Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een rustige week, waar normaal gefeest zou worden met koningsdag, is het nu thuis blijven. Ik werkte mijn dagen op kantoor en had ook nog eens ontzettend veel pech…

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Maandag is het Koningsdag en zijn Danny en ik beiden vrij. Het is heerlijk weer en rommelen wat in huis. ’s Middags besluiten we te gaan barbecuen met mijn schoonouders. We hadden ze al bijna 2 maand niet gezien en zo in de buitenlucht met gepaste afstand kon prima. Naast dat het lekker was, was het natuurlijk ook fijn om elkaar weer eens te zien.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Dinsdag ben ik weer aan het werk bij de Kamer van Koophandel. De dagen vliegen voorbij en ’s avonds start ik nog even mijn verslaving op, Animal Crossing. Ik kom blijkbaar op een vogelspin eiland terecht en probeer een trucje van YouTube. Het werkt perfect en daarna ben ik weer rijk!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Woensdag is mijn vrije dag en ik begin de dag rustig. Ik ga werken op kantoor in mijn badjas en rond 11 uur stap ik onder de douche. Tijdens het afdrogen hoor ik wat druppen. In het begin dacht ik dat het de douchekop was waar nog wat water uit kwam. Maar al snel blijkt het uit het plafond te komen. Lichtelijk in paniek bel ik Danny wat ik moet doen. Ik haal het water eraf maar helaas stopt het lekken niet.

Mijn vader komt even kijken maar kan niets in huis ontzettend wat lekkage veroorzaakt. Er zit dus maar één ding op, het is de dakgoot. We slopen het plafond uit de douche om te kijken waar het water vandaan komt en inderdaad bij de dakgoot weg…

Aangezien de lekkage door de regen flink was waren ook onze handdoeken helemaal nat geworden. Gefrustreerd gooi ik ze in de wasmachine om te wassen. Blijkbaar heb ik dat niet helemaal goed gedaan waardoor de wasmachine is gaan lekken. Resultaat, halve keuken blank en alles liep onder de koelkast en kasten.

Ik weet niet hoeveel pech je kan hebben, maar ik ben de hele dag bezig geweest met opruimen, dweilen en alles weer netjes maken. Drama. Je raadt het al, van verder werken is het niet gekomen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Donderdag ben ik weer aan het werk en in mijn pauze loop ik even een rondje binnenstad. Ik haal een vers sapje bij de Coop en zie ineens dit in de koeling liggen, Chupa Chups drinken. Het lijkt mij niet echt een succes en volgens mij vallen je tanden er spontaan van uit…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Zoals jullie weten heeft Mila last van haar blaas en plast helaas vaak voor de bak (zoals je kan zien aan het laminaat). We kunnen dit groot en deels onderdrukken met speciaal voer en medicatie, maar toch gaat het met periodes mis. Elke dag twee keer pies opruimen is geen pretje kan ik je vertellen, maar ja je doet het maar.

Ik vertelde over de problemen van Mila tegen een collega en die vertelde me dat ze een hop in kattenbak heeft. Met een gat aan de bovenkant. Zo’n kattenbak is speciaal voor katten die staand plassen (zoals Mila) of heel erg graven waardoor al het grind uit de bak gaat.

Na lang wikken en wegen (we waren bang dat ze er niet op zou gaan) hebben we toch een hop in kattenbak gekocht en het waren de beste 30 euro’s ooit! Mila ging meteen op de bak en is heel trots haar behoeftes aan het begraven. En wij zijn heel blij dat ze het niet meer voor de bak doet.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Zaterdag is een rustige dag. Ik ben vooral bezig met het huishouden, boodschappen doen en in de keuken rommelen. Mila vind het ook allemaal wel best en chillt op de rugzak en laptop hoes op de tafel.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Zoals ik al zei was ik lekker in de keuken bezig. Ik maakte zelfgemaakte brownies met hazelnoten en een grote pan zelfgemaakte tomatensoep.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Mijn vader wordt bijna 60 en zijn verjaardagscadeau kwamen we alvast afleveren. Hij is bezig met platen zagen en heeft daar een speciale machine voor. Maar blijkbaar heb je daar ook een standaard voor dus die gaven we hem alvast. Goed ingepakt ook wel.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2020

Zondag is wederom weer een rustige dag. Ik slaap lekker uit en krijg ontbijt op bed (heel luxe). Ik stort me volledig op Animal Crossing en breng de middag door op mijn kantoor boven om te werken. En toen was het weekend alweer voorbij!

Aankomende week is niet zo een boeiende week. Ik ben maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aan het werk en voor de rest hebben we geen dingen op de planning staan. Wel gek hoor om zo met de dag te leven en niet iets te hebben waar je naar uitkijkt. Goed, we gaan er weer het beste van maken. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Wat erg van de lekkages.
  Fijn dat het het geld waardt was de speciale kattenbak.
  Gefeliciteerd met je vader.

  Xoxo

 2. zo hoe baal je dan met die lekkages :( en die drankjes van de coop zou ik ook zeker niet aanraden hahaha en gefeliciteerd nog met je vader!

 3. Ons huis in Animal Crossing is af! Alle uitbreidingen zitten er in. Nu hebben we een plan om bloemen met bijzondere kleuren te kweken. Ach, je bent even leuk bezig. Waarom is het toch zo leuk? Ik zie dat jij perzikken hebt. Hm, die moeten we nog bemachtigen. Komt nog wel.

 4. Oh Aranka! Zo fijn dat het kattenbakprobleem eindelijk is opgelost!!! Balen dat er nu een ander ‘vloeibaar drama’ plaatsvond, maar liever water dan urine 😂

 5. Grotendeels… Laat alsjeblieft iemand je spelling checken. Begin me er steeds vaker aan te irriteren terwijl je content vaak wel leuk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *