Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Lief dagboek en lezeressen week 18

Goedemorgen! Hebben jullie een lekker weekend gehad of zijn jullie nu lekker aan het genieten van je vakantie? Deze week had ik een gezellige week met veel leuke en gezellige dingen naast het werken natuurlijk. Kijken jullie weer mee naar mijn afgelopen week?

MaandagLief dagboek en lezeressen week 18

Maandag slapen we lekker uit na Koningsnacht en starten we de dag met een gebakken eitje, helemaal niet verkeerd toch?

Lief dagboek en lezeressen week 18

Daarna zoeken we eigenlijk alweer snel het terras op met vrienden om een paar drankjes te nuttigen. We zitten bij het café waar we eigenlijk altijd zitten, gezellig en lekker bier!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Met Koningsdag eten we eigenlijk altijd in de stad, lekker makkelijk. Dit keer gaan we naar de Sofra, daar kun je altijd heel erg lekker eten, vind ik dan.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Omdat we nog muntjes overhadden gingen we toch maar naar het Kingdance terrein. We dronken snel onze muntjes op en waren weer weg. De rest ging nog naar de stad en ik lekker door naar huis. Dinsdagochtend moest ik weer om 7 uur werken dus laat doorgaan leek mij geen goed idee.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Zo, daar zit je dan, lekker vroeg op het werk…

Lief dagboek en lezeressen week 18

Deze kan ik wel weer gebruiken.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Na al het ongeluk van afgelopen week – en Danny zijn fiets was ook nog eens gestolen met Koningsdag, vond ik dat ik wel wat geluk verdiende. Maar helaas, hiermee had ik ook geen geluk.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ik werkte tot 1 uur in de winkel en daarna ging ik met een collega alle Albert Heijn’s in de buurt af voor een alcohol en tabaks controle. Dat houdt simpel weg in dat we gaan controleren of ze wel om een ID kaart vragen.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Na een lange dag ben ik rond 6 uur eindelijk thuis. We eten wat en kijken daarna natuurlijk Dexter.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Dinsdagavond kwam eindelijk mijn blender weer terug en dit maal deed hij het wel gewoon! Ik kan dus beginnen aan heerlijke smoothies.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ook maakte ik een griekse yoghurt cake met blauwe bessen! Het recept kan je trouwens hier vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 18

En voor degenen die het nog niet door hadden, over 2 maand krijgen we een kitten in huis! We wilden graag een Briste Korthaar en toevallig was er in de buurt een nestje. We krijgen super veel foto’s doorgestuurd dus dat is hartstikke leuk! Ook deze kreeg ik doorgestuurd, super lief toch?

Lief dagboek en lezeressen week 18

Cake is klaar, hij was echt héérlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 18

In de middag ga ik nog even langs de Telstar met een vriendin bikini’s kijken, maar helaas zat er niets boeiends tussen. Ook de gewone kleren vielen me een beetje tegen.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Eenmaal thuis moet ik snel eten omdat ik om 6 uur moet werken bij de Albert Heijn tot sluit.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Weer een verse smoothie!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ik neem twee video’s op! Ik begin het steeds leuker te vinden om video’s te maken. Ik vond het al wel leuk, maar ik vond het toch wel een beetje lastig, ver uit mijn comfort zone zeg maar.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Daarna komt er ineens een pakketje bij mij thuis, stond er even van te kijken. Want normaal gaat alles naar mijn ouders. Maar niet erg, want ik krijg deze nieuwe roomboter van Blue Band opgestuurd met heerlijke broodjes, niet verkeerd.

Lief dagboek en lezeressen week 18

In de middag ga ik langs Linda om een kopje thee te drinken en lekker te kletsen. Daarna besluiten we nog even met de kindjes van Linda naar de kinderboerderij te gaan, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 18

’s Avonds ga ik nog even met een vriendin de stad in om te kijken naar een bikini en te kijken voor lichtjes en een slot voor Danny zijn ‘nieuwe’ fiets.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ook kom ik deze geurstokjes tegen, ze ruiken best wel lekker! Alleen 10 euro vond ik best een beetje prijzig.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Got it! Deze lampjes zijn trouwens super handig, je kan ze bevestigen met een tie wrap die er aan vast zit.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Vrijdagochtend haal ik boodschappen en werk ik even aan de site. Daarna moet ik werken tot 6 en marineer alvast de kip voor de kipsalon, kan het lekker intrekken.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ook brengen mijn ouders een zak vol verse groente van Happas lang. Ik kreeg dit pakketje toegestuurd, ben erg benieuwd waarmee ze straks echt komen!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Na het werk kom ik choatisch thuis omdat ik me best wel een beetje moet haasten, om 8 uur begint namelijk de show van Guido Weijers dus ik vergeet helemaal foto’s te maken. We aten kipsalon en aten een ijsje als toetje in de stad. Dat kan natuurlijk alleen maar van Salute zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 18

De show van Guido Weijers was echt ontzettend leuk! Als je er nog kaartjes voor kunt krijgen is het echt een aanrader!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Zaterdagochtend slapen Danny en ik lekker uit omdat het morgen en die avond toch laat word. We doen lekker laat boodschappen – rond 1 uur – en besluiten meteen maar een lekker stukje vis te eten als lunch. Helemaal niet verkeerd.

Lief dagboek en lezeressen week 18

We brengen daarna de boodschappen thuis en gaan meteen door naar Kampen, bij de kittens kijken! Super leuk dat we zo vaak mogen kijken en veel foto’s doorgestuurd krijgen.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Daarna weer snel door naar huis, want ik moet ’s avonds werken. We eten als avondeten een simpele tosti, lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Na het werk gaan we meteen langs vrienden, gezellig een drankje doen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Een ontbijtje met verse aardbeien en suiker, dat gaat er altijd wel in! Daarna is het opschieten en klaarmaken want om 12 uur gaat onze bus weg richting de Kuip.

Lief dagboek en lezeressen week 18

In de bus, op naar de Kuip voor de bekerfinale.

Lief dagboek en lezeressen week 18

De sfeer zit er goed in!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ondertussen krijg ik ook nog een foto doorgestuurd dat de kittens de oogjes open hebben, super schattig!

Lief dagboek en lezeressen week 18

De wedstrijd begon slecht met ontzettend veel regen en eindigde voor ons ook slecht, geen beker… Daarna was de sfeer wel een beetje ingezakt, maar als nog hebben we een leuke dag gehad!

Deze week is het natuurlijk weer lekker druk met alle feestdagen en feestjes. Ook moet ik gewoon weer werken dus weer een vol schema! Wat gaan jullie deze week doen, of hebben jullie lekker vakantie?

olg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Ahhh die foto’s van de kitten zijn zo schattig! Jammer dat de beker niet gewonnen is maar fijn dat je alsnog een leuke dag hebt gehad.

 2. Ahh die kitten! Zo onwijs schattig <3 en balen van de beker, maar wel weer in het mooiste stadion gezeten ;)

 3. Ik hou echt van katten en als ik een kitten zie wil ik er ook een haha! Maar wij hebben er al drie. Leuke foto’s!

 4. Wat een mooie kittens en wat leuk dat je er eentje krijgt. Britse kortharen zijn zo mooi en meestal ook erg lief. Wat die beker betreft….wij hadden hier in Groningen wel een erg mooie avond!

 5. Ah wat een schattige foto van de kitten, echt een dropje <3! Je week was lekker vol en gezellig. Ik heb deze week vakantie en ben jarig, yay!
  Liefs, Iris

 6. Ahh, wat is de kitten toch een cutie! Ik zou ook zo graag een kat willen hebben, maar ik heb er helaas de ruimte niet voor. Wat een leuke photodiary. Ik wens je nog een hele fijne dag, liefs Marloes

 7. Ziet eruit als een een erg gezellige week! Ben benieuwd naar de katjes, supe schattig hihi. Wel lang dat je twee maand moet wachten, ik zou helemaal gek worden haha, al die schattige foto’s en je kunt ze nog niet meenemen.

 8. Wat irritant dat ze telkens om je id vragen zeg ga Ik effe gauw naar ah met een boodschaptas en portemonnee haal ik ook een wijntje of rosebier is t telkens mag ik je legitimatie dat vraagt dan zo n jong snotmokkel ik ben 30 , krijg ik t weer niet mee Pfff vind t maar overdreven moest even me frustratie kwijt haha

 9. haha ik had al verwacht dat je naar de kuip zou gaan voor de beker finale. Ik moet alleen (helaas) blij zijn want ik ben Groninger. Toch grappig om het van de andere kant te zien want omdat het bij ons feest was vergeten we natuurlijk dat er ook een verliezer was en ook teleurstelling.. ik volgde trouwens de wedstrijd vanuit Argentinie via FaceTime live in het stadion, dat is nog eens een gratis live wedstrijd haha

 10. Heeu! FC Groningen! ;) haha, het maakt me geen sikkepit uit, ook al woon ik in Groningen. Herrie gaf het toch wel, dat hele voetbalgedoe. Leuk dat je in de Kuip zat, ik kon vanuit huis het geschreeuw in de buurtkroeg wel horen of er gescoord werd. :’)

  Oh en die kitten. <3

 11. Jemineee die poes is echt té schattig! Ik geniet nog dagelijks van mijn twee katjes dus dat gaat met jullie vast helemaal goed komen!

 12. Liiiief katje! Zo fluffeh! Wat een heerlijk eten allemaal, maar toch ook een hoop gezonde dingen, jumjum! Ik vind filmen zo eng! Knap dat je toch buiten je comfort zone gaat.

 13. Ziet eruit als een leuke week! En die kitten, zo ontzettend lief!! Ik ga binnenkort maar eens je recept proberen voor de cake.

 14. Zo schattig zijn de jonge katjes.
  Hebben jullie er al een naam voor bedacht?
  De bussen arriveerden bij het stadion rond een uurtje of 3 in de middag.
  Ik zag ze aankomen ;-)

 15. Wij hebben de cake ook gemaakt, maar de besjes waren omlaag gezakt :-(
  Enig idee hoe dat kan? Hij was wel erg lekker trouwens!

 16. Ooh aranka, wat heb jij gedaan.wij zijn verslaafd aan kipsalon.nu al voor de vierde keer gegeten.zo lekker.

 17. Wat leuk een brits korthaar kitten. Wij hebben ook een Brit, Flip genaamd en is nu bijna 5 jaar oud, maar wat een plezier heb je van zo’n vriend. Aan de foto te zien heeft onze Flip dezelfde kleur; bleu tabby mackrel. Die zie je niet zo vaak. Veel plezier alvast van je kitten..
  ( jammer dat ik geen foto erbij kan doen, dan kon je onze vriend even zien, ruim 7,5 kilo maar een echte knuffel)

 18. Aaaaah ik ben in love met al die kitten foto’s. ZO jaloers! Mijn kat is inmiddels al weer 12 jaar (nog steeds een lieverd hoor!) maar het is al weer zo lang geleden dat ‘ie zo klein en schattig was <3

 19. Lief dat katje, en wat was die kapsalon lekker zeg . Rituals is nog duurder met die geurstokjes , en wie weet blijf je deze ook lang ruiken is wel leuk om te testen die geurstokjes.

 20. Ik had op Twitter ook al tegen je gezegd dat ik dit artikel zo leuk vond om te lezen! Dat vin dik ook echt! Ik ben een echte lurker en laat bijna nooit reacties achter! Ik heb besloten om dat nu toch vaker te doen, dus bij deze!

  Leuk dat je een poesje krijgt! Ik kan niet wachten op alle foto’s daarvan!

 21. Wat een heerlijke cake lijkt me dat zeg, ga ik zeker uitproberen! Britse korthaar vind ik ook zooooo mooi! Daar mag je van mij een wekelijkse review over schrijven ;-)

 22. Ik moet dit toch even kwijt, haha:
  GRONINGUHHH :p

  de inhuldiging was vreselijk, iedereen riep maar “BOERUHHHHHHHH BOERUHHHH”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *