Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Goedemorgen, tijd voor een nieuwe lief dagboek en lezeressen! Ik had een hele drukke maar toch gezellige week. Ik werkte best wat uurtjes, deed leuke dingen en zorgde dat de vakantieplanning af was, omdat ik nu op vakantie ben wanneer jullie dit lezen. Dus kijk mee naar mijn afgelopen week.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Katten gaan echt op de gekste plekken zitten. Maandag ben ik hard aan het werk de planning voor de vakantie rond te krijgen!

 

Lief dagboek en lezeressen week 19

Maar ineens veranderde de plannen en zat ik in de auto naar Giethoorn, heerlijk spontane plannen!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19
Lief dagboek en lezeressen week 19

Wat een heerlijk weer en wat is het leuk om in Giethoorn te varen. We hadden een rustige dag uitgekozen en het was super leuk om te doen. Ik heb het wel eens vaker gedaan maar je moet echt geluk hebben met de drukte, anders lig je meer in een file dan dat je lekker kan doorvaren.

Lief dagboek en lezeressen week 19

Rond 6 uur waren we thuis en had ik geen zin meer in koken, dus haalde even lekker simpel Chinees.

Lief dagboek en lezeressen week 19

’s Avonds was er echt een prachtige zonsondergang!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Goedemorgen, vroeg uit de veren om te gaan werken!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Eeeeh Mila? Je hoeft niet meteen onder de bank te gaan liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 19

Songfestival kijken!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

En weer een dagje werken bij de Appie.

Lief dagboek en lezeressen week 19

En tussendoor eventjes naar de dokter voor mijn wratjes te laten aanstippen. Alleen ik was iets te vroeg, oeps. De rest van de dag werkte ik en sportte ik ’s avonds.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Donderdag ging ik even met mijn moeder en zusje naar de stad om een cadeautje voor mijn vader te kopen en nog even lekker te snuffelen!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Kijk wat mijn oog spot, we krijgen een La Cubanita in Zwolle, yes!

 

 

Lief dagboek en lezeressen week 19

Broodjes eten met mama en mijn zusje.

Lief dagboek en lezeressen week 19

Daarna ga ik nog even chillen bij Elise op het balkon, het was heerlijk weer! Alleen jammer dat die wind zo aanwezig is.

Lief dagboek en lezeressen week 19

’s Avonds maakte ik Kipsalon en reed even heen en weer naar Elburg met de man van Elise voor de autokeuring.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Nog even de laatste artikelen maken en daarna is het echt klaar!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Op naar het werk!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Mijn nieuwe BHV diploma, stiekem vind ik toch wel een beetje tof, haha. Ik werk trouwens de rest van de dag bij de AH.

Lief dagboek en lezeressen week 19

YES! Nieuwe aflevering Orphan Black! Met een Magnum Dubble, die zijn zo lekker!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Leuk joh op vakantie gaan, vooral die stress vooraf van inpakken en het hele huis schoonmaken. Daar was ik dus de hele dag mee bezig.

Lief dagboek en lezeressen week 19

’s Avonds hadden we de verjaardag van mijn vader, altijd gezellig!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 19

En van zondag zijn niet zo veel foto’s omdat ik dit al vroeg typ. We pakken de laatste spullen in en vertrekken naar Schiphol! Tot over een week en ik zal de zon mee terug nemen!

Elke dag staat er trouwens een nieuw artikel voor jullie klaar om 6 uur, dus jullie hoeven me niet te missen! En mochten jullie nog Tenerife tips hebben, let me know!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Tips voor Tenerife; laat je werk je je werk en ga er met volle teugen van genieten :-)
  Gaat vast goed komen jouw “kennende”.
  Wat een prachtige foto’s van Giethoorn, zou er graag ook een keer )op een rustige dag) naar toe gaan.
  Fijne reminder, al is het voor ons wel een hele dag touren om er te komen.
  Hele gezellige “lief dagboek” met schitterende plaatjes.
  Veel plezier op jullie vakantie.

 2. Super mooie foto’s weer ? Ik ga voor de afgelopen 8 jaar al naar Tenerife… Een aanrader is dolfijnen spotten op een speedboot! (Niet zo”n piratenschip want iedereen wordt daar misselijk op ?) ook is het Siam Park en Loro Park erg leuk voor een dagje! Maar het belangrijkste is genieten van het prachtige weer daar! Have fun en denk niet te veel aan je werk haha ☺

 3. Tip voor Tenerife: de Teide bezoeken, het hoogste punt van Spanje. Ik vond het enorm indrukwekkend, wel koud als je helemaal tot de top gaat en je merkt echt dat er minder zuurstof is daarboven… Echt bijzonder zo’n vulkaan.

 4. Lekkere week heb je gehad! Hoe gaat het eig met Weight Watchers? Ik zie dat je best vaak lekkere dingen eet, en dat doe ik ook. (Doe zelf ook WW) maar hoe combineer je dat de rest vd dag met eten en tel je nog steeds elke dag je punten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *