede workout.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Mila is nog steeds de hele dag spoorloos. Wanneer ik naar bed ga zie ik haar hier liggen. Die tas moet wel heel erg bijzonder zijn.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Lunch op het werk! Crackers (deze zijn echt vet lekker), tomaatjes, magere crème paté en smeerkaas.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Woensdag komt er ook weer een prachtige nieuwe Bloomon bos binnen. Ik ben er elke keer weer zo blij mee. Dit keer wat minder bloemen en wat meer groen, maar vind hem nog steeds heel erg mooi. Mocht je ook een Bloomon abonnement willen, gebruik dan de code: arankahave voor een gratis vaas bij je bestelling.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Donderdag ben ik lekker aan het werk waar ik verder geen foto’s van heb. Wel van Danny die de kat aan het kammen is. Mila moet echt nodig naar de trimster om haar vacht uit te dunnen. Maar helaas mogen trimmers nog niet open/werken. Dus het is wachten tot ze weer open gaan, tot die tijd proberen we het klitvrij te houden.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Vrijdag word ik wakker met keelpijn en ik vertrouw het toch niet helemaal. Zeker omdat ik deze week een paar klanten aan mijn bureau had zitten waar ik van twijfelde of die wel 100% gezond waren. Aangezien ik vrijdag iets belangrijks had doe ik een sneltest zodat ik meteen weet waar ik aan toe ben. Gelukkig is de test negatief.

Maar die test was wel een belevenis. De hele test viel super mee, maar daarna kreeg ik mij toch een bloedneus. Ik stond op en vroeg aan de vrouw of het normaal was dat je er zo’n loopneus van kreeg. Mevrouw schrok en zei ‘er komt allemaal bloed onder uw mondkapje vandaan’. Zat ik daar (ben uiteindelijk maar in mijn auto gaan zitten) nog 20 minuten met een bloedneus…

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Lunch! Dit is zó lekker. Vers gemaakte tzatziki met gegrilde aubergine. Wat een top combinatie.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Yes mijn Kale konijn lamp is eindelijk binnen! Ik wilde hem al zo lang hebben (maar veel te duur) en van de week dacht ik, ik bestel hem gewoon! Ik kocht hem bij de Westwing webshop. Daar was hij het goedkoopst en het snelst leverbaar. Hij is blijkbaar erg populair deze lamp.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Ontbijtje! Kwark met gepofte spelt, best lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Ook valt er een pakketje met folders op de mat en ik vind het altijd heerlijk om de folders te bekijken. Ik zie zeker super leuke tafeltjes bij de Aldi in de folder staan. Baal bijna dat ik net nieuwe tafels heb gekocht (voor veel meer geld). Maar die ik heb gekocht zullen vast kwalitatief beter zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

We hebben sneeuw! En een klein sneeuwpopje, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

Zondag is een rustige dag. Normaal komen mijn ouders klussen maar die zijn er nu niet omdat ik niemand wil aansteken met mijn minimale verkoudheid. Zelf ben ik lekker aan het bakken geslagen. Voor de rest doen we vrij weinig. Wel kijken we de serie Lupin op Netflix wat echt een aanrader is.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2021

’s Avonds eten we lekker makkelijk en bestellen een pizza. We hebben geen zin meer in eten koken en ik had al heel lang geen pizza meer gehad. Voor de rest speel ik nog Wingspan op de Nintendo Switch en verder doen we niet veel bijzonders.

Deze week zal wel een saaie week worden. Ik ben vandaag thuis (omdat ik verkouden ben) en dinsdag ben ik vrij. Hopelijk kan ik woensdag weer aan het werk en voor de rest staat er niets gepland. Lekker rustig weekje dus. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

 1. Je weet dat een sneltest een stuk minder betrouwbaar is dan een test bij de GGD? Als je zeker wil weten dat je niemand aansteekt kun je dat beter doen!

 2. Wat een geweldige konijnenlamp!
  Die wil ik ook, ben helemaal gek van konijnen!
  Heb zelf een Franse hangoor, Flap!
  Ik heb op de site gekeken, maar is hij echt 68cm hoog?
  Nog een vraagje, wat is een betaalbare en goede gelnagellak?
  Groetjes Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *