Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Even wat later dan normaal, maar natuurlijk staat mijn lief dagboek en lezeressen weer voor jullie klaar. Ik had een week waarin ik me eindelijk weer een stuk beter voelde. Ik heb nog wel erg last van mijn pfeiffer door middel van opgezette klieren, check de bovenstaande foto maar. Ik heb namelijk een flink opgezet gezicht en mijn klieren bij mijn oksels zijn ook helemaal dik. Maar mijn vermoeidheid is zo goed als weg dus ging er lekker tegenaan, want deze bezige bij kan níet stilzitten.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Haha, goedemorgen Mila, heb je een lekker plekje in de dekens gevonden? Maandagochtend werk ik lekker en ’s middags ga ik naar een vriendin toe om haar auto even op te halen bij de garage.

Lief dagboek en lezeressen week 19

’s Middags gaan we ook nog even naar strand Horst om wat Pokémons te vangen, het is daar echt een Pokémon walhalla. Mocht je dus nog Pokémons vangen, op de A28 rijden en zin hebben in een ijsje bij de McDonalds aan strand Horst, daar moet je echt even heen gaan. Op de parkeerplaats en in de McDonalds zelfs krioelt het er van! We lopen daar dus een lekker stukje en eten een ijsje.

Lief dagboek en lezeressen week 19

’s Avonds is het tijd voor eten! Ik deel eigenlijk nooit dit simpele eten omdat het er gewoon nooit zo lekker uitziet. Maar dit eten we vrijwel altijd, aardappels met groente en vlees. Een pizza ziet er veel leuker uit dus daar maak ik eigenlijk altijd foto’s van.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Dinsdag durf ik het weer aan om naar Amsterdam te gaan en ben eigenlijk een beetje verveeld in de trein. Ik had geen zin om mijn laptop mee te nemen zat een beetje doelloos op mijn telefoon te scrollen. Ik zag de Metro voor me liggen met lege spellen, dus ik maakte even een Sudoku, dat had ik al eeuwen niet meer gedaan, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Aangekomen in Amsterdam wordt ik meteen naar een bijzondere locatie gebracht, namelijk een hele leuke boot van de Karwei. Ter ere van de nieuwe Karwei in Amsterdam vaart er een boot door de grachten die helemaal aangekleed is met leuke Karwei producten. Vanaf het water genieten we van het prachtige Amsterdam, het was echt ontzettend leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 19

 

Lief dagboek en lezeressen week 19

Hoe leuk zag de boot er uit zeg! Ik wil vet graag een leuke lounge set in de tuin en deze van pallets vind ik enorm gaaf! En hij zat heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Daarna nemen we een kijkje in de nieuwe winkel die er fantastisch uitziet, zeker een aanrader om even langs te gaan!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Er is echt een fantastische catering aanwezig die de lekkerste hapjes maakt, onder andere deze pokébowls. Deze was echt goddelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Lief dagboek en lezeressen week 19

Ik heb echt een fantastisch leuke middag gehad met Karwei en ben vol inspiratie weer naar huis gegaan. Nogmaals bedankt Karwei!

Lief dagboek en lezeressen week 19

En om 6 uur zat ik weer voldaan in de trein naar huis. Ik merkte dat het misschien toch wel een beetje veel van het goede was, dus ik deed mijn oogjes even dicht.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Woensdag begon ik de dag rustig en was thuis lekker aan het werk. ’s Middags had ik met vriendinnen afgesproken te lunchen in de stad. En daarna namen we ook nog een heerlijk stukje taart bij Bagels en Beans!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Daarna ga ik met onze diva naar de dierenarts voor haar entingen. Het was een heel gedoe, want het mocht eerst niet omdat ze nog steeds een flinke blaasontsteking had, maar met de juiste medicatie en het voer is dat gelukkig onderdrukt en kon het eindelijk. Ook sowieso fijn dat Mila nu niet meer voor de bak plast, scheelt een hoop schoonmaken!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Goedemorgen, mijn wekker gaat al om 6 uur om vervolgens om 7 uur te beginnen met werken. Mijn ontbijt bestaat uit twee broodjes, een glas water en heel wat vitamine pillen en natuurlijk een BreastGro pil!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Hoi Mila, kom je ook gezellig mee ontbijten?

Lief dagboek en lezeressen week 19

Om 1 uur ben ik weer vrij en het is buiten echt prachtig weer dus eet een broodje in de zon! Het is een bruin broodje met avocado tonijn salade.

Lief dagboek en lezeressen week 19

Vervolgens ga ik lekker aan het werk en Mila komt lekker naast me liggen in het zonnetje. Zo te zien geniet mevrouw daarvan.

Lief dagboek en lezeressen week 19

Ik ben nog steeds blij met onze tuin! We willen nog wel een nieuwe tuinset en een tuinhaard/barbecue, maar dat komt wel!

Lief dagboek en lezeressen week 19

YES! ’s Avonds kijk ik lekker het songfestival, trots op de meiden van Og3ne die het zo goed deden!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Vrijdagochtend ben ik lekker thuis aan het werk en tussen de middag eet ik een eitje met avocado en kalkoenfilet, lekker! Daarna ga ik snel aan de slag bij de Albert Heijn en werk tot 5 uur. ’s Avonds gaan we naar de zus en man van Danny om daar op de kinderen te passen, gezellig!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Zaterdag maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s, maar we slapen uit, doen het huishouden, ik werk zelf van 1 tot 6 bij de Albert Heijn en ’s avonds doen we een spelletje bij vrienden en kijken de finale van het songfestival.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 19

Zondag is een echte zondag, ik ben helaas redelijk vroeg wakker dus sluip om half 9 maar naar beneden om te ontbijten en de nieuwe aflevering van PLL op Netflix te kijken. Na de aflevering kleed ik me om voor het hardlopen en maak een rondje van 2,5 kilometer. Voor degenen die afvragen of dat niet te veel is, ik bak er nog niets van dus ik loop meer dan dat ik ren, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 19

Zo, de nieuwe oude bankschroef van mijn opa hangt ook!

Lief dagboek en lezeressen week 19

En ik geniet ’s middags van het heerlijke weer in de tuin met Mila. ’s Middags gaan we trouwens naar de ouders van Danny en ’s avonds naar mijn ouders want mijn vader is ook jarig.

Lief dagboek en lezeressen week 19

En ’s avonds als we thuis komen ligt mevrouw prinsheerlijk tussen de schone was te slapen… Oeps!

En dit was hem weer, deze week heb ik een leuke week! Ik ben maandag en dinsdag thuis aan het werk, woensdag en donderdag zit ik waarschijnlijk op Texel en vrijdag en zaterdag werk ik. Zondag ga ik naar Amsterdam voor een casting voor een TV programma dus dat is super spannend! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  ekebrouwer
  15 mei 2017 at 15:45

  Wat fijn dat je je iets beter lijkt te voelen! Ik vind je haar bij Karwei echt leuk zitten! Succes deze week!

 • Reply
  VarenkaW
  15 mei 2017 at 16:01

  Gelukkig voel je je minder moe
  Dat is nog redelijk vlot voor pfeiffer
  Wat fijn!

 • Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  15 mei 2017 at 16:45

  Wat een leuk weekoverzicht weer! Ik doe wat inspiratie op voor broodbeleg hier.

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  16 mei 2017 at 08:42

  Dat Karwei event zag er echt heel leuk uit.

 • Reply
  rachel
  16 mei 2017 at 09:49

  leuke week weer meis ennuhh ik zie liever vlees en groente dan pizza moahahah. en lekker he jullie tuintje en dan lekker je wasje buiten kunnen hangen :D <3 it

 • Reply
  Lieke
  16 mei 2017 at 23:09

  Ik zie ook lunch inspiratie!

  Leuk tuintje maar voel je je niet bekeken waar je tafel nu staat??? Haha. Sorry dat heb ik:-)

  Wij zitten tegen de tuindeuren aan met een lekker zonnescherm erboven:-)

 • Reply
  chucky1012
  16 mei 2017 at 23:18

  Jullie tuin is prachtig!
  Leuk even van de bouwmarkt.
  Fijn dat het steeds beter met je gaat……

  Xoxo

 • Reply
  Angela
  17 mei 2017 at 11:34

  Wat fijn dat je je al wat beter voelt!
  Die lounge set is trouwens echt te leuk <3 Je lief dagboek was weer leuk om te lezen!

 • Reply
  Tamara
  17 mei 2017 at 17:55

  Ik moest ‘naar de zus en man van danny’ even twee keer lezen om te snappen wat je bedoelde. ;)

 • Laat een reactie achter