Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Rustig weekje hier op mijn blog, maar afgelopen week was geen rustige week voor mij. Ik was lekker aan het werk, we waren veel aan het klussen en deden ook wat leuke dingen in onze vrije tijd. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

maandag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Maandag was het natuurlijk de dag voor Koningsdag en op het kantoor kregen we een lekker gebakje. Jum!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Het was maandag echt heerlijk weer dus we deden in de pauze een rondje binnenstad. Met als afsluiter een lekker ijsje van de Salute. Niet vervelend als lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

’s Avonds zijn we weer op zolder bezig. De vloer wordt geegaliseerd maar dat gaat niet helemaal goed en komt naar beneden lopen. Gelukkig wordt binnenkort de badkamer toch gesloopt.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Dinsdag is het Koningsdag en is Danny lekker vrij. Ik ben natuurlijk altijd vrij op disndag dus voor mij geen extra vrije dag. We willen samen wat leuks doen dus we besluiten de Tulpenroute in Flevoland te rijden, aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Kijk toch eens hoe prachtig de velden erbij liggen!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Mila! Wat is het toch een mooie kat (vind ik).

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Aan het eind van de middag gaan we nog naar vrienden waar we een spelletje spelen en oranje tompoezen eten.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

En we bestellen eten, deze heerlijke bowl met kip, groente en rijst was echt fantastisch. We bestelden bij Bakis voor de Zwollenaren onder ons.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Woensdag na het werk liggen er twee pakketjes voor mij klaar, een pakketje van NIVEA met de nieuwe NIVEA MEN crème.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

En eentje van NIVEA met de nieuwe zonnebrandcrème voor het gezicht.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Ook komt mijn nieuwe Bloomon bos weer binnen! Ik ben er elke keer weer zo blij mee, echt een eyecather voor in de woonkamer!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Donderdag ben ik aan het werk en na het werk ga ik nog even langs de fysio. Ik hoorde dat medical taping heel goed werkt voor hooikoorts. Ik liet mij dus op een bijzondere manier intapen. Ik heb het tape er nog steeds opzitten maar merk eigenlijk amper verschil. Helaas…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Zaterdag spreek ik af met een vriendinnetje en we gaan eindelijk weer eens lunchen, heerlijk zeg! Ik heb dit soort dingen echt gemist.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Ik was nog opzoek naar nieuwe sneakers maar kon niet echt wat vinden. Ik vind deze sneakers van Via Vai heel erg tof, maar ook heel erg duur. Dus ik heb ze maar laten staan.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Bij ons wekelijkse bezoekje aan de bouwmarkt zie ik een mooie keukenkraan in de aanbieding. Ik besluit hem alvast mee te nemen voor zolder. Scheelt toch behoorlijk wat geld!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Zondag ben ik lekker in de tuin bezig en zet nog wat plantjes in de grond. Hoe mooi is deze struik trouwens aan het bloeien!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Ik heb van velours een stoeltje op zolder staan maar die is echt enorm statisch en het is natuurlijk ook Mila haar favoriete plek om op te liggen. Ik kreeg het nooit echt goed schoon…

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

… maar nu wel met zo’n pluizenborstel! Echt ideaal!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Haha, Mila heeft volgens mij begin van de week met haar pootjes over de natte vloer gelopen. Ik vind het er wel schattig uitzien!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2021

Voor de rest waren we zondag nog druk aan het klussen. De hele zolder is opnieuw isoleerd. Wat een rotwerk is dat zeg. Alles jeukt door dat isolatiespul. Nu de wanden nog afwerken en kan het aanrechtblad komen! Daarna kunnen we verder met de badkamer, spannend!

Deze week is het weer een normale week. Ik werk 4 dagen, moet nog 2 avonden vrijwilligerswerk doen bij het zwembad en ben daarnaast denk ik vooral met klussen bezig. Ook is de schilder met de buitenkant van ons huis bezig (ben benieuwd hoe het wordt) en krijgen we onze nieuwe tuinset met accessoires. Dus laat de zomer maar komen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Die Nivea zonnebrand Shine Control is echt de beste die ik ooit heb gehad: heel erg mat, plakt en glimt niet en is gewoon als dagcrème zelfs te gebruiken. De anderen heb ik ook geprobeerd maar bevielen niet. Ben benieuwd of je ze gaat testen!

 2. Vraagje hoe ziet die borstel eruit en waar heb je die gekocht voor de kattenharen! Krijg het hier ook zo moeilijk schoon!

 3. Bij mij werkten die pilletjes op een gegeven moment niet meer tegen hooikoorts, heb toen via huisarts een neusspray gekregen, werkt een stuk beter dan de pilletjes. Heb je dat al eens geprobeerd/overwogen?

 4. Mooie foto zeg van die tulpen….prachtig ..I love it.
  Zou je de nivea zonnebrand willen testen/reviewen? Ik heb zelf een hele vette huid in de zomer en ik ben benieuwd hoe jij deze vind😊
  Mooie Bloomon bos heb je weer gekregen, geniet er maar van!!

 5. Oh nog nooit van gehoord van die tape….
  Wat een prachtige kraan de zwarte….
  Jullie had goed gewandeld.
  Prachtige foto’s met de tulpen. . ..

  Een fijne avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *