Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 2

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Goedemorgen op deze koude maar zonnige dag! Afgelopen week heb ik een hoop gezellige dingen gedaan, maar wel op standje relaxed. Ik was niet helemaal fit en lekker maar probeerde nog wel zoveel mogelijk dingen te doen. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Maandag ben ik een dagje vrij en werk ik hard aan mijn blog, even lekker vooruit werken was de planning onder het genot van een stokbroodje.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

’s Middags spreek ik af met mijn schoonmoeder die me helpt met de belastingaangifte. Natuurlijk eerst even met Shiba knuffelen!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Dit is echt het minst leuke van ZZP’er zijn. Eerst lekker veel BTW ontvangen en het vervolgens in een kruiwagen weer terug betalen aan de belasting. Iets met een dood vogeltje. Maar het is wel weer gedaan, fijn!

Dinsdag

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Dinsdag moet ik werken, maar eerst nog even wat foto’s maken voor artikelen. Deze week zit ik een beetje krap met tijd, dus dan moet je het zo maar oplossen.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Na het werken heb ik wel zin in een heerlijk bad en deze gaat mee. Het is iets van Lush, maar ik heb geen idee welke. Rook wel lekker trouwens!

Woensdag

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Woensdag ben ik de hele dag op pad met Elise en we gaan helemaal naar Roermond voor de designer Outlet! Waar ze ook een L’Oréal winkel hebben! Helaas hadden ze niet zoveel boeiende dingen. Had gehoopt dat ze ook high end merken van L’Oréal hadden zoals Lancôme of Yves Saint Laurant.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Het was een rustige dag met regen dus we hadden overal alle tijd en hoefden niet gehaast te doen, heerlijk! Deze outlet vind ik zeker een aanrader, heel veel mooie winkels (D&G, Gucci, Burberry, Mulberry, UGG en ga zo maar door).

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Voordat we weer naar huis gaan nemen we nog een lekker taartje en muffin!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Tijd om weer naar huis te gaan en iets meer dan 1,5 uur te rijden!

Donderdag

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Ik wilde even kleine boodschapjes halen, maar was even vergeten dat mijn band lek was… Dan maar met de fiets aan de hand naar het winkelcentrum om hem meteen bij de fietsenmaker langs te brengen. Ik heb echt twee linkerhanden…

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Lopend kom ik dus met de boodschapjes terug. Later die middag brengt Danny we uit het werk langs en kan ik mijn fiets weer ophalen.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

’s Avonds kijken we nog even voor een nieuwe carnavals outfit, maar ik vind niets leuker dan mijn eigen pakje dus besluit die gewoon weer aan te doen, prima.

Vrijdag

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Vrijdag doe ik rustig aan, ik heb een net niet ziek genoeg griepje. Erg verkouden, hoofdpijn, misselijk en noem het maar op, bah.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Rond een uurtje of 9 ga ik mijn bed uit en zie dat het volgens mij ergens in Nederland heel hard gesneeuwd heeft. Hier was niets aan het handje.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Rond 10 uur is mama er en helpt me met het opruimen van de werkkamer en alles te organiseren. In mijn eentje heb ik daar nooit de puf en energie voor. Het is altijd zo erg dat ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zie.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Ook komt de woningbouw nog langs om onze scheur die ontzettend tocht te fixen, fijn!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Als we klaar zijn vind Mila het mooi en wil weer rustig in haar mandje slapen. Luilak. Ik ruim de laatste dingetjes op en ga aan het werk bij de Albert Heijn tot sluit.

Zaterdag

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Zaterdag ben ik gelukkig een dagje vrij en neem het er ook van. Tijdens het opruimen kwamen mijn moeder en ik een lijn van Treets tegen met eucalyptus, die kan ik nu wel gebruiken! Ik ging dus lekker met een heerlijke bath fizzer in bad. Mijn neus genoot er echt van!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Daarna ging ik snel boodschappen doen voor onszelf en de babyshower van Elise, waar ze dus blijkbaar helemaal niets van wist. Ik vind het al heel wat dat ik mijn mond niet voorbij heb gepraat. Ik maakte tonijnhapjes en had wat bladerdeeg over en maakte daar pesto sticks van, alleen die moesten blijkbaar niet zo lang als de tonijnhapjes, oeps! Die konden dus wel meteen in de prullenbak.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Ik was nog nooit bij een babyshower geweest en had de vriendinnen en familie van Elise nog nooit eerder ontmoet, maar het was echt ontzettend gezellig! Heel leuk clubje en we hebben heerlijk thee gedronken, gesnoept, en gekletst. Ik heb echt een super leuke middag gehad!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Maar na het gezellige middagje had ik niet echt honger en beiden hadden we geen zin in koken. Dan maar een pizza bestellen om te delen!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Mijn lieve diva Mila!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Jum! Ook bestelden we deze Tokyo (?) kipstukjes, super lekker!

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Sinds The Blacklist weer op tv is kan ik niet wachten om verder te kijken. Ik kijk dus stiekem online verder en heb net de ontknoping van de Amerikaanse tv gezien. Wauw, ik vind The Blacklist zó een goede serie. Zijn er nog meer fans hier?

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Zondag doen we he-le-maal niets. We slapen uit, hangen op de bank, doen wat huishoudelijke klusjes en ga zo maar door. Ik heb voor het eerst bloemen gehaald sinds dat we Mila hebben… Ze vind het alleen wel erg boeiend.

Update: Essence Assortiment Grote Schap Lente/Zomer 2016

Na het eten spelen Danny en ik nog een potje Backgammon, alleen dat verlies ik keihard. Daarna win ik gelukkig weer net Yathzee. En dat was onze week!

Deze week heb ik een rustige week. Ik moet zometeen naar dokter toe, dinsdag ben ik vrij, woensdag en donderdag werk ik, vrijdag ben ik vrij en zaterdag werk ik weer de ochtend. En voor de rest heb ik helemaal geen plannen deze week, heerlijk! Wat zijn jullie plannen deze week?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Wish you will recover totally this week! You have done many amazing things this week, thanks for sharing and I really love how super cute your cat is!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 2. Jaaaa ik, Blacklist fan! Ik ben ook al aan het einde van de serie dus ik moet elke week wachten op nieuwe afleveringen :( Die van afgelopen week was ook weer super goed vond ik! Ben zo benieuwd naar die van deze week!
  Leuke foto’s, ziet er gezellig uit :)

 3. Ja! Shoppen in outlet Roermond! Sinds ik van Roermond naar Brabant verhuisd ben mis ik dat zo! Binnenkort maar weer eens een shopdagje plannen!

 4. Ik ben ook echt fan van The Blacklist. Ik kijk het alleen niet nu, omdat ik een paar afleveringen van seizoen 3 op tv heb gemist. Ik kijk het later wel een keer terug :)

    1. Dat is op zich wel waar, maar in grote lijnen zie ik gewoon niet echt een verandering/verbetering in haar voedingspatroon. Vorig dagboekje bijvoorbeeld nog een hele kar vol met ongezonde dingen, met als opmerking erbij: “zoals gewoonlijk weer veel te veel, maar het komt toch wel op”.

     Maargoed, we krijgen natuurlijk ook niet alles te zien in deze dagboekjes, dus misschien is het een vertekend beeld.

 5. Wat heb je weer leuke foto’s laten zien.
  Vind je z’on lieve top meid, altijd gezellig om bij jouw blog te komen kijken.

 6. Leuk weekje, ik ben al lang niet meer in de outlet van Roermond geweest. Ik vind het vaak tegenvallen tenzij je bijvoorbeeld echt op zoek bent naar een michael kors tas die afgeprijsd is. I wish dat ik ook een bad had, dan kan ik eindelijk lekkere bars inslaan bij LUSH!

 7. Ziet eruit als een heerlijke week.
  Hier nog een enorme blacklist fan!! :-D Maar waar kijk jij het online dan? En wel met ondertiteling? Op netflix staat namelijk alleen seizoen 1 en sinds kort ook 2.
  Ben benieuwd!

   1. Oh ik lees het nu pas! Dacht er bij het kijken van je diary van vandaag aan dat ik het je vorige week had gevraagd ;-)
    Maar thnx voor het antwoorden!
    Ik durf eigenlijk niet zo goed meer popcorn time te gebruiken na al die verhalen over boetes etc.
    Jij dus nog wel? :-)

 8. Ik volg The Blacklist al vanaf seizoen 1 en ik heb mijn vriend er ook aan gezet. Normaal is dat andersom, maar ik vind dit echt een geweldige serie! Ik volg het ook via de Amerikaanse en ik moet dus ook iedere week wachten. Elke vrijdagavond heb ik dus weer wat leuks te kijken!

 9. Blacklist fan hier!! En dankzij jou maar weer eens op Netflix gekeken omdat je het had over de bl en ja hoor seizoen 2 stond erop na lang wachten!! Toffe serie!! En leuke week gehad zie ik ondanks de soort van griep, bah! En wat lief van je moeder dat ze je helpt, fijn zeg!
  Liefs!

 10. Wat heb je een leuke week gehad! Alleen wat minder dat je je niet zo lekker voelde, hopelijk gaat het alweer wat beter. Leuk ook van die babyshower! Ik ben wel heel benieuwd naar hoe je de hapjes precies gemaakt hebt :)

 11. Jammer dat je afgelopen weet wat ziek werd! Toch heb je een fijne week achter de rug. Zo’n babyshower bijwonen lijkt me superleuk :)

 12. Wat een gezellige boel ondanks je griepje! Ik hou dus echt niet van het outlet, maar misschien komt dat doordat ik er meer overlast van heb in het weekend en in vakanties dan plezier haha! De binnenstad vind ik wel heel leuk

 13. Ik heb ook ww gedaan ..en ik nam echt niet in 1 week tijd taart, hapjes op de baby shower daarna dezelfde avond pizza en kip stukjes…ben je er nog wel mee bezig? Of heb je dat bericht alleen geplaatst omdat jr er voor betaald kreeg ( gesponsord bericht )

 14. Dat viel mij ook op! Vorige dagboek zag rookworsten etentjes rolades voorbij komen. .en deze week op 1 dag hapjes baby shower, de avond pizza en kip..zag nog taart voorbij komen. . Niet echt ww proof allemaal…dar je eens per week iets lekkers en ongezond eet ok..maar zo vaak? Dat bericht over gezonder eten en ww was gesponsord ..

 15. Oh ok..ik vind je trouwens mooi zoals je bent hoor…ik zag een foto dat jr heel slank was. .en moet eerlijk zeggen dat ik je zoals je bent mooier vind!! Ww was niks voor mij! Ik accepteer me zoals ik ben! Maat 40..ik vind het wel prima! Je straalt nu ook al!! Schoonheid zit niet in een kledingmaat..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *