Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week! Wanneer ik dit typ is het woensdag en weet ik nog niet of ik goed genoeg internet heb om mijn week aan te vullen met foto’s van vakantie. Dus het is of een kort dagboek of een lange met lekker veel zomerse foto’s!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Maandag heb ik een drukke planning. Ik sta vroeg op en duik meteen achter de computer om te werken. Om half 1 heb ik een afspraak om mijn nagels te laten doen voor de vakantie.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Daarna moet ik om half 3 bij de GGD (en niet de GGZ Aranka) zijn om een herhalings vaccinatie te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Ik heb echt een hekel aan naalden en prikken (ben er niet bang voor maar vind het ook niet leuk). Gelukkig was het zo voorbij maar ze prikte wel in mijn spier waardoor ik de hele dag met een zeurderig gevoel in mijn arm heb gelopen. Ook voelde ik me daarna wat misselijk dus was niet veel meer waard die dag, haha.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Als je op vakantie gaat moet je het huis natuurlijk netjes achterlaten en ik wilde dit gewoon graag testen. Ondertussen is mijn review al online gekomen denk ik!

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

’s Middags loop ik heen en weer tussen twee huizen. In onze straat komen ze glasvezel aansluiten. Ik had ook beloofd de mensen bij de buren binnen te laten en daar stond allemaal lekker klaar voor tijdens het wachten, hoe lief!

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

’s Avonds ging ik gezellig met Elise uit eten. We doen dit vaker voor ons verjaardagen en hierna gaan we beiden meerdere keren op vakantie dus zullen elkaar een tijdje niet zien (ja misschien in New York).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Tijd om alle kleding uit te zoeken en de koffer in te pakken! Mila vind het volgens mij niet zo goed dat ik weg ga.

Lief dagboek en lezeressen week 18 – 2019

Crisis, moet dit wel mee of niet?

En dat was hem voor deze week! Door het internet weet ik niet of de rest van mijn week er ook bij komt maar anders hebben jullie volgende week een extra lange van mij tegoed! Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Het is volgens mij juist bij de meeste vaccinaties de bedoeling dat ’t in een spier gespoten wordt ;) . Weet niet welke je hebt gekregen, maar dat was in ieder geval zo bij mij de instructie die ik kreeg bij het zetten van griepvaccinaties.
    Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *