Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Leuk dat jullie weer meekijken naar een dagboek van mijn afgelopen week. Het was heerlijk weer, ik werkte elke dag op kantoor en speelde vooral veel Animal Crossing. Ik volgde daarnaast ook nog weer een cursus op het werk en slaagde daarvoor. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Maandag is niet een hele spannende dag, ik ben van half 9 tot 5 aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

’s Avonds kijken we natuurlijk naar Dodenherdenking op de Dam. Vond het heel indrukwekkend dit jaar zonder publiek erbij.

Dinsdag

Van dinsdag heb ik helemaal geen foto’s. Het is heerlijk weer en ik ben aan het werk, niet heel bijzonder dus.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Woensdag is normaal mijn vrije dag, maar omdat we weer cursus hebben (BV’s en NV’s) volg ik de cursus op kantoor. Wanneer die klaar is ga ik naar huis en verzet thuis nog wat werk. Helaas niet zoveel als ik gehoopt had (vandaar wat minder artikelen dan normaal).

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

’s Avonds komt er ook weer een verse bos Bloomon binnen (met de code arankahave krijg je een gratis vaas)! Ik ben echt nog steeds super blij met mijn Bloomon bloemen. Elke drie weken komt er een verse bos binnen en vind het ook echt kaal als er niets staat.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Kijk hoe ontzettend mooi hij staat! Blij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Donderdag is het echt heerlijk weer en ben ik aan het werk. In de pauze loop ik even een rondje om te genieten van het lekkere weer.

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

’s Avonds besluiten Danny en ik te gaan barbecuen, maar we hebben geen zin om alles schoon te maken. We doen het dus maar op het tosti ijzer, gaat ook prima (en deze platen kun je zo in de afwasmachine zetten).

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Weer een dagje werken! Maar wel met uitzicht op de Peperbus.

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

In de pauze ga ik even naar de Media Markt om Brain Training te halen. Ik wil dat spel al een hele tijd maar steeds is hij uitverkocht (en wilde niet de online versie vanwege het pennetje dat erbij zit). Maar hij was weer op voorraad! Merk wel meteen dat sommetjes maken niet mijn beste kant is.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Danny is lekker aan het motor rijden, dus Aranka gaat boodschappen doen en naar de Hornbach! Altijd leuk om nieuwe plantjes te halen!

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Want dit kon echt niet meer…

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Beter!

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

En na al het harde werk van boodschappen doen heb ik wel een ijsje verdient. Dit is helaas mijn laatste Magnum kokos ijsje, ze zijn niet meer te koop :(.

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Zaterdag is het heerlijk weer, tijd voor een echte barbecue!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Zondag begint de dag met heerlijk weer en gaan we naar de moeders toe, want het is natuurlijk moederdag.

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Aan het eind van de dag hangen Danny en ik gordijnen boven op. Het zijn de gordijnen van beneden want deze week krijgen we de jaloezieën. Staat prima zo toch? Ben heel benieuwd hoe het beneden staat met jaloezieën.

Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2020

Mila heeft ook haar chill plek gevonden. Goed idee ook om meteen de schone was maar weg te werken.

En dat was hem weer! Deze week heb ik een rustige week. Vandaag ben ik vrij omdat de gordijnen zouden komen (maar ze stonden al heel vroeg voor de deur zonder gordijnen in de vrachtwagen…). De rest van de week ben ik aan het werk en voor de rest heb ik nog geen plannen. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  rachel
  12 mei 2020 at 10:29

  het was zeker lekker weer!! en daar heb je lekker van genoten zo te zien :D

 • Reply
  Anne
  12 mei 2020 at 10:38

  Aranka, misschien zijn die ijsjes nog wel in Duitsland te koop?

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  12 mei 2020 at 13:00

  haha sommen.. daar ben ik ook echt niet goed in, maar het is wel goed om je hersenen weer even daarin te gebruiken! Plus die ijsjes klinken ook wel erg lekker.. leuk overzicht weer en je hebt weer een mooie plant gekocht!

 • Reply
  Tineke
  12 mei 2020 at 15:29

  De dodenherdenking zonder publiek was inderdaad erg vreemd. Je bent lekker veel buiten geweest zie ik, ik kan niet wachten tot het weer iets opknapt.
  Liefs

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  12 mei 2020 at 18:59

  Leuke week en je hebt genoten van het weer, super fijn! De dodenherdenking van dit jaar vond ik ook vreemd. Lekker zeg dat barbecuen!

  Liefs
  X

 • Reply
  Carla
  17 mei 2020 at 12:07

  Mooie jaloezieën! Ik wil ook nog nieuwe in de woonkamer. Mag ik vragen wat het merk en de kleur is?

 • Laat een reactie achter