Lief dagboek en lezeressen week 19 – 2018

Leuk dat je wee meekijkt naar mijn afgelopen week. Door het lekkere weer had ik een heel gezellige week maar ben eigenlijk heel erg vergeten foto’s te maken, oeps! Ik ging maar liefst vier keer barbecueën deze week, ging naar het strand, lekker wandelen en werkte natuurlijk ook nog want de planning voor de zomer moet rond! Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Maandag ben ik de hele ochtend aan het werk en rond een uurtje of 1 ga ik met een paar vriendinnen naar de plas om lekker van het weer te genieten en natuurlijk even aan een kleurtje te werken! Daarna ga ik weer naar huis en bereid ik de barbecue voor omdat mijn ouders en zusje met haar vriend komen eten.

Dinsdag

Dinsdag is het nog steeds heerlijk weer en vind ik het zonde om binnen te gaan zitten. Ik verplaats mijn laptop naar buiten en moet alleen nog even stroom zien te regelen. Vol trots stuur ik deze foto door, haha! Ik smeer me in en werk een paar uur in de tuin, heerlijk!

Waarna ik ook wel ontspanning verdiend heb! Ik vond de &C eerst niet zo heel erg leuk, maar deze editie met veel persoonlijke verhalen wel! Misschien toch maar vaker kopen! ‘s Avonds gaan we naar vrienden en barbecueën wederom, gezellig!

Woensdag

Woensdag ben ik ook de halve dag aan het werk en ga samen met een vriendin boodschappen doen. Juist, je raadt het al, weer een barbecue!

Donderdag

Donderdag ben ik de hele dag thuis aan het werk en doe ik ook het huishouden, want Danny is ook vrij en zetten er even de schouders onder. Meerdere wasjes gaan in de wasmachine, de badkamer wordt schoongemaakt en het hele huis goed gestoft, is dat ook weer klaar! Aangezien het toch klote weer is plof ik met een nieuwe puzzel aan de eettafel. Dit is een Wasgij puzzel waarbij je niet weet wat je aan het puzzelen bent, best lastig!

Vrijdag

Ook vrijdagochtend ben ik gewoon aan het werk en daarna ga ik naar een vriendin om haar te helpen in haar nieuwe huis en natuurlijk even te kijken hoe alles is geworden! We lopen even een rondje (aangezien we benieuwd waren naar de omgeving hier) en dat was verrassend leuk! Grappig ook dat dit tunneltje naar mijn schoonouders toe gaat. Weet ik hoe ik de volgende keer moet fietsen.

Even een gezellige foto van ons samen! Zo ben je op bezoek in Zuid-Afrika en zo wonen ze weer in Zwolle!

We maken ook nog even foto’s omdat ik voor een artikel outfitfoto’s nodig heb en wilde sowieso een paar leuke foto’s. Alleen dit plan was een beetje mislukt.

‘s Avonds maak ik deze puzzel af, score! Heb er een dag over gedaan en dat vind ik best knap van mijzelf!

‘s Avonds komen er nog vriendinnetjes en spelen we het spel 7 Wonders. Ik ken de het spel wel van naam maar had het nog nooit gespeeld. Het was even inkomen maar wel heel erg leuk!

Zaterdag

Ik was een gelnagel verloren en dacht, ach die doe ik wel even opnieuw. Alleen dat had wel een behoorlijk kleurverschil, oeps! Dan de rest vandaag maar even opnieuw doen. Ik ben tegenwoordig weer helemaal fan van de gelnagels, ideaal! Zaterdag doe ik eigenlijk niet veel bijzonders, haal boodschappen, kijk voor moederdagcadeau’s en ben bezig in het huishouden.

‘s Avonds hebben we nog een verjaardag van een vriendin waar we ook barbecueën. En de kat doet gezellig mee!

Zondag

Zondag is het moederdag dus ik deel deze foto op Instagram! We hebben niet veel foto’s samen dus dan deze maar even uit het archief!

En natuurlijk gaan we dan langs de hele familie. Eerst naar de ouders van Danny waar Shiba natuurlijk ook is en dan nog naar mijn ouders en dat was het wel.

Deze week heb ik weer een rustige week. Vandaag is mijn vader jarig dus gaan we daar heen en donderdag moet ik met Mila naar de kattentrimster en dat zijn eigenlijk mijn enige afspraken. Voor de rest moet ik goed vooruit werken want ik ben er nog niet maar dat gaat zeker goed komen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Eem
  14 mei 2018

  Oe leuk, wij maken thuis ook vaak wasgij’s! En de puzzels die we al gemaakt hebben probeer ik via marktplaats te ruilen; zo hebben wij onderhand al 42 puzzels gehad! :)

 • Reageren
  Naat1623
  14 mei 2018

  Leuk . Waar kan je wasgij kopen? Lijkt me leuk om ook eens een keer te doen.

  • Reageren
   Aranka
   14 mei 2018

   Online heel veel maar deze komt een keer bij de Kruidvat vandaan!

 • Reageren
  Veronique Janssen
  14 mei 2018

  Wat een leuke week! :)

 • Reageren
  Rachel
  14 mei 2018

  gewoon een heerlijke week heb je gehad meis :D en heerlijk he dat lekkere weer!! ik zeg kom maar op met die zomer :D

 • Reageren
  femketje
  14 mei 2018

  Gefeliciteerd met je vader! ♡

 • Reageren
  chucky1012
  14 mei 2018

  Gefeliciteerd met je vader!
  Knap van je dat je die puzzel gemaakt had.
  Het was wel heerlijk weer om te gaan barbequen.

  Xoxo

 • Reageren
  Jorinde
  14 mei 2018

  Wat een heerlijke week met zoveel barbecues! Ik heb met dit weer nog geen één keer gebarbecued. Echt schandalig, eigenlijk! Haha!

 • Reageren
  Naat1623
  14 mei 2018

  Ok ik ga kijken bij het kruidvat. Mochten ze het niet meer hebben, dan ga ik online. Welke site moet ik dan hebben? Lekker weer was het zeker. Ik heb ook twee keer gebarbecued. 1 dag was het echt te heet daar voor. Dus lekker een gevulde rijstsalade gemaakt. Is ook lekker met dit mooie weer.

 • Reageren
  aboutsbstyle
  14 mei 2018

  wat een heerlijke week zeg, en wat heerlijk dat de bbq weer aankan he? liefs soraya

 • Reageren
  Marlies
  14 mei 2018

  Gezellige week, ik houd ook echt van dit weer. Alles is zoveel vrolijker nu het zonnetje weer schijnt!

 • Reageren
  margriet kuper
  15 mei 2018

  Oh, leuk. 7 wonders. Heb ik een periode heeel veel gedaan. Goed idee om die er weer eens bij te pakken. En was gij is ook zo leuk. Al krijg ik ze niet 1 dag af.

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.