Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week. Het was een week met nog heerlijk weer, Pasen en vooral veel werken voor de vakantie. Omdat mijn dagen niet heel erg spannend waren zijn er niet heel erg veel foto’s, maar weer genoeg om mijn dagboek mee te vullen.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Maandag is het Tweede Paasdag en we hebben eigenlijk helemaal niets op de planning staan. Het is prachtig weer buiten dus we besluiten buiten een potje (of twee) Stratego te doen. Maar naast leuke dingen moet er natuurlijk ook het huishouden worden gedaan dus ik draai meerdere wasjes en maak de koelkast eens grondig schoon.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Dinsdag sta ik vroeg op omdat ik afgesproken heb met Ilse om weer een aantal nieuwe foto’s voor de website te schieten. Ik vind dat wel fijn af en toe te doen zodat ik kwalitatief goede foto’s van mijzelf voor mijn blog heb. Ik neem wat setjes kleding mee, maar Mila wil ook graag mee denk ik.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Foto’s schieten met Ilse bij mijn lievelingsplekjes in Zwolle. We gaan lekker vroeg dus het is overal nog lekker rustig gelukkig (geen pottenkijkers, ik vind het altijd best akward zo openbaar foto’s van jezelf nemen).

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

We sluiten de ochtend af met een fotosessie bij de Gillende Keukenmeiden en natuurlijk een proeverijtje van taart! Ik kan niet wachten tot de foto’s, ben super benieuwd!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Woensdag ga ik samen met de opa van Danny een stuk fietsen. Het is heerlijk weer en ik wilde graag de tulpenvelden van dichtbij zien dus dat kan natuurlijk perfect op de fiets. We beginnen in Dronten en rijden via Biddinghuizen naar Elburg toe.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Waar we even een pauze nemen en wat lekkers eten!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Vanaf Elburg fietsen we weer terug naar Dronten via de Tulpenroute.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Waarbij je natuurlijk langs prachtige tulpenvelden rijdt! Echt een aanrader om hier te gaan fietsen of met de auto langs te rijden.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

’s Avonds spreek ik gezellig met een vriendinnetje af en gaan we even lekker onder de zonnebank en kijken ’s avonds een slechte Nederlandse film op Videoland die ook wel weer vermakelijk is.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Donderdag sta ik weer vroeg op en rij ik weer richting Dronten voor een afspraak met mijn gewichtsconsulente om te kijken hoe het gaat en natuurlijk mijn resultaten te meten die je hier kan lezen.

Als ik eenmaal thuis ben duik ik achter de computer en ben de hele middag aan het werk. Aan het eind van de middag doe ik nog even boodschappen en ga naar de apotheek. Als ik thuis kom zie ik Danny ineens op het dak, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Hier had ik zo veel zin in, asperges! Danny lust ze niet dus ik eet lekker een hele zak in mijn eentje op!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Onze badkamer is nogal aan vervanging toe, dat was wel bekend. We wilde daarom geen nieuwe douchekop en mengkraan kopen omdat er toch een nieuwe badkamer zou komen. Maar aangezien het een klus is wat we maar blijven uitstellen besloten we toch maar een nieuwe mengkraan en douche set te kopen toen we een leuke aanbieding tegen kwamen. We haalde al het kapotte en verroestte spul van de wand en maakten meteen alles maar goed schoon. Nu hebben we weer een frisse douche met een slang en douchekop die niet lekt en een mengkraan die het weer doet. Zul je zien dat we over een paar maand toch een nieuwe badkamer hebben.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Zaterdag is een vrij saaie dag. We hadden 100 plannen maar door het slechte weer hadden we geen zin de stad in te gaan. We slapen dus maar uit en besluiten (zoals de rest van Nederland) naar Batavia Stad te gaan. Zelf koop ik niets (hoe is het mogelijk) en voor Danny kopen we een aantal leuke dingen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Zondag sluit ik mij op in mijn kantoor. Ik ben de hele dag bezig met blogs typen en foto’s bewerken. De maand mei begint er nu echt aan te komen en dan moet er heel wat content online komen zonder dat ik er ben.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2019

Ook wordt er nog een halve fotoshoot gehouden op mijn kantoor voor een campagne maar dan is dat ook maar af. Ondertussen is het nu half 11 en ben ik nog steeds lekker aan het tikken. Maar dan is het maar af.

Maandag heb ik een drukke dag, ik laat mijn nagels doen voor de vakantie, moet naar de GGD voor mijn hep A vaccinatie (als je dat blijkbaar 2x in een jaar doet ben je veel langer beschermd) en ga ik gezellig uit eten met Elise. Dinsdag knal ik alle laatste dingen eruit en dan heb ik woensdag vakantie!

Het ligt even aan het internet of er volgende week een dagboek online komt, anders zien jullie mij over twee weken weer of gewoon lekker op Instagram.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Je was goed aan het werk geweest om de artikelen die jij online wilt zetten op je blog voordat jullie op holiday gaan….

    Happy Holiday ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *