Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week! Het was een week met spannende knopen doorhakken (daar morgen meer over) en vooral lekker veel bewegen en werken. Ik haalde elke dag minimaal de 10.000 stappen, ging drie keer sporten en genoot ook lekker. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Maandag is Danny lekker vrij en we passen ’s ochtends eerst op ons neefje. Daarna gaan we even de stad in om een verjaardagcadeautje in de goede maat te ruilen en lunchen bij Café Blij in het centrum. Danny gaat voor een uitsmijter en ik voor een broodje carpaccio, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Daarna gaan we naar badkamers kijken want we willen al zo lang een nieuwe badkamer en nu moet het er maar eens van komen. We lopen een badkamerboer binnen en zoeken een beetje uit wat wij mooi vinden en laten het intekenen om er een beeld van te krijgen wat past en mooi is in onze badkamer. Zo wilde we heel graag een douche en bad apart van elkaar maar helaas wordt dat wel heel erg hokkerig dus het wordt toch in bad douchen want ik wil per se een bad.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Dinsdag ben ik zo een beetje de hele dag op de vakantiebeurs in Utrecht te vinden, wat een mega grote beurs is dit zeg! Ik heb een aantal afspraken en struin daarna door de hallen heen. Ik krijg helemaal de kriebels om de hele wereld over te vliegen. Helaas gaat dat vliegtuigje dit jaar niet op want we willen graag een nieuwe badkamer. Misschien ooit dan…

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Woensdag begin ik de dag goed met een lekkere workout samen met een vriendinnetje. Ik doe met haar schema mee en kan het amper tot niet bijhouden, maar ik doe wel zo goed als ik kan mee. Na 2 uur ben ik echt compleet gesloopt en loop weer terug naar huis.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Daarna douche ik mij lekker en maak ik lunch, twee crackers met filet en een schaaltje zelfgemaakte groentensoep, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Echt joh, die spreeuwen elke dag boven ons huis rond een uurtje of 5, echt bijzonder!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Ik ga op tijd slapen omdat ik moe ben en de helft verstopt zit van de verkoudheid. Als ik het bed in wil stappen ligt Mila al op me te wachten.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Nou mijn kast ruimt wel op zo, twee spijkerbroeken zijn ineens door… Baal er wel een beetje van want dat waren mijn favoriete broeken. Ik moet dus nu opzoek naar nieuwe. Heeft iemand tips voor lange broeken (ik ben 1.87) die goede stretch hebben en mooi in model blijven zitten. Ik had altijd de shaping jeans van de H&M maar ik merk dat de kwaliteit steeds slechter wordt.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Lunch! Twee gekookte eitjes op een bolletje met gerookte ham, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Eeeh Mila, zo kan ik toch niet werken?

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

’s Avonds doe ik nog mee met een les fit jump bij het trampoline paradijs in Zwolle en daarna ben ik helemaal kapot en plof ik lekker op de bank neer. Ik vind fitjump echt super leuk, lekker springen en veel calorieën verbranden en geen ballast voor mijn schenen, ideaal!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Vrijdag loop ik een rondje met een vriendin van 5 kilometer door de wijk heen en ga daarna even naar de Lidl om wat boodschapjes te halen. Ik had nog brood en fruit nodig dus dat haalde ik even.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Gouden kiwi’s, die vind ik zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Uit Duitsland had ik curryworst meegenomen en dat moest op, dus we aten lekker slecht curryworst die avond maar het was wel echt super lekker! De rest van de avond doen we niets en kijken The Voice Of Holland.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Zaterdag ben ik al vroeg wakker en kan niet meer slapen. We hadden om 10 uur afgesproken te gaan sporten maar dat was het nog langer niet, dus ik besloot maar om half 9 boodschappen te gaan doen.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Zo, ook weer binnen! Daarna gaan we dus sporten en zijn we een dikke 2 uur zoet. Ik vertelde toch dat ik het schema van mijn vriendin niet kon bijhouden? Nou deze keer wel! Mijn conditie gaat echt vooruit en dat is fijn om te merken. ’s Middags gaan Danny en ik er nog even op uit en ’s avonds gaan we naar familie voor een borrel, gezellig!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Zondag is echt zo een dag dat wij meestal niets doen. Aangezien ik wel boven mijn 10.000 stappen wil komen ga ik een flink blokje om. Danny wil niet mee dus ik ga maar even alleen.

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

Jullie weten van de spreeuwen hier boven het huis hè. Ineens hoorde ik keihard boem tegen de ruit, deze arme spreeuw heeft het niet overleefd…

Lief dagboek en lezeressen week 2 – 2018

’s Avonds maak ik lekker macaroni met veel groente. Ik heb iets te veel gemaakt dus hier kan ik nog wel een paar keer van eten. ’s Avonds gaan we nog naar de ouders van Danny om te kaarten en daarna duik ik lekker het bed in!

Deze week wil ik ook weer drie keer sporten (hopelijk lukt dat). Vandaag nog even een rustdag en morgen ga ik met een trainer sporten voor een schema. Vandaag en morgen ben ik ook thuis om lekker te werken en de rest van de week ga ik andere dingen doen. Woensdag eet ik nog gezellig met vriendinnen en voor de rest heb ik eigenlijk niets gepland. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  femketje
  15 januari 2018 at 11:04

  aahw dat arme vogeltje :(

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  15 januari 2018 at 11:05

  De spijkerbroeken van de WE (Blue Ridge) zijn ook heel fijn en blijven echt heel lang mooi en het model goed.

 • Reply
  Merel
  15 januari 2018 at 11:05

  je broodje ei is volgens mij met ham, niet met man! Of moet je ons iets vertellen?…

  • Reply
   Aranka
   15 januari 2018 at 11:07

   ??? nou…! Ik ga het maar even aanpassen in ham, haha!

 • Reply
  Kristel
  15 januari 2018 at 13:42

  De broeken van de Monki (type OKI) heb ik sinds kort ontdekt, die zitten perfect high waist en lekker lang voor ons als lange dames

 • Reply
  Marjanne
  15 januari 2018 at 16:35

  Ik vind de Wehkamp Great Look skinny jeans echt superfijn. Nu in de aanbieding voor 40 euro! Neem wel echt de skinny jeans, niet de skinny broek of legging ofzo. Ze zijn er in blauw en donkergrijs (used black).
  Groetjes!

 • Reply
  Laura - I scream beauty!
  15 januari 2018 at 16:45

  Leuk om een nieuwe badkamer uit te zoeken!

 • Reply
  Amber
  15 januari 2018 at 18:16

  Aranka! Voor de allerhandigste badkamer indelingen kun je kijken op Pinterest, en dan bij ‘van Wanrooij’. Die hebben echt super veel indelingen voor als je een kleine badkamer hebt.

 • Reply
  Mimi
  15 januari 2018 at 19:27

  Je ziet er stralend uit op de foto’s en lekker in beweging!

 • Reply
  Ingrid
  15 januari 2018 at 20:45

  Hemaaaaaa super fijne stretch broeken. Ben zelf 1.86 en kan ze je van harte aanraden. Fijne stof, mooie kleuren. Prijs 25 euro!

 • Reply
  Elise
  15 januari 2018 at 20:51

  Gstar heeft ook mooie jeans met stretch, ook in lengte 36.

 • Reply
  Esther
  15 januari 2018 at 22:09

  Supertrash Paradise skinny ?? Ik ben 1.85 en de 34 lengtes zijn super.

 • Reply
  chucky1012
  15 januari 2018 at 22:21

  Nydj jeans zijn nu flink afgeprijsd gied voor jou lengtre,,,,

 • Reply
  Veerle
  15 januari 2018 at 22:23

  Wauw 2u aan een stuk sporten vind ik al wel knap! Bij mij is na een uur de fut er wel uit als ik echt (voor mij dan) intensief sport.

  • Reply
   Aranka
   15 januari 2018 at 22:57

   Nou ik werd er ook echt door mijn vriendin doorheen gesleurd, anders was ik vast al eerder KO afgehaakt, haha!

 • Reply
  Bernadette
  16 januari 2018 at 08:13

  Ik ben zelf ook 1.86m en zweer bij de broeken van topshop tall (via Zalando). Sowieso heeft Zalando best veel broeken in lengtemaat 36 en anders Esprit. Ik ben benieuwd welke shaping jeans van de H&M jij dan past qua lengte, want lengtemaat 34 is bij mij eigenlijk altijd te kort.. (Heb officieel 35, maar dat maakt zowat niemand)

 • Reply
  Rachel
  16 januari 2018 at 09:47

  lekker weekje weer meis en goed bezig met die 2 uur sporten :D

 • Reply
  Emma
  16 januari 2018 at 12:35

  River island long! Of miss etam lang :)

 • Reply
  Fien
  16 januari 2018 at 20:58

  Hallo Aranka! De broeken van ‘S Oliver zijn een aanrader! Zij hebben verschillende broeken in lengte 36 (vooral online)!

 • Reply
  C
  19 januari 2018 at 10:50

  Prettytall! Zit een winkel in Apeldoorn en hoofddorp. Lengtemaat tot n met 38 en zulke leuke broeken! Met mijn 189 anders altijd een drama..

 • Laat een reactie achter