Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Lief dagboek en lezeressen week 18

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met me mee willen kijken naar mijn afgelopen week. Een week waarin ik eigenlijk amper wat deed behalve thuis een beetje aanrommelen. In het begin van de week voelde ik me echt beroerd en heel erg moe. Maar halverwege de week sloeg het om en was mijn vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwenen en zwollen al mijn klieren op en had ik last van erg veel druk in mijn hoofd… Lang leve pfeiffer! Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Maandag heb ik een hele slechte dag, als ik opsta ben ik zo moe dat alles wit weg trekt. Ik meld me helaas ziek op het werk en blijf de hele dag in bed liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Zo dus, en ik frustreer me rot…

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Dinsdag voel ik me gelukkig weer wat beter. Het is zo gek dat je van dag tot dag leeft met hoe je je voelt. Ik kom onze troepkamer binnen en Mila heeft een nieuw slaapplekje gevonden, gek beest!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ik moet er ook echt even uit om boodschappen te doen – er is namelijk geen eten in huis -. Ik loop eventjes naar het winkelcentrum en wip ook even de Blokker binnen waar ik deze prachtige dozen zie staan die ik al heel lang wil. Alleen deze hebben een hele vriendelijke prijs dus neem hem mee!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ik vul hem meteen met al mijn favoriete en rondslingerende sieraden, nu kan ik ze eindelijk mooi bij elkaar opbergen. De rest van de dag doe ik rustig aan want ’s middags stort ik weer helemaal in en duik meteen het bed in.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Overal zie ik asperges en ben gek op asperges. Ik besluit dus een lekker aspergesoepje te maken die goed lukt!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ondertussen kijk ik op de bank de nieuwe PLL. De rest van de dag ben ik niet echt actief geweest, helaas.

Lief dagboek en lezeressen week 18

’s Avonds proberen we een nieuw recept uit iets van Maggi waar je kip en aardappels in één zak moet braadstomen! Het was verrassend lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Donderdag voel ik me qua vermoeidheid echt beter maar heb wel heel erg last van mijn hoofd van drukkende klieren. Maar omdat ik me zo goed voel probeer ik lekker thuis te werken en dat lukt een beetje. ’s Avonds spreken we met vrienden af en spelen een spelletje Ticket To Ride!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Vrijdag begin ik de dag lekker rustig en slaap goed uit. Ik wil namelijk graag naar het Bevrijdings Festival en wil me daar wel goed voor voelen. Ik begin lekker rustig op de bank met een nieuwe aflevering van Riverdale.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Rond half 3 gaan we naar het festivalterrein en krijg meteen een nieuwe smaak Red Bull in mijn handen gedrukt. Hij is verrassend lekker en ik kan het wel gebruiken!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Wat een drukte zeg! Ik had het druk verwacht maar niet zo druk met het slechtere weer, maar het was zeker gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Even voor de duidelijkheid, hier staan we!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Ze deelden prachtige hoedjes van de Stentor uit en die wilde wij natuurlijk ook wel, haha! Rond een uur of 5 gaan we weer naar huis en eten rustig wat bij vrienden, wel zo makkelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Rond half 9 zijn we er weer en niet veel later treed Kensington ook op. Echt wel een feestje en mega druk! Daarna gaan we snel naar huis en duik ik snel mijn bed in.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Zaterdagochtend ga ik even de stad in om wat verse broodjes en fruit op de markt te halen. Ik loop onder andere ook nog even de C&A binnen en zie een prachtig suede jasje hangen. Ik pas hem en vind hem echt heel erg mooi! Deze foto komt hij niet helemaal goed tot zijn recht, het jasje heeft namelijk een peplum onderkant en zit hier een beetje gek. Ik neem hem toch mee.

Lief dagboek en lezeressen week 18

’s Middags gaan we even naar het tuincentrum om planten voor in onze tuin te halen. Maar man wat zijn een beetje grote vaste planten duur zeg. We kopen dus maar de uitgebloeide versies die veel afgeprijsd zijn en mini varianten. Volgend jaar bloeien ze wel weer en zijn ze vast al een stuk groter!

Lief dagboek en lezeressen week 18

Zo, dat staat, nu kan het allemaal gaan groeien! Daarna ga ik naar de Albert Heijn en werk daar vier uurtjes.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 18

Zondag doe ik eigenlijk helemaal niets. Ik wandel een heel stukje met mijn zusje (die ook pfeiffer heeft) om een frisse neus te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 18

Daarna ga ik naar mijn ouders om met mijn zusje nog een spelletje op de Nintendo Switch te spelen. Ik wil ook vet graag een Nintendo Switch maar dat ding is gewoon nergens te krijgen, tegen een normale prijs.

Lief dagboek en lezeressen week 18

En ik sluit de week af met een hele blije Mila die het heerlijk vind ik de tuin! En dat was hem dan weer voor deze week, geen spannende week maar ik had ook niet anders verwacht.

Deze week heb ik het weer wat drukker. Vandaag doe ik het rustig aan, morgen ga ik naar Amsterdam als ik me daar goed genoeg voor voel, woensdag ben ik vrij en donderdag, vrijdag en zaterdag werk ik bij de Albert Heijn. Zondag ben ik vrij en is het natuurlijk Moederdag en mijn vaders verjaardag, dus dan zijn we ook weer onder de pannen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Haha onze kat ligt tegenwoordig ook altijd op de strijkplank! Wat vervelend dat je je zo voelt, ik begrijp de frustraties heel goed! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!

  2. Goed dat je toch naar het Bevrijdingsfestival bent kunnen gaan. Oh, die kip met aardappels ziet er lekker uit! Ik duim mee dat je morgen naar Amsterdam kan. :-)

  3. Het lijkt mij zo naar als je dingen wil doen maar er gewoon de energie niet voor hebt! Toch fijn dat je naar het festival kon. Hopelijk knap je snel op en ben je weer de oude. ( enne, tof jasje! )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *