Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Eindelijk weer eens een dagboek van mijn afgelopen week! Het was een gezellige week met vooral veel dingen naast het werk. Ik werkte natuurlijk de hele week, maar daarnaast stonden ook veel andere dingen gepland. Benieuwd wat ik afgelopen week deed? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Maandag ben ik de hele dag aan het werk op kantoor en ’s avonds ga ik gezellig met Danny uit eten. We vieren zijn oudejaarsavond want de volgende dag is hij jarig! We gaan uit eten bij de Admiraal in Zwolle, een steakhouse. Je kunt hier echt super lekker eten (als je van vlees houdt) voor niet al te veel geld. Aanrader wat ons betreft!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Danny is jarig! Hij wilde een schuurmachine voor zijn verjaardag hebben (als in praktisch cadeau en die hebben we vast nog wel eens nodig) dus die gaf ik hem. Maar daarnaast regelde ik ook een verrassing, namelijk zijn eerste motorrijles. Hij wist van helemaal niets en vond het geweldig, waardoor ik het ook super leuk vond. Geslaagde verrassing dus!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Woensdag ben ik vrij en doe ik allerlei dingen in het huis. We hebben het klussen weer opgepakt dus was helemaal niet aan het huishouden toegekomen. Dus er moesten flink wat wassen gedraaid worden en dergelijke. ’s Avonds gaan we nog even naar Harderwijk naar het ziekenhuis voor een familiebezoek.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en spreek ik ’s avonds met een vriendinnetje af om naar de stad te gaan. Het is alleen echt klote weer en de stad raakt steeds meer leeg qua winkels dus we zijn snel uitgekeken. We besluiten nog wel een lekker gebakje te eten.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Vrijdag heb ik niet helemaal mijn dag (dingen verliepen anders dan verwacht) en was ik een beetje down. Om mijzelf een beetje op te vrolijken bestelde ik een nacho bowl van Taco Mundo, dat vind ik echt heerlijk. Comfort food om het zo maar te zeggen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Een tijdje geleden hadden we voor Mila een mandje voor aan de radiator gekocht maar daar moest ze niets van weten. Aangezien de radiator van de muur af is ligt het mandje even op de grond. Je raadt het al, ineens vind ze het mandje wel leuk.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Ook ruim ik mijn kantoor op, is ook wel weer een tijd. Voor de rest is zaterdag een rustige dag, ook wel eens lekker.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Zoek de poes! Zondag slaap ik heerlijk uit (merk echt dat ik mijn rust hard nodig heb tegenwoordig) en doe wat dingen in het huishouden en voor mijn blog. Daarna kleed ik mij snel om omdat we ’s middags een high tea hebben!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2020

Samen met een ander vriendinnetje verrassen we een andere vriendin. We waren Bij Hartje Zwolle, een super toffe zaak om wat te eten en de high tea is ook zeker aan te raden!

En dat was hem weer voor deze week. Ik ben weer de hele week aan het werk en dit weekend hebben we plannen met familie en klussen, niet heel spannend dus. Hoe ziet jullie week er uit?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Omg, zin in high tea nu. En wat leuuuk dat je de eerste motorrijles hebt geregeld! Wil ik ook nog steeds. Maar ja, wil dit jaar ook een Mustang importeren, dus het is keuzes maken. :’) Volgen er nu ook meteen meer of was dit alleen even om ’te proeven’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *